n

2009-04-28
22:00:16

skillnaden mellan oss är att jag inte behöver trycka ner andra för att känna mig bäst..
Hallå, sitter just nu hos simon & väntar på han och jimmy dom for iväg för ett tag sen för att köpa köks bord till gårdshuset osv så blev att jag väntade här, marielle och jens for just hem! annars har dagen varit helt ok, har varit på grans hela dagen på pröva-på - dag & det var riktigt roligt valde laudgård och häst ..så fick både rida och vara med lammen och kossorna & göra massa aktiviteter! :-) .. sen ikväll blir det att fara förbi marielle och hämta nyckeln till lägenheten eftersom dom drar till kiruna så ska vara hundvakt! tror dom här kom nu om jag inte hörde fel så ska gå ut! vi hörs, kram!

2009-04-23
17:02:15

strålande sol! =D
Hallå, sitter just nu & väntar på att marielle ska plocka upp mig så vi kan fara och sola! ;-) vi solade även igår i en halv timme och jag har bränt mig rätt så mycket på ena benet det svider nu så gudförbannat!! & jag antar att det kommer bli värre nu, nåja! när jag kom hem gjorde jag mig käk sen borstade & duchade jag diva! sen ikväll blir det att städa & fara och släppa ut diva iskogen..även melinda skulle komma förbi ikväll! :-) sen kanske jimmy kommer och sover med mig men det återstår att se! nu måste jag skynda mig och klä på mig, vi hörs senare! kramis!

2009-04-22
14:25:26

snart kommer det.

betställde alldeles precis nya linser så nu är det bortgjort iallafall  blev att jag tog bruna linser igen nästa månad blir det nog gröna skulle jag tippa på!! :-) nåja, jag & marielle hade tänkt dra in till stan och sola på en liten stund & senare kommer melinda hit! men nu hade jag tänkt slita mig från datorn! vi hörs sen, kram!


24april 09;00!


2009-04-21
19:23:42

Snart slår inte ditt hjärta mer.

I mitt hjärta finns tomhet just nu. Men valet var inte lätt. Sorgen kommer finnas hela livet. Det enda man kan lita på
i livet är döden. Döden hämtar oss alla. Ingen älskade dig mer än jag och då hade du inte ens sett dagsljuset.


2009-04-21
19:00:28

är inte redo att ta det steget än!
halloj,kom alldeles hem från anton .. vi satt och gjorde massa test på datorn & surrade, även andre & peter kom dit för skulle göra hål i andre's ögonbryn & det gick super! ;-) inför kvällen har jag inga speciella planer så det återstår att se vad som sker!


idag när jag anton & peter satt ute och surrade kom vi in på något om farmor,farfar namn osv..
peter sitter & funderar men kommer inte på sin farmors namn..
P: men vad är det nu hon heter!?
Jag: hahah, hur kan du inte komma ihåg hennes namn?
P : för när hon ringer brukar hon bara säga hej det är farmor & aldrig hennes namn!
jag: hahah
P: jag har det på tungan men det kommer inte ut!!
så peter smsar honoms pappa ; vad är det farmor heter nu? har hjärnsläpp.
 & får självklart svar tillbaka.
peter; gud så skämigt!

så nu får vi lägga hennes namn på minnet så vi kommer ihåg,peter!

2009-04-18
22:22:54

jag älskar dig natalie / marielle

hej, det är marielle som är här och gästbloggar åt natalie, www.marrema.blogg.se , checka in! ;)

Vi kom till Anna kring 19.00 tiden för att vara barnvakt till min lillebror.
Vi har ätit godis och busat med honom ett tag, sen för ett tag sedan så gick vi till djupvikspizzan och åt, det blev en kyckling sallad var för mig och marielle, och för levis så blev det såklart en pizza, mums!
Jimmy och Simon kom dit och sa hej också och tog sig en rök med oss, sedan gick vi till farmor, vi kollade lite tv och åt choklad, efter vi varit där så gick vi ut och åkte kana med levis en liten stund bara, efter det så gick vi hem och bytte om till nattkläder på levis och ska nog snart slå på en rulle och äta godis, och förhoppningsvis så somnar levis, för han är då inte det minsta lilla trött just nu.
D & J ska mest troligt komma förbi och vara social då levis somnat, jag vet faktiskt inte riktigt vad vi ska hitta på.

Gårdagen blev riktigt lyckad tycker jag, Melinda och jag for först till Tina och drack litegrann, efter det for vi till busstationen och hämtade upp marielle, sen kom tobbe och hämtade oss, så for vi till lillpite till bejje och där på festen befann sig mycket trevliga människor, vi spelade ölspelet, surrade, dansade och hade allmänt trevligt bara.
Senare på kvällen skjutsade dom mig till sunes för att Jimmy skulle komma och hämta upp mig dära, träffade även alexander och marcus där, så jag var social med dom tills Jimmy kom. Tack för en lyckad kväll!

Nu ska vi gå och slå på en film och mysa, ha en trevlig kväll ni som inte ska sova ännu, och godnatt för dom som ska sova nu. tjing!


2009-04-14
21:35:07

piteå imorgon.
Hej! :-) .. nu börjar klockan närma sig hlav 10 & jag börjar redan bli trött fast hade tänkt hålla mig vaken en stund till iallafall, var & nattade freja för en liten stund sen bara det tog ett tag innan hon somnade..och imorgon ska jag gå till dagis med hon tills klockan 9.. själv far jag kring tolv med tåget till sundsvall sen kommer jag få sitta där i närmare två timmar tills bussen som går till piteå kommer, men det gör inget alls får väl ta mig en sväng förbi donken och käka medans jag väntar också! mina dagar här igävle har verkligen varit super roliga & mycket skratt har det blivit och super väder & bra sällskap, kan det bli bättre? ;-) nåja, ska ta mig en rök nu! kram på er.

2009-04-13
16:00:54

:-)
halloj, sitter och väntar på hämtning av morbror ska nämligen ner och klippa honom :-) så jag skriver sen när jag är tillbaka hos sandra och micke igen, kram!

2009-04-12
14:49:22

anlänt till gävle ^^
Hallå :-)  har iallafall kommit fram till gävle nu eller har varit här två dagar & kan säga att det är kanon  väder och inge snö, jag har även hunnit vara en vända till stockholm! jag hade tänkt gå ner till dom andra igen, kan skriva mer sen! kram på er.

2009-04-12
14:46:22

tids fördriv!
1: Är du singel nu:  Nej!
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta: långa
3. Är du redo o satsa på ett förhållande nu:  yes.
4. Har du en kk: nixpix
5. Har du kört oskyddat nångång: ja
6. Har du playat någon nångång: kanske när man var liten.
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig: ja,absolut!
8. Har du någon kille/tjej på g nu: ja
9. Haft sex på fyllan:  ja
10. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det: givetvis.
11. Sparat något från ett gammalt/sista förhållande/förhållandet: inte vad jag kommer på
12. Somnat gråtande pga kärleken: ja
13. Varit på en blind date: nej
14. Har din pojkvän/flickvän sårat dig någon gång: hmf, inte vad jag kommer på!

FAMILJ/BOENDE
1. Är dina föräldrar skilda:
ja
2. Har du några syskon och isåfall vad:  lillebror, världens bästa!
3. Bråkar du ofta med din mamma/pappa: oftast på morgonen blir det att man slänger ur sig saker och tjafsar.
4. Bor du i lägenhet: nopes,hus!
5. Har du eget rum: ja
6. Har du olika tapeter: ja
7. Har du gjort i ordning ditt rum: ja
8. Har du en tv i ditt rum: jo
9. Stor eller liten säng: lagomt
10. Har du dator på ditt rum: jo.

KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän:
det har jag
2. Är du ofta med dina vänner: jo, det tycker jag.
3. Vad leker ni när ni träffas: leker? haha
4. Bästa minnet med en vän: kiruna med marielle.
5. Vilken är din äldsta vän som du känt längst: marie
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar: ja
7. Har du bråkat med din bästa vän: ja
8. När hade ni olika meningar senast: ?
9. Hur längesen var det du träffade en av dom som betyder mest: träffar familjen varje dag, men marielle var ett tag sen
10. Har du alltid kul med dina vänner:  absolut.

SISTA SOM
1. Du fick en puss av:
  pappa på kinden.
2. Sov med dig i din säng:  jimmy
3. Du delade ett riktigt skratt med: marielle
4. Du gick på bio med: jag minns inte.
5. Du höll i handen med: telefonen
6. Du gick på stan med:  melinda & tina
7. Du delade en pizza med: marielle
8. Du ringde:  jimmy
9. Ringde dig: mamma
10. Skicka ett sms till dig: jimmy
11. Du kramade: nån snubbe.

2009-04-08
17:22:13

luleå!
Halloj, imorgon blir det gävle för min del & jag längtar efter att få träffa alla där nere :-) så ska bli kul! idag slutade jag redan kring halv elva så kring halv ett följde jag med jimmy till luleå för att hämta en sak som jag inte ens minns namnet på när vi hade hämtat det tog vi oss en sväng förbi mcdonalds för att käka och riktigt gott var det, tycker dom kan ta bort frasses och ta tillbaka donken igen är så mycket godare där, stötte även på mamma & ullis på donken..nu är jag hemma kom ut från duchen för ett tag sen väntar nu bara på att jimmy ska komma hit! ;-) vad vi ska hitta på återstår att se..gårdagen så tillbringade jag tiden till att städa rummet och tvätta massa kläder inför resan var först tänkt att jag skulle göra något med marielle men vi kom inte på något så jag städa! det var väl allt, antingen skriver jag senare eller när jag är i gävle!! ha det bra, kraam.

2009-04-07
16:37:46

snart lov.
Hallå där! ;p .. sitter just nu och väntar på att maten ska bli färdig!! var ner på partilagret för en liten stund sen för att kolla på rea jeansen där som endast kostade 39kr från början var jag lite emot att fara ner och kolla för jag hittar nästan aldrig någonting där, och när jag kom dit hittade jag mig ett par snygga jeans som jag provade tror ni jag kunde ha dom? nä, självklart inte! blä, det suger..så får hoppas jag fyndar mig något i gävle istället! far torsdag morgon och kommer hem nästa torsdag igen! :-) nåja,skriver sen..pratar i telefon med j så är lite svårt att skriva och prata samtidigt! ha det bra!

2009-04-06
17:01:16

Gävle/hofors here i come!
på torsdag beger jag mig nog till gävle! :-) längtar!!

2009-04-05
20:36:33

^^
halloj, sitter just nu hos melinda ..spelade just en chikke runda och det gick väl hyffsat bra! :-) ska strax dra mig hemåt och så ska jimmy komma och sova med mig inatt! iövrigt har dagen  varit toppen! men ska kila iväg nu!

2009-04-05
13:06:34

söndag!
god morgon! :-)  vaknade för en liten stund sen & när jag kollade ut såg jag att det var skinande sol ute så jag ringde melinda och surrade med hon ett bra tag, så vi kom fram till att hon kommer hit så hade vi tänkt lägga oss ute på altan och sola! :-) ..gårdagen varit helt okej började med badtunna hos linus och riktigt skönt var det! senare mot kvällen drog jag & jens till jenny j  satt och surrade och försökte hitta skjuts in till stan för att köpa käk men alla drack eller var sjuka så det blev ingen mat för våran del! :/ ..sen blev jag så tvär trött så jag började traska hemåt och pratade med jimmy hela vägen hem, sen när jag väl var kom fram så pratade jag med jimmy ännu en stund sen gick jag och la mig och somnade direkt!

kramhej!

2009-04-04
16:12:50

trala!
hallå, nu har vi äntligen kommit fram till vad vi ska hitta på blir att vi badar badtunna ikväll med grabbarna!! ;-D

2009-04-04
15:23:57

himmlen är oskyldigt blå.
Halloj, gårdagen var riktigt bra for med marielle & josefine till players night .. sen kring 00;50 kom jimmy och hämtade upp mig där så vi for hem till honom & kollade hem till midgård men kan säga att jag somnade rätt så snabbt var så trött & ont i fötterna, sen idag vaknade vi kring tolv tiden så låg vi & drog oss ett tag sen for vi till pimpel tävlingen i blåsmark för att se om mamma & daniel hade fått fisk men det hade dom inte hade släppt för mamma bara! bättre lycka nästa gång.. vi stötte även på hurtig där! när vi hade varit klart där körde jimmy hem mig så nu sitter jag och funderar på vad jag och melinda kan hitta på!! ;-) några förslag? skriv.. nä, nu ska jag hoppa i duchen. skriver sen!

kram.

2009-04-02
21:48:26

alla har en liten djävul inom sig.
Halloj, kom alldeles precis hem till pappa igen! har grymt ont ifötterna efter allt gåendes..blev en rätt bra kväll iallafall fyndade mig en ny tröja och shorts som jag kan ha i sommar och är nöjd över köpet men hade inte skadat att ha mer pengar så jag kunde ha köpt mig jeansen jag ville ha men får bli 20;onde! :-) ..hade tänkt gå och ta mig nå käk & kolla tv med pappa & anna! nåja, sen har det inte hänt så mycket mer! hoppas alla haft en bra dag, kram på er.



kan du inte stå för dina handlingar så får du ta konsekvenserna också!

du har fått det du förtjänat.

2009-04-02
13:18:18

^
Du var den enda jag kunde prata med, den ända som kunde förstå. Den ända som ville lyssna och försöka hjälpa.Försöka hjälpa mig med problemet jag hade.Men det hjälpte inte, problemet blev för stort för mig.jag klarade inte av de!

2009-04-02
13:02:01

tjejkväll på stan.
Halloj, sitter just nu idatasalen & väntar på att få sluta engelskan..ikväll blir det att dra ner på stan en sväng med melinda!! ;> resten återstår att se. skriver sen, kram!



Ovant springer man tätt i hälarna på sin beskyddare som leder en genom allt här i livet. En okänd plats, massa ansikten likt hemska monster, stirrar de ut en med sina mördande blickar. Ett snabbt ytligt leende. Vågar inte säga något . Här är man inte trygg än!
n.ansell 2007


2009-04-01
21:08:04

blää.
dagen började bra men slutade rent åt helvete, är inte alls på humör.. tar och skriver imorgon!

godnatt.