n

2009-03-31
18:00:03

au..

hej, har precis käkat från pittan så är proppmätt just nu!! ska försöka ta tummen ur arslet och pallra mig ner till jens på ett tag.. vi hade tänkt dra ut med skotern en sväng men har så jävulst ont i min arm sen igår men är nog bara en sträckning! :-) om ens det..men nu måste jag dra, vi hörs! 


blir att hämta det på torsdag och jag är nöjd över köpet! ;-)


2009-03-30
22:26:54

en härlig dag! :-)
Halloj, sitter och väntar på att jimmy ska ringa mig..så medans skriver jag här! varit rätt skönt ute idag fast rätt jobbigt att gå till tjugo i fyra i stort sett varje dag ^ efter skolan drog jag hem och tog mig käk sen drog jag & marielle till djupviken för att ta skotern och köra ut en sväng blev närmare tre timmar vi var ute och linus och jens följde också med på turen, blev att vi drog förbi valls och kikade och måste bara säga att jag såg en som var riktig grym på åka även pt var där och fotade honom.. efter att vi hade varit klart där for vi och hoppade med skotrarna & det gick super!! ;-) och gott skratt fick man sig, jag och marielle flög ju av skotern ett par gånger också när vi var och hoppade men det var för att vi gasade på mer än vad vi gjorde före men flög gjorde vi och kul var det, sen har jag lärt mig att burka lite & dra lite res är en bra början iallafall.. efter isen stötte vi på en snubbe & hans fru och barn som hade en ren irep det är inte ofta man får se det sen fick vi veta att snubben som hade renen bodde i öjebyn om jag inte minns helt fel& så hade dom renen någerst, tror dom hade byggt åt den i förrådet eller vad det nu var surr om! nåja, så har min dag sett ut iallafall! :-) nu är det bara att hålla tummarna på att det är lika bra väder resten av veckan eller iallafall till helgen!

kram!

jimmy! <'3

2009-03-29
21:59:50

en super bra helg!
Halloj, helgen har verkligen varit toppen! började med fest på fredagen som var trevlig från början men slutade inte lika bra blev att jag sov hos jens sen på morgonen gick jag hem till morfar & la mig ett tag! lördagkväll blev det att jag simon & jimmy for till storforsen på grekisk buffe och kan säga att det var super bra allting underhållningen,dansen rubbet plus att det blev att vi övernattade på hotellet!, super kul kväll!! :-) hoppas det görs om snart igen.. orkar inte sitta och skriva i detaljer allting så fick bli kortfattat! men ska krypa ner i sängen och kolla tv andra avenyn börjar klockan elva så får hoppas något bra program är nu! godnatt, kram!

2009-03-26
15:26:55

...

You say you miss me, you say you think of me and that you want me.
Then you go and say that you not ready.
My relationships have made me stronger
Your´re have made you weaker.
They say girls a weak, you are weaker.

You say you need to think
But when you are ready
Maybe I wont be here!


2009-03-25
23:01:45

^^
jag är aaaarg!!

2009-03-25
22:38:26

tröttast!
blä, är riktigt trött så hade tänkt börja krypa ner till sängs! :-) .. så har inte ork till att skriva så värst mycket just nu! men kan säga att jag fick riktigt sug till att klippa mig idag så jag & marielle gick omkring och kollade om det fanns tid någonstans och till slut fick jag mig en tid på lime & jag vart nöjd över resultatet sen blev det att jag gjorde färgbomben när jag kom hem.. nåja! godnatt.

2009-03-25
11:47:29

strålande sol!

Hallå! :-) kom hem för en liten stund sen, slutade tjugo i 11 & det var riktigt skönt .. super väder ännu en dag, great! ;-) ännu en skoter dag!! hade tänkt ta en promenad med diva till skogen och släppa henne där en stund hörde med rickard ifall han skulle med och släppa deras hundar men han skulle iväg och pimpla så vi skulle ta det imorgon så hoppas solen skiner lika mycket som idag! marielle blev sugen på dra ner på stan så blir att vi gör det hade tänkt köpa en färg bomb på samma gång och så kanske man fyndar sig nå nya kläder :-) nej, nu måste jag skynda mig ut medans det är varmt,  ha det bra!


2009-03-24
22:10:33

skoter,skoter,skoter!
ännu en toppen dag med bra väder blev att jag och marielle drog ut med skotern & riktigt skönt var det vi mötte upp jens och linus efter vägen sen drog vi & grillade, sen efter ett tag kom melinda & alexander också dit vi var! :-) påvägen hem var det inte lika varmt att köra så marielle fick ta över ett tag! när vi väl var tillbaka i djupviken igen så körde m;s pappa hem oss så tog mig en varm duch direkt jag kom hem! ..jimmy ringde nyss så gick inte så värst bra att skriva samtidigt som jag surrade med honom så han skulle ringa upp sen! ;-) nä nu ska jag nog krypa ner isängen och kolla tv, kram!

2009-03-23
09:46:51

datasalen.

god morgon! :-) kom just upp till datasalen hade tänkt skriva ut nå papper till engelskan! vi placerade om platserna iklassrummet för en liten stund sen & jag kan säga redan nu att jag inte är nöjd!! så hoppas vi byter snart igen. så är väl bara att bita ihop tills dess! nåja, har inga speciella planer inför kvällen så det återstår att se! men nu ska jag göra någon nytta, vi hörs!

kram


2009-03-22
20:23:32

söndag.
Halloj, har varit riktigt skön skoter dag!! :-) blev att jag och melinda drog ut en sväng med skotern under dagen. efter åt drog vi iväg & käkade! ^ sen har det väl inte hänt så mycket mer. vi har legat och kollat tv, nåja! ska kila iväg hade tänkt kolla beck.
 
kram

2009-03-21
01:40:22

en lugn kväll. / Kewd - Samhällets kräldjur
Halloj, kom alldeles just hem från melinda! & det har varit en super trevlig kväll..började med käk på sunes från allra första början var det tänkt att äta på golden dragon fast då fanns det inget bord förens efter åtta så då orkade vi inte vänta två timmar så blev sunes! :-) men funkade lika bra de, efter det drog vi till melinda vi satt som mest bara och surrade om allting från himmel till jord! tack för pratstunden m & j det måste göras om! nåja, är super trött så hade tänkt krypa ner isängen nu.
 
godnatt,kram!



det kändes verkligen super tråkigt att behöva se dig sådär ledsen!

kan inte tänka klart mina tankar dödar mig!


2009-03-20
00:04:54

:)
idag är det en månad för mig & jimmy! :-)

2009-03-19
22:40:06

...
Inom mig skrek den röst som jag så många gånger hört förut,rösten som skrek orden smärta,skrek orden ge inte upp,jag hörde rösten stegra sig högre,högre och ju mer den skrek detsto snabbare insåg jag att vi måste kämpa,kämpa för det vi har, för att få behålla det vi skapat tillsammans du och jag!

2009-03-19
22:15:18

era jävla svin!

dra åt helvete, jag trodde verkligen inte att man kunde sjunka så lågt som ni gjort, jag blir så jävla förbannad jag vill bara skrika..jag mår illa av att tänka på det ni gjort era jävla svin!!


2009-03-18
22:17:32

sanningen.
Det blev en hel omvändning jag sa att jag inte ville ha dig, intalade mig det att jag skulle gå vidare, leta vidare lite mer än en månad senare, sitter jag i ditt knä du säger att du vill försöka jag kände nog dig inte, för det första jag tänkte på var något annat att du ville att vi skulle försöka att ha intima. efter några kvällar som det skulle ha blivit av, men det hade inte hänt jag ville inte, sa ifrån du accepterade och höll bara om mig du menade inte det fysiska, du ville att vi försöka med ett förhållande jag blev chockad ett tag, visste inte vad jag skulle säga det kom från ingenstans "Vi" var gammalt, något som aldrig skulle hända igen Ändå såg du mig rakt i ögonen och ville att jag skulle säga det du ville höra jag kunde inte säga någonting, jag hade slängt bort mina känslor för dig trodde inte att jag kunde få fram dem igen vi blev avbrutna, vi skulle gå på väg hem, bara utanför dörren, i trapphuset Träffade ni några ni kände, vi stannade jag gick och ställde mig bredvid dig, nuddade din hand med min hand du tog genast tag i den det kändes rätt,  vet inte varför jag gjorde det, det var som om en kraft inuti mig gjorde det åt mig hade inte jag kastat bort alla känslor för dig?

Man lurar sig själv
Jag lurade mig själv

2009-03-18
21:47:07

kärleken är livets största glädje men även livets största sorg!

Hej! :-)  .. kom precis hem från marielle,har varit en riktigt härlig dag med super väder nu känner jag verkligen att jag börjar sakna sommar mer och mer som tur är så närmar den sig.. har redan börjat  få sommar känslan! ..drog in till stan efter att jag hade slutat och mötte melinda sandra & marcus alexander så vi gick och kikade omkring litegrann och vi passade på att kika förbi cubus för att säga hej till tina :-) sen drog jag & melinda hem till mig och käkade.. sen körde mamma ner oss till alexander! efter det följde tina med mig till marielle, vi gjorde inte så värst mycket satt & surrade!

som jag skrev i mitt förra inlägg att jag & marielle skulle ta oss en promenad till stan blev ändrat blev att vi följde med hennes mor & david till luleå istället ..vi gick på stan en sväng dära istället & sen blev det rusta osv! ;-) lät mer lockande att fara till luleå. nåja! ska ta och slå igång en film nu! ha det bra,kram på er!


man måste bjuda på sig själv ibland också!


2009-03-17
11:34:04

trötter.
Halloj, sitter just nu ibildsalen & väntar på att det ska bli lunch! :-) efter skolan blir det att ta sig en promenad till stan med marielle om vi tar buss eller går hem återstår att se! jag tar och skriver mer när jag kommer hem blev precis lunch! kram på er.

2009-03-15
21:08:44

skoter tur!
Hallå, kom hem för en liten stund sen! :-) har varit grymt skönt väder ute hela dagen och sol så jag & melinda drog till öjebyn nästan direkt vi vaknade & åkte skoter med folk vi for även förbi valls berget och kickade en sväng ..påvägen tills valls  ramlade jag & linus av skotern så skrapade mig vid höften och vid kinden inga farliga märken men dom känns! i övrigt har helgen varit bra! hade tänkt gå ut med hunden en sväng nu!

kramhej!

2009-03-11
15:29:48

städ dax.
Halloj :-) .. nu är det verkligen på tiden att städa rummet, så hade tänkt rensa garderoben på samma gång. egentligen känner jag inte alls för att städa men har skjutit upp det så länge nu så det måste göras! hade tänkt börja städningen nu! vi hörs, kram!

    
                                                                            Jag och jolly!

2009-03-10
23:38:22

tatuering!

                       så nu har jag äntligen fått tag i programet så jag kunde lägga upp bilderna.



Jag & melinda färgade håret rött idag, och så hära
blev resultatet.. fast mitt blev mycket rödare än hennes!

2009-03-10
13:19:33

you make feel so good!
Hallå, sitter just nu idatasalen med linnea hon ska skriva någon labbraport till kemin så passar på att skriva några rader här har ändå inget bättre för mig!:-) så skriver lite kortfattat om gårdagen det blev att dra till töre/råne med jimmy,simon & marielle för att köpa en bil sen for vi til råne och kollade på en bil som jimmy skulle byta så han är iluleå nu för att byta den! nåja,ikväll blir det att umgås med melinda vi hade tänkt färga håret rött med blondt i & efter det kanske dra en sväng till valls.. vad som händer efter det återstår att se ..hade tänkt läsa lite bloggar nu så skriver sen .

kram.

2009-03-05
12:34:32

gråträsk.
Hallå, ikväll blir det att dra till gråträsk. är det något så är det bara att slå en pling!
kram på er.

2009-03-03
18:32:37

Du har gett mig så mycket på senaste.
Hallå, fick mig en rejäl sovmorgon till ca 15;30 & Melinda sov här inatt också! alltid lika mysigt med sällskap så man slipper sova själv! blev rätt sent hos linus igår vi var inte hemma förens 05;00..så nästan direkt vi kom hit somnade vi! och gårdagen var riktigt trevlig! det bestog av kort spel,surr & skoter. ikväll blir det inte alls att göra något speciellt ska vara hemma hela kvällen och se film,är rätt skönt det också ibland!

och mest av allt saknar jag J!
2009-02-20


Varje gång du ser på mig och ler slår mitt hjärta snabbare, varje gång som du är i min närhet så vill jag bara skrika ut mina känslor, varje gång jag är med dig så vill jag aldrig släppa dig, varje gång som du inte är hos mig fäller jag en tår. Varje gång jag tänker på dig formas mina läppar till ett leende utan att jag själv märker det. Du är det finaste som finns, jag har aldrig känt så här för någon annan än just dig. Du är det bästa som hänt mig. Varje gång jag tänker tanken på att förlora dig så rullar tårarna på kinden. Älskar att ligga i sängen och höra dina andetag, älskar att känna att du finns hos mig, älskar att ha dina mjuka trygga armar om mig. Jag älskar dig!

Nu måste jag försöka hitta  programet så jag kan lägga in bilderna har hittat usb kabeln nu, yey!

2009-03-01
21:33:57

lat dag!
Halloj, tog mig alldeles just tid till att städa rummet fast blev bara snabb städning för är helt slut ikroppen orkar knappt röra mig! ..helgen har väl varit helt ok, fredag blev det fest hos melinda blev lagomt med folk och trevligt! sen lördag for jag till tina där hon & melinda var för vi skulle ut och åka skoter en sväng men marcus och dom var så jävulst sega så vi fick vänta super länge på dom men till slut kom dom iallafall vi blev inte så värst länge vi for och grillade högst en timme! själv tyckte jag att vi kunde ha farit tidigare under dagen då det var bra väder ute de är ju då man vill vara ute!! :-) när vi hade grillat klart for vi till tina och gjorde oss klara sen drog vi till simme & drack litegrand med dom..trotts att det varit en del missförstånd & sånt så tycker jag inte att helgen blev misslyckad för det! funderar starkt på om jag ska orka söka reda på min usb kabel så jag kan stopa in nya bilder!

orkar inte skriva mera nu, ska lägga mig och kolla en film strax! hoppas ni haft det bra, kram på er!