n

2008-11-29
01:25:56

tagg.
hellu..

vart fest idag, och imorgon blir det troligtvis det också plus fara på nodo en sväng på after work, jag orkar inte skriva just nu men tar också skriver ett längre inlägg imorgon eller något, kram på er.


skååål.

2008-11-26
22:35:07

jag är helt slut.
hej.

blä, är alldeles slut i kroppen och träningsvärk! min dag har varit riktigt trevlig, började med skola halv 9 så blev att jag promenerade till skolan idag med marielle är inte alls vanligt att jag går dit brukar för det mesta ta bussen, jag är lat iknow! tar egentligen inte alls så lång tid att gå till skolan men iallafall slutade klockan två idag! så direkt efter skolan drog jag över till pappas jobb och väntade på att han skulle sluta så vi kunde fara in till stan och köpa present till linda vart  fia med knuff fast med shot! och så följde jag med och hämtade lillebror på dagis före! och när det vart klart for vi och köpte drickor osv till resturangen sen stannade vi till och fikade! och så snäll som pappa var så fyllde han på mitt kort och det behöves, för orkade inte slösa på mina pengar till det! måste snåla nu när det är jul snart så jag har råd till julklappar! sen började vi bege oss tillbaka mot öjebyn så han lämnade av mig hos jens för vi skulle följas åt till linda, men vi for inte dit direkt vi surrade lite och kollade film och så gick vi upp till marielle en sväng fast hon sov så vi båda hoppade på hon samtidigt hon kollade bara på oss sen vände hon sig om igen och fortsatte sova, så jag försökte få upp henne med att säga att krille var nere hos jens och att han ville komma upp! fast hon trodde inte jag pratade med henne så fick jag svar'' natalie, jag är inte döv! jag hör vad du säger jag har inte tagit knark om du tror det'' sen somnade hon igen, nog för att det var henne jag pratade med men hon trodde väl jag sa något helt annat till jens så vi gick ner igen! så la jag mig ner och spelade spel sen började han fula sig, så satt han och smsade '' ska vi älska'' medans jag satt och frågade om vi skulle kleta bajs på varandra, och bajsa ikors! så fick jag tillbaka jag älskar dig ;> .. sen kring sju drog vi till linda och fikade, surrade osv. sen gick jens över till rickard och caroline ett tag sen drog dom någerst! sen körde june hem mig så när jag kom hem la jag mig isängen och surrade med min kusin itelefon isäkert en timme om allting möjligt! så har väl ungefär min dag sett ut! orkar inte skriva mer ska plugga en stund och kolla lite tv.

sovgott,kram!

2008-11-25
23:28:08

jag och jennie.

jennie skriver till mig på msn att hon har hittat en tatuering som hon ska göra! så jag ber självklart hon att skicka en bild på den, samtidigt berättar jag att jag också hittat en som jag vill göra på foten så jag skickar bilden och när jag kollar så är det precis samma tatuering! haha..

men hon ska iallafall inte ha den på foten, utan hon ska ha den som på bilden, tur det iaf att vi tänkte ha på samma ställe!



2008-11-25
23:19:28

grattis stumpan!
Grattis linda, hoppas du får en bra födelsedag imorgon!  älskar dig.

2008-11-25
22:31:19

hurtigbullar!
hallo..

kom alldeles precis in! vart att jag for ut med hunden iallafall, drog med mig marielle och milo också så jag slapp gå ut själv och så fick benji sig någon att leka med samtidigt också, så vi drog ner till fotbolls planen först och sprang omkring med dom där och jag måste erkänna att jag har världens dåligaste kondis! men det gick bra iallafall. sen när vi ändå var i närheten av caroline så ringde vi hon och hörde ifall hon och anti skulle ut en stund med oss också, och så vart det! så vi gick runt i öjebyn lite också, och känner mig verkligen duktig har inte varit såhär hurtig på väldans länge men blir att börja träna snart igen med marielle alltid kul att ha sällskap med sig! nä, är helt slut ikroppen nu! ska ta mig en duch och hoppa ner i sängen och slå igång tvn och plugga lite samtidigt, och sen hoppas på att jag kommer upp i tid imorgon! vi hörs!

kram!


hoppas det var värt det också.

2008-11-25
20:24:27

peta in en pinne ibrasan.
hallåå..

sitter nu här med benji brevid mig! surrade just lite med marielle itelefon, ska ta och ringa upp hon lite senare! ikväll blir det inte alls att göra så mycket är super trött och ingen ork till nånting nästan, hade bestämt mig för att göra chokladbollar men vart inget med den saken får bli någon annan dag men det är bara det att jag har sug efter choklad..sen måste jag plugga inför proven också vi har både no,sv och so till på fredag och tisdag engelska så måste försöka hinna med det också! nu klockan åtta är det uggly betty också, eller jag ser nu att det redan har börjat så ska väl springa iväg och kolla det med, sen desperate housewifes efter det! och sen ska jag försöka hinna med att ta en liten prommis med hundarna också! men ska se nu om jag hinner med allt kan hända att jag somnar också, sen har jag ostädat rummet med ännu jobbigare! aja, kan tar och skriver lite mer senare! 

kram på er.

vänner snackar inte skit bakom ens rygg, och om du verkligen tycker det är så jobbigt att se mig vara i närheten av honom så ta och säg det till mig istället om det nu är så irriterande! och du har på senaste tiden inte direkt sagt som du känner till mig och vad felet är? jag har frågat gång på gång, men får alltid samma svar av dig! du kanske borde tänka efter på vem du säger saker till också, jag får alltid reda på all skit du sagt för eller senare! det som känns värst av allting är att det kommer från en av dom närmaste.

2008-11-24
23:58:50

en kall vinter kväll.
halloj..

ska precis lägga mg framför tvn, men hade först tänkt skriva ett par rader! idag har jag tillbringat tid med både jennie och tina.. började med att jag möte upp dom i stan direkt efter skolan så vi gick omkring och kikade och jag måste verkligen försöka hitta en present till linda hon fyller år på onsdag så ska försöka köpa nånting iallafall! jag fyndade mig en kofta och ett linne idag iallafall..när vi vart klara istan kom niclas och hämtade oss istan så vi for hem till jennie och tina satt och surrade och kollade en serie som jag inte minns vad den hette för jag somnade vart så jävulst trött, sen väckte jennie mig så satt vi och kollade på shan atic eller hur han nu stavas, men han är grymt bra och ett gott skratt får man sig iallafall! sen kring 10 tiden hämtade mamma mig så vi for och stängde solariumet sen la vi oss isängen och kollade youtube klipp som hon tyckte var så roliga, kan inte påstå att vi har samma humor tror nästan hon har sämre än mgi! ett klipp hon visade var roligt, men dom andra sög! så efter en stund gick jag och duchade och nu sitter jag här och trycker i mig chips och hoppas det ska vara något bra på tv ikväll men det återstår väl att se! imorgon blir det nog att plugga inför alla proven och läxor som ska in i veckan, suck! ska kila nu,

vädret är bara kallt och jävligt, kan det inte bli lite varmare?

kram!

2008-11-24
00:27:49

dejt med sängen.
hallå!

ska alldeles strax ta och krypa ner isängen börjar bli riktigt trött nu, har legat nästan hela dagen framför tvn och tjockat mig! har varit en rätt skön dag, fast huvudvärk ännu en dag! har pågått flera dagar nu förstår inte vad som är felet, alla tjatar om att man ska dricka massa vatten osv, jag gör det! men hjälper inte .. men får väl ta och bita ihop och hoppas att det går över så småningom! har just laddat ner ett one tree hill avsnitt kunde inte hålla mig till nästa vecka så blir att lägga sig och se det! ska ta mig en rök före! imorgon ska jag iväg in till stan med jennie och kolla lite var rätt länge sen vi hittade på något så det ser jag fram emot! men ska lägga mig nu, godnatt!

kram på er.

tatuering på g.
är riktigt sugen på den med stjärnor som är högst upp till höger!

sen tog jag ut min pierccing i tungan idag, kommer sakna den!


2008-11-23
20:58:43

rest in peace.
Första gången jag såg dig, blev allt ljust.Du var svart som natten, men du sken i snön, där du stod.Jag visste att du var en ängel, som skulle hjälpa mig igenom det svåra livet.,18/11-07 viskade du till mig, att du visste att jag skulle klara mig själv nu, och du sa att det fanns andra människor som väntade på dig, som behövde dig.Jag grät.Du var min ängel.Du flög iväg på dina stora vita vingar.Jag saknar dig fortfarande, men varje natt när jag somnar, ser jag dig där; du
står framför mig och jag ser in i dina ögon, och dom säger: "Jag kommer alltid finnas här hos dig.Kolla så får du se. Kolla så djupt in iditt hjärta du kan, så ser du mig.För jag ser dig längst in i mitt hjärta."Och längst in i hjärtat så ser jag dig.

Varje dag

2008-11-23
16:17:21

Ta fram din mobil

Ta fram din mobil

& blädra till dessa nummer.

Har du kysst nummer 7?
emelie, nopes inte vad jag vet!

Brukar du va med nummer 19?
farmor, givetvis!

Gillar du nummer 24?
jennie g, sjäälvklart! :)

Är nr 18 en sötnos?
daniel b, jodå! ;>

Älskar du nr 1?
a's mamma,  nej inte det!

Är nr 12 bäst?
ullis, inte bättre än mig.

Är nr 31 grym?
marielle h, klart!

Är nr 5 snäll?
danne, visst är han de.

Är nr 15 elak?
sanna e, absolut inte!

Är nr 9 rolig?
blåbban, arå!

Är nr 11 ful?
pierre, haha nopes!

Är nr 30 tillsammans med nån?
emelie h, yesbox det är hon.

Är nr 6 liten?
frida hon är kort.

Har du varit med nr 22?
frans, flera gånger!

Är nr 26 din bästa vän?
krille g, tyvärr inte.

2008-11-23
15:55:04

dolly parton - jolene
halloj ..

igår var det en riktigt trevlig kväll började med att jag vaknade kring halv tre sen låg jag och kollade lite tv och väntade på marielle,båda var helt slut så vi tänkte bara ta det lungt och lana men vart ändrade planer nästan direkt .. så vi fick skjuts och hämtade spriten sen när vi kom till mig gjorde vi oss klara och började dricka lite, och spelade lite kort! sen kring nio tiden drog vi till frans där befann sig frans, linus,johan,emil och enberg! så vi satt och surrade lite osv.. men var trevligt iallafall! sen drog linus och enberg ut på krogen så då vart det bara vi kvar men var lika trevligt för de! senare mot kvällen drog marielle hem men vart att stanna ett tag för min del för jag och emil spelade fínns i sjön och han fuskade inte lite! så kring ett drog jag hem, och det sköna med allt är att jag bara bor två hus ifrån frans så gick snabbt att gå hem och nära till sängen så såg min kväll ut igår iallafall! och imorse vart man väckt kring halv elva av mammi som undrade ifall jag skulle följa på mcdonlads i luleå först orkade jag inte men ändrade mig lika snabbt, man kan inte motstå donken det är ju bäst där! så vi for iallafall dit när vi hade ätit så for vi in till stan och kollade lite, köpte inget speciellt vart en slags body lotion som luktade vanilj/kanel det luktade inte så illa som jag trodde först att den skulle göra, sen köpte jag mig en ljus sak med kina tecken på! sen har det väl inte hänt så mycket mer, tror jag ska förbi tina och hämta mina skor senare! nä nu tycker jag att jag har skrivit mycke, så vi hörs!

kram!

2008-11-22
14:55:29

god morgon.

hallå..

vaknade för en liten stund sen, och när jag vaknade märkte jag att det började bli rätt mörkt ute så jag förstog att jag sovit bort hela dagen ,suck! typiskt att jag skulle vakna halv tre jag som tänkte gå upp i tid idag! aja, gårdagen var väl si så där kunde ha varit bättre men fick iallafall umgås med tjejerna så fick det trevligt med dom iallafall var tänkt att jag skulle sova hos marielle men var helt slut i kroppen och huvudvärk och ont i ryggen efter sdol. så kanske blir ikväll. är inte alls sugen på dricka ikväll, men blir nog iallafall att fara iväg på fest, men det lutar sig åt nykter hållet för min del, men det kan ju alltid bli ändrade planer! ska strax lägga mig och vila en stund till.

kram.


2008-11-20
21:54:28

jag hade lite att göra.

Vilken svordom använder du mest?
Fitta,helvete



Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
en skoter.



Har någon någonsin kallat dig lat?
När är jag inte lat!?


Tittade du på tecknat när du var liten?
givetvis,gör jag än i dag!



Hur många syskon har du?
en lillebror!


Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
En tatuering som ska bli.


Vad har du för väder just nu?
Iskallt


Vilken är din favoritfrukt?
 frukt är inget för mig


Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
07:10  för tillfället

Använder du flip-flops?
Ibland

Var köper du dina matvaror ifrån?
olika, beror på ..


Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis?
Kompisar såklart.


Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej somnar när jag vill

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
ingen alls.


Vad åt du till middag senast?
en billys pizza med juice till.


Kan du vissla?
jopes..


Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Vem gör det inte?


Vilket riktnummer befinner du dig i?
0911

Vilken film kan du alla replikerna till?
Haha ingen, kan bara en del repliker.

När flög du senast?
förra somarn?


Hur många stolar står kring ditt köksbord?
4

Läser du för skojs skull?
nej inte det.


Diskar du din egen disk?
Nej, Det gör våran diskmaskin

Har du en stationär dator eller en laptop?
stationär


Vad har du med dig in på bion?
Dricka,varma chips, godis.

Har du en blogg?
förmodligen.


Vilket är ditt favoritämne?
har inget speciellt favorit ämne!

Gillar du att flyga?
nja, lite smått åk- rädd är man väll.


Hur många timmar måste du sova för att fungera?
typ 10


Är dina dagar fullbokade och stressiga?
nej, men kan hända en del dagar.


Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
nopes


Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
jag vill dö.


Vilka kändisar har du blivit jämför med?
ingen aning om jag blivit det!


Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
nädå!

Om du var född av motsatt kön, vad hade du viljat hetat?
marcus, kanske!?

När badade du i en pool senast?
länge sen.

Har du varit med i någon skolpjäs?
nä,aldrig!

Hur många barn vill du ha?
högst 2


Har du åkt moped någon gång?
givetvis!

Kan man vara vän med sitt ex?
jo,varför skulle man inte kunna?


Vad har du i din väska?
Använder inte väska för tillfället


Vad lyssnar du på nu?
ingenting,


2008-11-20
20:17:59

mitt huvud sprängs!
hellu..

kom hem från stan för en liten stund sen är helt slut ibenen vi har sprungit omkring runt stan som galningar eftersom vi hade så lite tid på oss att vara där för buss tiderna har blivit sjukt dåliga så sista går hem halv sju och vi kom kring fyra tiden kanske, och man vill ju som hinna gå omkring och kolla i lugn och ro .. men jag lyckades iallafall hitta mig nya kläder! och det gjorde både marielle och josefine också, vart så jävulst hungrig när vi gick så då vart det att man gick tjatade om att få äta och sen tänkte man mer på mat och vart ännu mer hungrig så vi skynade oss ännu mer och köpte det vi skulle sen drog vi ner till sunes och tog oss en strips meny var! men vart ändå rätt nöjd över köpet är helt ärligt inte alls ofta jag hittar något jag vill ha när jag väl har pengar! urch, nu sitter jag här med en jäkla huvudvärk den har spökat i tre dagar nu! aja, får väl försöka bita ihop!

gårdagen vart en  som en liten '' spa kväll'' för mig och marielle.
det började med att jag for dit ett tag efter jag hade slutat, ( klockan 12 slutade jag ), så jag var där kring halv 2 kanske.. så när jag kom dit gjorde vi oss lite käk, sen medans mina mackor var i ugnen gick jag ut med milo en snabbis! så när jag kom upp var det klart, och så städade vi undan lite ilägenheten! senare mot kvällen följde vi med malin och david till dollarstore och köpte ansiktsmask,fot och ben mask eller vad jag ska kalla det, behandling för håret och för påsar under ögonen testade vi! och det luktade verkligen gott efter åt, fast marielles mamma och david verkade inte vara så förtjust i lukten, haha! så han gick omkring och sprutade hårspray i rummet, han trodde väl det skulle lukta bättre! medans det vi använde torkade satt vi och spelade tv-spel och buzz och vem vann ibuzz om inte jag ?;] .. okej då! marielle vann en gång, men det gills inte! fast lite före det for vi förbi lösviktshuset och köpte oss lite snarra ( marielle betalar) och energi drink, och sur var den kan jag lova! undra om det finns någon dummare än marielle? vi går omkring och väljer godis så  ser jag ni vet såna här stora tuggummin som man knappt får in i käften? iallafall så tar jag och kollar på ett och säger: hur fan ska man kunna få in dom här ikäften? och inget svar..sen sa jag till marielle klart och tydligt ta tuggummi så vi kan ha imorgon på skolan eller något! så traskar jag vidare och kollar efter mer godis vi kan plocka, så det var väl inget mer med det ..sen senare när vi skulle slå igång en film så vi kunde somna till den så tar jag godis påsen och kollar tror ni inte smart skafftet har tagit såna där big tuggummin, självklart! så tog jag upp de och kollade på henne och frågar är det här tuggummina du köpte? och då säger hon : haha ja.  så jag berättade att det inte alls var såna jag menade osv , så då brast hon ut iskratt så hon trodde jag menade att jag ville ha såna där stora, man kan ju fråga sig vad hon lyssnar med, haha men vi fick något att skratta åt iallafall!   så det var väl det vi höll på med hela kvällen och så kom jens upp en sväng och surrade lite! nej, nu ska jag gå och göra mig en pizza! vi hörs..

kram!

2008-11-19
13:00:03

det känns rätt, det känns fel..
halloj ..

vart att man slutade till luch idag, egentligen skulle jag sluta klockan ett men vi fick mer kompledigt alltid lika skönt att sluta tidigt hade ändå ingen större lust till att vara kvar på skolan med magont osv, och utvecklings samtalet gick mycket bättre än väntat faktiskt det är nog det första som gått riktigt bra för mig har bara lite kvar att ta igen nu har hunnit göra det mesta redan så det känns skönt att ha det mesta bort gjort! och före utvecklings samtalet var jag mamma pappa och lillebror iväg och fikade på hansens :) .. igår kväll vart det inte att vara med marielle för var sjukt trött, la mig i sängen och åt godis sen smsade jag och marielle varandra ett tag så skulle vi möta varandra ett tag efter så jag smsade och sa att jag nästan var hos hon fast jag låg i sängen, så somnade jag ..så kring halv fem imorse när jag vaknade till snabbt hade jag sms från henne och hon hade tydligen också somnat igår så sa hon att du kom ju aldrig din idiot ;p men då sa jag att jag ljög! :( .. jag sov! så då blir det att göra något idag istället men blir nog säkert bara att ta det lungt och spela lite tv spel, osv! imorgon ska vi in till stan och köpa nya kläder! nä, nu ids jag inte skriva mer.

kramis!

att du ens ids lägga ner en massa energi på massa skitsnack!

2008-11-18
17:07:28

never back down.
hallå..

imorse vart man väckt av att atlas kom hoppandes upp i sängen och på mig, skönt var det iallafall inte att få en stor hårboll på sig på morgonen! vart skjutsad av kattis till skolan men före for vi förbi hem till mamma och hämtade nå böcker och det första jag kliver i när jag kommer innanför min dörr till rummet är hund piss och det är väl inte det första man vill kliva i på morgonen! så jag skyndade mig att byta sockar sen for hon och lämnade av mig på skolan, har väl varit en hyfsat bra dag vi fick papper idag om ''betyg'' eller rättare sagt om vi nått målen osv.. blir utvecklings samtal imorgon direkt på morgonen så vi hade tänkt fara och fika någonstans före vi ska dit, men jag tror det kommer gå bra iallafall!
ikväll blir det att vara med marielle så ska väl traska dit sen när jag orkar röra på mig, just nu är jag helt slut! lala, vet ni hur gott det är med godis? själv sitter man och trycker i sig massa godis och pratade just med decci itelefon om helgen osv, ska ringa marielle snart också och höra vad det blir vi ska göra ikväll!  btw .. på no lektionen kunde jag verkligen inte hålla mig från att asflappa, vi håller på med hjärnan/öron/ögon tror jag de var, men hur som helst kom vi in på öron inflamation om vad man ska göra eller kan använda när man har de för att det ska hjälpa? så räckte linnea upp handen, och sa : jag hade iallafall lök iöronen när jag hade det!  och då brast jag ut iskratt så det kom tårar kunde knappt kolla på hon sen jag har värsta bilden framför mig med hon i sängen liggandes med lök i öronen! sen berättade hon att dom hade tejpat för löken när dom var i öronen så det inte skulle ramla ut ungefär! det lät himlans roligt när hon berättade!

glöm inte bort att det är uggly betty & desperate housewifes ikväll.


2008-11-17
22:13:03

secret..

halloj, har alla haft en bra dag? det har iallafall jag förutom min huvudvärk. det började med skola till tjugo ifyra, när jag slutade traskade jag över till pappas jobb och var där! vart att jag bakade negerbollar och dålig vart dom väl inte, men frågan är vad dom andra tyckte ;> men iallafall kring sex när dom stängde for vi förbi och lämnade tinas kläder och samtidigt tog jag mina men glömde skora mina så blir väl att ta dom en annan dag, aja! sen for vi iväg och åt på abrilla eller vad det nu heter, gott var det iallafall. sen for vi hem och gjorde oss efter rätt och kollade tv, sen tog jag mig ett varmt bad, skönt var de! sen har det väl inte skett så mycket mera förutom att jag råkade he av en bit av min tand, typiskt mig! andra gången, skulle bita av en godis och då kändes det att de gick av lite! .. prison break började just funderar på spring iväg och kolla de, var ett tag sen man såg de nu! aja, skriver mer senare!


kram på er..


marielle, du vet att jag alltid finns här för dig!


2008-11-16
17:49:49

bilder från igår.




det går att klicka på dom, så man ser dom bättre!

2008-11-16
16:00:10

Skriv på du med . Förbättra verkligheten för dom utsatta djuren!


http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=1256


2008-11-16
15:37:50

städnings dax.

halloj, idag vart det stor städning i rummet för min del, har tvättat en massa kläder och skurat och haft mig! så nu sitter jag här med tända ljus och väntar på att vi ska fara och köpa godis, och så ska jag förbi tina en snabbis och lämna hennes kläder! igår var jag med melinda och tina, vi satt och spelade lite kort och surrade lite.. sen gjorde vi oss klara och drog in till stan och var med folk, så vart det fest! men vart nyktert för min del, gårdagen var helt okej iallafall! orkar inte skriva en massa detaljer osv , är helt slut så tar kanske och skriver lite mer senare! ikväll blir det att vara med min efterlängtade marielle, hon har äntligen kommit hem!!;> Jag måste skynda mig iväg, kram!

BILDER KOMMER. ( har  inte hunnit stopat in dom än)

varför döma folk man inte känner?


2008-11-15
13:45:14

torsdag-lördag.
har inte haft tid och ork dom tre senaste dagarna att skriva så får ta och göra det nu! 


Torsdag:  då hände det väl inte så värst mycke, tog det mest lungt! var förbi alexandra ett tag, och umgicks lite! var så himlans länge sen, så är alltid roligt att vara med folk man inte vara med på länge..sen kring 10 tiden hämtade mamma och morfar mig där, så då for vi hemåt lämnade av mamma hemma sen for jag till morfar och sov där vi satt och spelade kort till ungefär halv 3 på natten, och surrade! sen när morfar la sig och sov så la jag mig och kollade tv till ungefär 5 innan jag somnade! sen var det väl inte så mycket mer som hände!

fredag: var en bra dag/kväll, började med skola till tjugo i fyra! sen drog jag hem och gjorde mig klar.
sen när jag var klar for jag  till linda, vi satt och drack lite & surrade! vart en tidig kväll för hon för att hon var så jävulst trött, så när hon gick och la sig gick jag över till rickard en sväng där han jens och alexander var så satt jag och surrade med dom! sen drog jag till tina och var med hon och melinda, så vi drog ut och åkte bil! men det var jävlat dött istan, var inte mycke folk som var ute, urch! det är nästan öde här nu, förut var det alltid massa folk ute istan osv.. aja! sen när vi hade varit och åkt ett tag drog jag hem, hann inte mer än komma in så skulle vi iväg igen, så vi for och åt på big boy! och på vägen hem så vart det att vi for runt istan men vart så less eftersom jag precis ett tag före hade åkt runt istan, så jag somnade, var skönt det också! så när vi äntligen var hemma, sprang jag in slog av datorn som var på, och skyndade mig att krypa ner isängen, :)

lördag:  idag vaknade jag kring kvart över 12, skönt med sov morgon! blir att vara med melinda och tina idag iallafall, vi får väl se vad vi ska hitta på blir dom håller på lana så jag antar att det är de vi ska göra, får väl se om det blir att jag sover där inatt eftersom det aldrig vart igår, men det blir säkert bra! så ska strax hoppa in i duchen, så måste skynda mig lite för morfar ska hämta mig snart och köra dit mig! aja, plus min sötnos kommer hem idag, urch! vad jag har saknat henne :) så om det inte blir att vi ses ikväll blir det imorgon! nä, kan inte skriva mer nu måste kila iväg, kram på er alla.


2008-11-13
16:39:09

som att det skulle vara bättre.
hallå, kom hem för ett litet tag sen! daniel kom och hämtade upp mig, orkade inte cykla hem ..är så kallt ute och sen har jag ont i benen så det gör ju inte saken bättre om jag cyklar ,så när jag kom hem gjorde jag mig en hamis och god vart den också för den delen! jag har inga speciella planer för kvällen får väl se om marie skulle hinna göra något med mig, men ska iallafall ringa upp tina igen på en stund hade jag tänkt så kanske blir att göra något med hon istället för marie hade en massa saker att göra, och det är extra skönt nu när jag har sov morgon till kvart över 10 imorgon så får iallafall sova en timme extra om inte mer!! ;> .. blir riktigt skönt med helg i morgon, sen får vi se vad som sker men nånting händer väl alltid! nej, nu ska jag se one three hill som jag märker att jag missat lite av nu, så ska skynda mig nu så jag inte missar alltför mycke av de! 


kram

i min egna värld .


jag saknar marielle.

2008-11-12
22:50:18

du önskar hela tiden att du vore någon annan.
Jag föddes inte för din skull, och tänker därefter inte leva efter dina regler. tycker du inte om mig, så är det ditt problem inte mitt. snackar du skit bakom min rygg, så kan du inte förvänta dig att jag ska vara ärlig mot dig.
jag bryr mig inte om att du inte gillar mitt utseende, jag gör mig inte fin för din skull. du kan kalla mig vad du vill, men tro mig jag vet redan vem jag är gå runt och skrik dina falska ord, du bevisar bara hur låg och patetisk du är.
gå runt och hitta på falska rykten, men både du och jag vet vem det är som ljuger en dag kommer alla att få veta sanningen. jag behöver inte 300 vänner för att kallas populär, jag har mina närmaste och jag har dom jag behöver.
dom jag litar på och dom som lyssnar.


var inte så ytliga! döm inte hon/han innan du lär känna dom!

2008-11-12
21:10:31

oskyldigt dömd.

hej! dagen började med skola till ca halv tre, vi skulle egentligen sluta klockan två men då skulle vi iväg på konst hallen i stan och kolla, och det sög! men vi får iallafall kompledigt nästa gång istället! nåja, efter vi hade varit istan hoppade jag av med bussen uti mig, så direkt jag kom in hoppade jag in i duchen och sen ringde jag morfar och bad han göra nå käk, så då blev det att äta hamburgare som vi har planerat hela veckan att göra men skjutit upp det hela tiden, så vart idag! sen gick vi över till macken en sväng när vi var tillbaka satt vi oss framför tvn och kollade på bland annat one three hill .. sen drog jag hem för att städa rummet, skönt att ha det bort gjort iallafall, hann inte mer än sätta mig framför datorn så skulle jag och mamma iväg en sväng och panta osv, det är pengar iaf! :) så fick jag mig nytt tuggtobak, och så vart jag chips sugen som vanligt så vi köpte det och dricka, så när vi kom hem satt vi oss och kollade bonde söker fru! och det slutade just så ska snart slå om och kolla på oskyldigt dömd. så har varit en rätt så lugn dag, förutom att jag vart på dåligt humör där ett tag men gick över nästan lika snabbt, nä! måste skynda mig nu, tror det har börjat !
 
kram på er.


2008-11-11
23:11:29

Du sveka mig så många gånger, alldles för många.
Folk lever i sina lögner, både du och jag. Som om vi simmar i det hav där alla har samma mening.Men för verkligheten gömmer vi oss för att slippa få stämplar med olika värden. Där den ena är bättre än den andra. Och svartsjukan tar plågsamt över allt levande. Allt är en stor lögn,en stor lögn. Folk lovar en saker men menar inte hälften av vad som sagts. Man begår misstag man ångrar allt försent, då man inte kan göra något fast man egentligen vill. Folk låtsas att dom accepterar och utnyttjar för att få närhet.Tror dom är svåra att genomskåda fast man ser rakt igenom. Vi vet båda du och jag min vän,vi vet båda två. Vet mycket väl sanningen bakom dina ögon dold av lögner och svek. Jag är precis
som du. Vi genomgår ett liv, där folk ständigt trycker ner andra. Vi mår dåligt, en del sämre än dom andra. En del försvinner, och får fler på fall.En kedjereaktion har påbörjats, vi är en bland dom. Istället för att kämpa så lägger vi oss ner.Låter folk trampa på oss, som dom mattar som dom ser oss som. Vi låter dom förgöra oss, på ett brutalt och äckligt sätt. De vänner man har påstås lägga märke till de mesta och lovar sen saker som ; allt kommer bli bra. Som om dom kan förutse din framtid och vissar att de bryr sig när större saker inträffar. Men sen när saken verkligen gäller, så får man ingen hjälp alls.

2008-11-11
15:45:24

glöm dagen problem, det kommer nya imorgon!
kom just hem från en seg skoldag, jag måste få säga att det har varit segare än vanligt kändes som att klockan aldrig gick framåt utan var stilla istället, blä! har inga planer för ikväll blir nog att bara ta det lungt, och städa rummet det behövs! morfar ville ha mig till att baka idag, men jag vet inte om jag orkar men får väl se senare hur det blir med den saken annars gör jag det imorgon! aja, skriver sen.

kram!

idag efter no lektionen så luktade det brännt i korridoren..

jag till sara : har du tänkt för mycke?
sara: va?
jag: ja har du tänkt för mycke?
sara : svarar nä, lite förvirrad.
jag : nähä okej, jag tyckte det började lukta brännt, tänkte om det var du som hade tänkt för mycke!
sara fattade ingenting.
jag: men.. det luktar brännt, tänkte om du hade tänkt så mycket att det började lukta.
sara: jahaa, haha!

2008-11-10
22:03:03

huvudet sprängs.
hallå, kom just ut ur duchen, ska strax lägga mig framför tvn och slå igång en film och äta varma mackor till :) och hoppas på att min huvudvärk ska gå över nångång! har varit en lugn dag iallfall, nu ska jag gå.. kram på er.

2008-11-10
16:42:09

Because of you.

satt just och kollade igenom skolkatalogen som vi fick idag, kan inte precis påstå att jag vart nöjd över bilden! men får väl duga! nä, ska strax pallra mig ner till morfar hade jag tänkt, sen kanske det blir att vara med jens eller något! men får se hur det blir, är rätt trött och har ont ihuvudet och kan inte påstå att jag är på bästa humöret idag heller! så jag tar och skriver mer senare,

kramis!

jag skiter nu ivilket.

ville se han sluta men jag höll mig bara undan för han var en sprucken fas som aldrig skulle bli någonting.


2008-11-09
22:34:56

farsdag.

dagen började med att jag vaknade lite före två, så när jag vaknade var mamma och daniel på väg att fara in till stan så jag snörde på mig kläder och följde med dit för att kunna köpa farsdag present vart att jag köpte en parfym till pappa, så när vi hade varit och köpt det och gjort det vi skulle for vi förbi max och köpte oss mat där sen släppte dom av mig hemma, så när jag hade ätit klart drog jag ner till pappas jobb och gav honom presenten och gjorde tårta åt honom sen for vi hem till kattis och beställde hem mat från pentryt var sugen på kinamat så då vart det att vi beställde därifrån, gott var det iallafall! sen satt vi och kollade på singing bee, efter jag varit där ett bra tag for jag hem till morfar och såg sanningens ögonblick, men det har iallafall vart en bra och trevlig dag :) nåja, har väl inte så mycket mer att skriva! hoppas alla haft en bra dag iallafall.. :)



 KOM HEM NU, JAG SAKNAR DIG!


2008-11-09
01:34:15

du är som en fis irymden om man jämför med mig!
hey, kom just hem från linda .. har varit en bra kväll! kring åtta ungefär kom june och linda och hämtade mig här! så drog vi till hon, så började vi dricka, sen satt vi och spelade kort och väntade på att jens och dom skulle komma, men det tog då över en timme för honom att pallra sig till linda! så linus och marcus kom, sen efter ett tag kom jens iallafall .. så vi har suttit och surrat osv, sen kring ett kanske så drog vi oss hemåt..så jag ringde C och rede ut lite saker, så det är iallafall fixat nu, så  var skönt att få det utrett iallafall! ska snart göra mig käk, och gå och vara lite social med mamma och dom och se när dom spelar poker! aja, ni får ha det bra, kramis!


vem var jag för dig? jag var väl ingen.

här kommer en bild på hur håret vart, och vart faktiskt rätt nöjd med resultatet!






2008-11-08
18:26:29

färgning på g.

har alldeles precis färgat håret, eller är inte riktigt klart sitter med slingorna i nu! så jag får hålla tummarna på att det blir bra, kommer iallafall bli röd aktigt! nä, nu ska jag gå och skölja ur det, och sen dra mig till linda :) kram!


2008-11-08
16:03:18

no big deal!
hallå! :) kom hem för en liten stund sen så ska göra mig nå käk hade jag tänkt, gårdagen var super och riktigt trevligt var det, började med kring sex for jag in till stan så mötte decci mig efter vägen, så gick vi till tore, och där var pelle tiffe jens och camilla så satt vi och drack lite, sen gick vi ner och grillade och surrade, trevligt var det iaf ! :) sen när dom andra skulle till pentan drog jag och pelle och köpte mat på max, så hämtade mamma upp oss, så for vi till morfar och käkade, sen gick vi och la oss ! :) ..  ikväll blir det nog att fara till linda och umgås! jag tar och skriver mer sen, kram på er!




♥ Höger- eller vänsterhänt: höger, men skulle vilja skriva med vänster.
♥ Humör just nu:  glad men trött
♥ Favoritgodis: har många favoriter.
♥ Kläder just nu: jens,ett linne och en långkofta.
♥ Musik just nu: ingen
♥ Sommarplaner: Jobb,försöka ha så kul som möjligt och fara utomlands!
♥ Hur många kuddar sover du med: 4
♥ Spelar du nåt instrument: inget, spelade när jag var liten.
♥ Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska helt klart
♥ Vem är viktigast för dig: min familj.
♥ Bio eller promenad: promenad skulle jag tro, är inte så mycket för bio!
♥ Är du kittlig: nopes, inte så värst.
♥ Snarkar du: nja, jag tror inte det!
♥ Stjärntecken: Kräftan
♥ Äckligaste insekten: myror
♥ Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Flyga och spruta eld vore inte allt för dåligt! 
♥ Vad vill du jobba som? tecken språks tolk eller personlig assistent eler något sånt!
♥ Stökigt eller välstädat? Stökigt
♥ Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? skulle vara en upplevelse, men jag är nog för höjdrädd för det,
♥ Gillar du att sjunga? jo
♥ Anser du att du är stark? haha, nja!
♥ Vad gör du om du får hicka? Hickar
♥ Vad längtar du mest efter just nu? att marielle ska komma hem!


2008-11-07
17:29:51

GE MIG EN ÖL SÅ SKA DU SE JAG VAKNAR TILL! :)
  

2008-11-07
16:08:30

om du bara vill.
halloj, käkade just och så var malin förbi här och hämtad en tröja! :) jag ska alldeles strax ta mig en duch och dra mig in till stan och vara med decci och tore var det väl tänkt, sen blir det nog fest skulle jag tro, men jag måsta skynda mig nu! vi hörs, kram!

2008-11-07
00:30:54

tidsfördrivs- lista
1. Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
jo, ibland!

2. Har du sett din bästa vän gråta?
jopes, ett par antal gånger.

3. Vilka vitaminer tog du när du var liten?
ehm.. no idea!

4. Vad åt du senast?
en pizza bit.

5. Har du fått någon komplimang idag?
nix, inte vad jag har tänkt på iallafall!

6. Har du varit med i en rättegång?
faktiskt inte,

7. Är du polare med grannarna?
Nej.. typ hälsar på dem när man råkas mötas någerst...

8. Vilka språk pratar din mamma?
kan det vara svenska?

9. Vilka länder har du bott i?
Sverige..

10. Senaste piercingen?
tungan vart det! sen har jag i septum, läpp och öron! utaget i naveln
men blir att göra om närmare sommarn!

11. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
senaste igår till och från luleå!

12. Gay?
Kysst bra tjejkompisar har jag ju gjort... men kär i tjejer absolut inte! 

13. Har du däckat/spytt för att du druckit?
De jag inte mins har inte hänt... eller heter de inte så?! :)

15. Har du täckt någons hus med toalettpapper?
Nepps de har jag inte gjort.

17. Har du varit på stranden?
givetvis, fler gånger!

18. Har du haft en stalker? 
ehm .. nopes! 

19. Minns du dina/din musiklärares namn?
jo det gör jag.

20. Hur bra är din syn?
haha, nixpix det har jag inte, måste ha glasögon men dom använder jag bara vid datorn och när jag läser fast är dålig på att använda dom.

21. Har du varit på ett party?
Jopp de har jag...

22. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
De skulle ju vara en upplevelse ... men frågan är om hajarna skulle tycka detsamma... så jag tror jag hoppar av de.

23. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
det kan jag nog inte svara på förens det sker..

24. Har du varit utomlands?
jovisst, har jag det många gånger.

25. Har du sett din bästa vän naken?
yesbox.

26. Vilket är det bästa bröllopet du varit på?
jadu de var hur länge sen som helst... men är nog när min väns föräldrar gifte sig när vi var små.

27. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Haha ja de skulle dom förmodligen bli. 

28. Var är dina syskon just nu?
just nu ligger nog min lillebror och sover!

29. Vad var den senaste drömmen som du minns? 
den jag drömde igår natt, att jag och frida satt och luktade på varandras 
hår och sa att det luktade gott .

30. Vem ringde dig senast?
det var nog tina!

31. Vilken tid gick du upp imorse? 
kring kvart över 7 imorse!  

32. Vad ska du göra i helgen?
inga planer inför fredag, men lördag ska jag umgås med pierre och söndag är det farsdag!

33. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
'' haha, skönt! ''

34. När var du riktigt sjuk senast?
jag minns faktiskt inte.

35. Vem är den senaste kändisen du tog på?
nordman i sommras!

36. Vad finns i din bakficka?
Jag har ingen bakficka..

37. Har du färglinser?
jag brukar använda det, men har inga just nu.

38. Vad gjorde du klockan 2 inatt?
jag sov som en gris

39. Vad är det första du gör på morgonen?
ligger i sängen och hoppas på att få sova längre, sen går jag upp och gör mig klar och gör mig lite käk, sen tar jag bussen till skolan om inte mamma kör mig!

40. Vad ska du göra efter det här? nu ska jag ta och krypa ner i sängen och slå igång en film, vad ska du själv göra?

2008-11-06
21:50:55

i feel it in my fingers .
halloj, kom alldeles just hem från morfar, ska alldeles strax slå igång en film som jag laddat ner :) idag vart det att jag for iväg och var med tina och trevligt var det för det var ju ett bra tag sen vi hittade på någonting sist.. vi började med att göra en face mask, sen satt vi och surrade och spelade kort! sen kring 9 drog jag ner till morfar igen och lämnade tillbaka hans mössa och kollade lite tv, sen följde han mig en bit hem! så har ungefär min dag sett ut! inga planer inför morgon dagen iallafall, aja! tar och skriver mer sen!

kramis.



haha, gör precis nå cp med ögonen. men den bjuder vi på!!

2008-11-06
16:38:22

now you're gone.
hellu :) käkade alldeles just, ska strax ta mig en promenad ner till morfar och se vad han har för sig! sen får vi se vad jag ska göra, kanske ska förbi linda senare! aja, igår gick vi halv dag så direkt efter vi fick sluta så hojade jag ner till morfar, och väntade på att han skulle komma med bussen! så ringde han när han började närma sig, så jag traskade över och mötte han vid bussen och hjälpte han att bära, och snacka om tunga väskor! sen tog vi oss käk, och satt och surrade ett tag! sen smsade marielle mig och frågade ifall jag skulle följa med till luleå och lämna av hon. så jag följde självklart med, så då började vi fara mot luleå .. så när vi var där satt vi och väntade på att tåget skulle komma, så när det kom följde vi med hon in och sa hejdå osv! så for hon till kiruna, urch! vad tråkigt jag kommer ha nu på kvällarna, ingen att fula sig med eller nånting så jag hoppas hon kommer hem snart igen :) så när jag kom hem la jag mig direkt isängen, och somnade! var riktigt skönt också. så sov från ungefär 6 till kvart över 7 i morse, så man var iallafall pigg på morgonen! aja, jag skriver lite senare!  kram

igår på tåget hade vi ett fint förväl av varandra, bland allt folk =)

jag : hejdå, och flyger på henne och kramar hon och pussar hon på kinden.
och hon kollar på mig med konstig blick.

jag : jag älskar dig
och jag får inget svar, så jag ber hon säga att hon älskar mig med.

marielle : aldrig, stick ;> haha!

jag : taskigt, nu gör jag slut och skaffar mig en NY pojkvän!
hejdå ha en dålig resa och dröm inte sött.

men nog vet jag att du älskar mig marielle, :]  

 

2008-11-04
21:18:43

trötter.
hey, kom alldeles just hem från hortlax .. ska strax lägga mig framför tvn hade jag tänkt är så jävulst trött!
jag och marie började med att plugga lite, sen orkade vi inte plugga mer! så då gick vi till hennes stuga och la oss framför datorn och slog igång en film som hette '' the ugly'' snacka om psykopat film, men den var rätt bra iaf! hann aldrig se hela innan mammsi hämtade upp mig där, slapp iallfall cykla hem .. tog mig ca 50minuter att cykla dit! jag som tyckte jag cyklade snabbt, men tydligen inte! aja, kondition fick man sig iallfall, och det behövdes!
btw, när jag var hos marie såg jag att hon hade hunnit göra sig en önske lista till julafton, så funderar på ifall jag också ska ta och göra en så dom vet vad jag önskar mig, annars lär jag glöma bort att göra de, så lika bra att göra det nu när man ändå kommer ihåg! heu ^ .. har väl inte så mycket mer att berätta! har inga speciella planer inför imorgon, eller jo.. jag ska förbi morfar, han kommer nämligen hem imorgon :) så ska bli kul att träffa honom! plus att vi bara går till 12 imorgon, ska bli riktigt skönt att sluta tidigt! aja, jag tar och skriver imorgon!

kram på er!

2008-11-04
16:29:34

hej bajsnissar!
hellu, kom nästan just hem från skolan :) har varit en riktigt bra dag och har varit riktigt glad hela dagen nästan förutom imorse när jag var nyvaken, hehe! jag måste bara få säga att det är riktigt mysigt ute nu när det är mörkt, jag älskar det!  nåja, ska alldeles strax ta och hoja till hortlax och plugga med marie inför provet! sen blir det väl att umgås med hon, efter jag varit där vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske fara förbi marielle en sväng! nä, nu måste jag skynda mig iväg! skriver mer sen,

kramis!


jag måste bara få säga en sak till,
vi såg en film idag på skolan som hette '' the piant'' tror jag det var!
handlade hur dom gjorde mot judarna förr itiden och hur dom var tvungna
att flytta från sin bostad osv .. och hur tyskarna gick och sköt alla på gatorna
den var nästan hemsk att se, fick tårar iögonen av se den! fast jag är lite fjantig
när det gäller visa saker med film iaf med att börja gråta! men iallafall, jag förstår
inte hur man kan vara så otroligt elak och grym mot människor och barn? och hur
dom behandlades, bara dom öppnade käften och sa någonting till tyskarna fick dom sig
ett skott i skallen, och om dom inte bugade fick dom sig slag osv .. nej! den filmen gillade jag verkligen inte..
alltid intressant att få se och veta hur det var förr i tiden, men dom är obehagliga att se!



2008-11-03
19:50:35

du kan vara det.
hellu, just nu siter jag och väntar på att marielle ska komma hit :) blir att hon sover här inatt!
så blir att tillbringa kvällen tillsammans med hon! så , skriver mer sen!

kram!



Marielle : okej, jag ska bara ducha! sen kommer jag.
Jag : näe, ducha här!
Marielle : men jag har nytt schampo, david skjutsar mig
till dig när han kommer från klubben.
jag : men det är ju läänge kvar.
marielle : nej! det är det inte. hoppar i duchen nu,
är redan naken . hahah ..
jag : det var mer än vad jag ville veta, haha!

2008-11-03
19:50:25

BAJS!

   


2008-11-03
19:48:32

jag tror att..

det går i släkten! haha ..



deafeen.blogg.se -->  malin som skrev det här.
 För de här "Pite"borna..

Jag har en brorsdotter som skriver med mig på sitt konstiga jävla lappPitespråk..

Natalie: "He dem åt mig"
Jag: Vad fan säger du flicka
Natalie: Ja, He dem åt mig!
Jag: Och vad fan är det?
Natalie: He= he dem .. alltså ha dem på nå coolt sätt.
Jag: OCH HUR FAN SKULLE JAG KUNNA VETA DET?! Skriv fixa istället då?
Natalie: "men he bara in dom som dom jär"

Jävla lappjävel..

Du är en gryngång
Natalie! Vet du vad det betyder? NÄE FÖR ATT DET ÄR MALINSPRÅK! [?]

- Malin säger:

Du är ju sjuk i huvudet

» natalie { hitta på nå? säger:

varför de ?

» natalie { hitta på nå? säger:

nu blir jag ju sårad

- Malin säger:

Hahaha läs min blogg

» natalie { hitta på nå? säger:

okej ;P

» natalie { hitta på nå? säger:

hahha så jävla sjuk i skallen ;D

- Malin säger:

DU JA!!!!

» natalie { hitta på nå? säger:

inte mitt fel, att du inte kan mitt vackra språk ;D

» natalie { hitta på nå? säger:

sko i lär dä lite pitbondska?

» natalie { hitta på nå? säger:

hahahha

- Malin säger:

Snart åker jag upp och puttar ner dig i snön


2008-11-03
19:41:50

just nu.
VEM.
Vem är i rummet med dig? min kisse.
Vem fick du sms av senast? marielle
Vem pratade du senast i telefon med? decci
Vems hus var du senast i? maries?
Vem sa du senast "jag älskar dig" till? marielle. tror jag!
Vem önskar du att du var med nu? hemlighet!

VAR.
Var är din telefon? isängen
Var är din mamma? jobbar, tror jag!
Var sover du? under sängen
Var fick du tag på tröjan du har på dig? finland och matildas garderob!
Var åkte du senast bil? från stan
Var i ditt rum är du? i mitt vardagsrum

VAD.
Vad åt du senast? chips
Vad drack du senast?  jucie
Vad är det för färg på dina byxor? jeans
Vad är den närmaste saken som är blå? inget faktiskt.
Vad har du på fötterna? Sockar
Vad är din favoritfärg? Svart & Vit och grått. 
Vad är din favorithemsida? blogg, pixbox!
Vad hör du just nu? mamma!

NÄR.
När var senaste gången du tände ett ljus? igår
När träffade du din pappa senast? idag
När duschade du senast? hmm, kan det ha varit förr förra julen kanske?


HAR DU NÅGONSIN.
Sovit i någon annans säng? givetvis!
Hånglat på en bio? nä, för jag är aldrig på bio typ.
Hånglat i skogen? jopes,
Målat om ditt rum? nej, men tapetserat!
Kört över hastighetsgränsen? Ja
Haft känslor för någon som inte känt det samma? aop
Sovit i en säng med någon av samma kön? många gånger.
Sett någon dö? Nej
Sovit till tre? Ja
Älskar eller saknar någon just nu? nja, lite kanske.

2008-11-03
16:07:50

En kall vinterkväll.
hey! kom hem för en liten stund sen .. dagen började med att jag försov mig till elva, så var rätt skönt att sova lite längre! har varit en rätt bra dag, har inte behövt göra så mycke :) så nu ikväll får vi se vad som händer, har ingenting planerat iallfall, hör av er ifall ni vill göra något! ska käka nu, så skriver mer senare .

kram!


hur kan man sjunka så lågt?



jag bjuder på en bild!

2008-11-03
00:01:39

god kväll :)

äntligen vart rummet färdigt, vi har hållt på hela dagen! och vart verkligen nöjd med resultatet, :) .. fast jag var iväg en sväng  till marielle, hon följde mig ner till morfar och tog in posten sen traskade vi över till matilda och hämtade hennes cykel där. när vi hade gjort det så for jag hem och fortsatte med det här! jag får ta och skriva imorgon! måste kila iväg nu, sovgott, kram!


2008-11-02
16:07:05

lördag- söndag.
hey, var inte så värst länge sen jag kom hem från luleå, var där en sväng med mamma och daniel och fick mig ett nytt skåp som jag kan he kläderna i, och en platt skräm som är som både dator och tv samtidigt, man väljer själv om man ska se tv eller gå på internet! :) och så fick jag mig hårfärg & ny lamp skärm med kina tecken på! är iallfall nöjd med det jag fått, så vi håller på och ska göra om i rummet nu så skriver bara lite snabbt! :)  har hänt en hel del saker under helgen, som jag mår dåligt av att tänka på , så lördagen var jag bara hemma hos farmor med hon & lillebror såg lite film och myste på, idag var jag till luleå och köpte saker till rummet! senare får vi väl se vad som sker, men tar och skriver sen när vi fått i ordning allt!

kram.

2008-11-01
00:52:34

halloweenfest! :)

halloj, kom hem för inte så värst länge sen från stan, var hos josse på halloweenfest! det var väl helt okej där, men dock rätt mycke folk, men trevligt folk! :) och det är ju alltid kul att träffa folk man inte sett på länge också, sen när vi hade varit där ett gode bra tag, drog alla in till stan så jag for hem och gjorde mig käk .. och nu sitter jag här! ;> före vi for till annelund så for jag och marielle till matilda och satt där och surrade osv , sen tog vi bussen dit! =) och jag har väl inga speciella planer inför imorgon dagen, funderar på ifall jag ska fara och sova hos farmor var rätt länge sen, hon frågade mig idag, så ska fundera på saken men lär nog bli så att jag far och sover där iaf! :) men hoppas iallafall alla haft en trevlig kväll! kramis.

bilder från ikväll, laddar upp fler sen. ids inte just nu!  btw; man skulle vara utklädd, därför ser vi ut som vi gör.

 


 Hur många kuddar har du när du sover? Fyra, men brukar sova under kudden ibland!
. Hur länge duschar du på morgonen? typ 10 min.
 Kan du äta med kinapinnar? nja, kan inte påstå att det skulle gå bra!
Vem fick du senast sms från? Linda
 Vad är du beroende av?  jucie,lypsyl, nikotin!
 Vilket är ditt drömresmål? brasilien
. Sämsta resultat på ett prov? tre poäng av femtio!
. När var du senast rädd? iveckan när katten kom fram ur garderoben.
.Vad är du dålig på? En massa saker..
 Vilket är ditt knäppaste smeknamn? jag vet inte, vad är ditt?
. Vad är det konstigaste du fått i present? Hmm, var nog när ajg fick leksaks pengar istället för riktiga!
. Vilken är din sämsta egenskap? Finns så många att välja bland...Kan väl ta en kul grej då-Skrattar OFTA vid fel tillfällen
. Tycker du om någon? Alla mina nära och kära:)
 Vad dricker du helst för juice? apelsin
 Vad är det äckligaste du vet? det finns mycke som är äckligt.
. Vad är ditt drömjobb? nja, vill bli teckenspråks tolk!