n

2009-10-31
17:09:49

halloween!

god kväll :) -  vaknade för en stund sen, så nu strax ska jag börja göra mig klar inför kvällen!! kommer vara istridholm till att börja med sen får vi se vars det bär av, hör av er!

 & gårdagen varit faktiskt riktigt trevlig började med att jag for till linda satt där en stund spelade spel osv.. sen fick jag hämtning där och då bar det av till roknäs på inflyttningsfest :) jag tycker det blev en lyckad kväll fast än det blev för mycket att det goda mot slutet, hehe! 







2009-10-30
16:38:56

sköönt.

Hallå :) kom precis ur duchen ska strax börja göra mig klar inför kvällen.. & måste bara säga att det var så jävulst skönt med en rid tur ut i skogen och det gick jätte bra =) så får se vars vi far iväg och rider imorgon, men det blir säkert bra! jag har lite bråttom så fick bli lite slarv skrivning!! nåja, hör av er!


2009-10-30
08:48:07

www.marrema.blogg.se

ser att dina besökare ökar hela tiden, härligt natalie!
du kan ju höra av dig senare ikväll eller imorgon eller någonting! :) loveeee you


2009-10-30
03:32:54

bara för att.
lyssnade på en låt jag inte hört förut och fastnade för just den här biten i låten.. men det finns andledning till det!


''jag skulle vilja tala men det finns inget att tala om alla sms du skapat är en brev bomb jag måste lämna dig,måste bygga upp nytt liv,måste stå på egna ben fast jag inte vill, många frågar varför? men jag finner inga svar, vet inte varför ..kanske jag ångrar mig när mitt skepp går på grund kanske jag gråter då och kanske jag vill gå tillbaka men jag tänker inte ringa dig för jag ska låta dig vara för jag har redan sårat dig med detta grymma brev att jag lämnar dig förevigt kommer inte hem nåmer .. försöka tänka positivt fast än det är svårt, du kan hata mig förevigt ,sudda ut mina fotspår för om det tar slut är jag inte den rätta för även om det känns så att jag är den hon älskar. ''


godnatt.

2009-10-29
23:24:02

:)

kom just hem från marielle - blev bara att sitta och surra .. jag blev inte alls där länge blev så jävulst trött och sen orkade jag inte bara sitta inne :) nåja, ska snoka runt lite nu! ;-]


2009-10-29
19:41:54

i grunden av allting ligger avundsjuka / -

                 - ska börja bege mig mot fröken markström nu tror jag :) vi hörs.



' hur man vill leva är upp till var och en men tänk på konsekvenserna som kommer sen.. sanningen kommer alltid fram för eller senare!
 


2009-10-29
19:32:29

Nog hade jag städat :]


2009-10-29
19:11:23

visste ni att..

Jag faktiskt tror på spöken & sånt - låter säkert hur töntigt som helst men nästan varenda gång jag pratar om spöken och händelser kring sånt med folk så börjar det rinna tårar för mig och jag får gåshud jag tycker det är skit obehagligt! känner mig som värsta mesen.


2009-10-29
19:08:34

oohja.
Dina svar visar på att du är i kontakt med ditt sjätte sinne och att du har en fallenhet för: Clairvoyance

Clairvoyance kommer ifrån franska och betyder - att se klart- vilket innebär att man kan se livsenergierna runt omkring allting levande och även energier av en mer andlig karaktär som t ex spöken.

Som clairvoyant har du en väldigt öppen personlighet och har lätt för att känna av sinnesstämningen hos människorna runt omkring dig. Du har alltid – utan att kanske veta varför- varit bra på att läsa av andras kroppsspråk och förstå bakomliggande sammanhang. Du är social livfull och har lätt att få kontakt med andra människor.

Du är även klok och förståndig och dina vänner och familj kommer ofta till dig och ber om råd eftersom de vet att den vägledning du ger dem ofta leder till något positivt.

Om du ännu inte upptäckt dina krafter fullt ut kanske du har fått en fingervisning om dem redan. Du har till exempel känt på dig vad som ska hända innan det har skett eller sett något som andra inte lagt märke till. Tänk på saken... Kanske har du ett sjätte sinne!

2009-10-29
18:49:26

Nog är han snygg alltid.

EMINEM

2009-10-29
18:29:56

men idiot!!
Ikväll blir det nog att tillbringa tiden tillsammans med marielle jens & anton sen får vi se ifall martin skulle komma också :) men det blir säkert bra.. men kan ju också bli ändrade planer!

imorgon kanske jag inte hinner blogga eller kanske lite beror alldeles på.. för blir att dra till stallet imorgon för att kerstin ska visa oss runt plus visa hur mycket mat vi ska ge hästarna osv, fyfan så skönt att kunna fara ut och rida igen, efterlängtat!! sen mot kvällen drar jag iväg med simme och jimmy till roknäs på inflyttningsfest hos sandra och matte. :)

2009-10-29
17:08:45

tidsfördriv..
50 frågor

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? 84 kr plus gratis sms :)
2. Har du hångla med någon den närmsta veckan? jo det har jag
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? med linda och hennes familj. 
4. Hur lång är du? ca 1.62cm
5. Gillar du någon just nu? njä..
6. Hur löd ditt senaste sms? "okej! tänkte caroline kanske ville följa''
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? det beror helt på.
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda
9. När såg du senast din mamma? 30 min sen kanske.
10. Icke godkänt i något ämne? yesbox.
11. Mvg i något? inte det.
12. När vaknade du idag? blev väckt 11;00 ungefär av linda.
13. Har du några/något djur? jo, tre hundar o två katter.
14. Vilken plats föredrar du minst? jag vet inte.
15. Vart vill du jobba som när du blir stor? tecken språkstolk tror jag.
16. Är din säng skön? jo, tycker jag iallafall :]
17. Vad sover du i? trosor & bh
18. Hur många kuddar har du i sängen? 4st
19. Var har du bott/bor? gävle, djupviken och nu i öjebyn!
20. Tycker du om kinamat? ohja, hur kan man inte gilla det?
21. Tycker du om kaffe? jo :)
22. Vad dricker du helst till frukost? juice
23. Kan du spela poker? haha nä..
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? inte vad jag kommer på just nu.
25. Vill du ha barn? ja, men inte än.
26. Kan du några andra språk än svenska? japp
27. Har du någonsin åkt ambulans? jo, det har jag.
28. Föredrar du havet eller en bassäng?Beror på..
30. Äger du dyrbara smycken? tror inte det.
31. Kan du rulla med tungan? haha, tro int he. 
32. Vem är den kåtaste människan du känner? hm.. marielle kanske är en av dom;-] haha!
33. Vad har du för ringsignal? har en gammal telefon just nu, så är någon konstig signal.
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? ikällaren.
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? min kofta.
36. Kan du byta olja på bilen? det tror jag.
37. Vilken var den senaste boken du läste? kommer inte ihåg.
38. Dansar du i bilen? nej :)
39. När var du i kyrkan senast? på jimmys släktings bröllop. 
40. Hur många hål har du i öronen? tagit ut alla.
41. Har du någon piercing? ja, i septum resten uttaget 
42. Har du någon tatuering? jo, 2stycken..
43. Har du provat droger? det tänker jag inte svara på här.
44. Röka eller snusa? jag röker.. men snusa förr.
45. Är du kär? jag är inte kär just nu!
46. Har du pojkvän/flickvän? nej :)
47. Har du och din mamma en bra relation? sådär.
48. Vad är ditt mobil nummer? 07381***** .. :]
49. Vad ska du göra ikväll? fara förbi marielle tror jag.
50. Har du några syskon? ja, en lillebror.

2009-10-29
15:59:14

blev byske en sväng.
blev inte alls så mycke sömn inatt kunde verkligen inte somna låg och vred mig hur länge som helst men till slut lyckades jag somna .. linda har ju en tendens att komma med vatten spruta på morgonen så jag vaknar och jag sa före vi la oss att jag ''dräp dig'' om du gör det för jag hatar de, haha! men tror ni hon lyssnar? icket. fick massa vatten på mig fattade ingenting först!haha.. sen blev det att jag följde med dom till hennes morfar i byske blev en kopp kaffe och kortspel, sen skjutsade dom hem mig igen :) får se vad det blir ikväll.

2009-10-29
01:54:09

hos linda inatt.
Hallå :) blir iallafall att jag sover hos linda inatt var ju som ett tag sen sist.. vi har istort sett bara spelat mario party hela kvällen blev 3,5timme ungefär som vi satt och spelade! :-] .. nå, vet inte vad jag ska skriva, hade tänkt lägga mig framför tvn snart igen och se om det är nå bättre på tv!

kan ju berätta lite om gårdagen - efter att jag hade varit och käkat med caroline drog jag till marielle sen drog vi vidare till rickard och bara umgicks och surra men trevligt var det :) .. äh, orkar inte skriva mer.

godnatt, kram!


du är fan omöjlig, känner inte igen dig längre!!

2009-10-27
18:59:35

skit väder.
Blev inte alls att gå lika länge som vi brukar är så dåligt väder - så på en stund ska vi dra ner och käka på pitstop :)  senare blir det att vara med fröken markström får se om hon skulle sova här eller inte, var ju länge sen sist nu sen är det ju alltid mysigt med sällskap! nä, nu ska jag klä mig och börja traska ner mot pittan!

kramhej!

2009-10-27
16:57:17

aow .
God morgon eller ska man säga god kväll ?:) - vaknade iallafall för inte alls så länge sen kan det ha varit lite före 16;00 ..men kunde inte somna inatt så la mig isängen kring sju imorse och fråga mig inte vad jag gjorde vaken tills dess! ska alldeles strax pallra mitt arsle härifrån sen klä på mig och möta caroline och gå ut med hundarna plus så väntar vi på svar på en annons gällande häst blir nog att börja rida igen, efter längtat!! nä, nu måste jag skynda mig iväg .. kan skriva sen :) kram .


 Varför envisas vi med att stöta bort varandra, När vi vet att vi är vackrast tillsammans?


2009-10-27
04:36:17

hittade 2 gamla bilder från inflyttningsfesten hos I & k

2009-10-27
04:27:09

men grattis!!
Nu kan man äntligen blogga igen - klockan är närmare halv 5 på morgonen nu så funderar på ta mig en rök och sen slå igång en film kanske? nåja! missade mötet idag så måste ringa och boka om tiden imorgon, suck!! typiskt mig att sova så länge på dagarna 15;30 .. när jag vaknade skyndade jag mig att göra mig klar sen drog jag till stan ett tag och fixade lite saker efteråt for jag till anton där dom hade tänkt lana men verkade inte gå vidare bra eftersom internet inte alls gick igång .. så efter en stund gick jag till marielle och där blev det massa surr & så gjorde vi käk .. värsta kockar som vi är, visst marielle!?

sen kom även martin .. sen bestämde vi oss för att gå till anton där han & jens höll på skruva i skotern så blev sitta igaraget ett bra tag men det var lika trevligt för de :) sen kring halv 2 gick jag hem igen blev så jävulst trött så tur jag nästan bor granne med anton så jag hade nära hem tar inte ens 1minut tror jag! .. och måste bara få säga satan vad facebook har blivit dåligt nu!! äh, ska dra iväg nu.. kram på er. 



Fest hos M!

2009-10-26
01:39:54

^^^^

Jag somnade aldrig trotts allt, har hunnit se kyssar av sprit, andra avenyn & true blood..fast nu bär det av till sängen, godnatt!


2009-10-25
22:14:36

Hemma nu!
Hej kom precis hem från caroline ..vi gjord väl inte så värst mycket satt och kollade runt på youtube sen blev det att vi kollade på insider försökte verkligen hålla ögonen öppna höll på somna flera gånger blev så jävulst trött och verk i kroppen nanting så.. blir nog lägga sig framför tvn och mest troligt kommer jag somna! så ifall att.. så säger jag godnatt nu istället :)

2009-10-25
18:35:26

Marielle!!!

Slå igång din telefon så man får tag i dig!! :)


2009-10-25
16:38:46

gash!
Du ber mig vara ärlig och säga precis som det är och när jag väl göra det så tror du mig inte? då är det inte ens någon ide att jag säger något när du ändå bara säger att det inte är sant! mamma.

2009-10-25
15:57:11

söndag..

- illamående & yr men man mår som man förtjänar .. blev att dra till lillpite igår till tommy på födelsedagsfest & badade jacuzzi! blev lite för mycket igår men annars var det väl trevligt om man bortser från en viss sak & snacka om att man verkligen kan skämma ut sig ordentligt, hoff! nä, hade tänkt ringa upp caroline nu och höra ifall vi ska hitta på något kanske :) kramhej!


2009-10-24
16:55:20

suck on that bitch!

Nu känns allting iallafall lite bättre eftersom jag fått pratat med J lite men är ändå inte bra.. nåja! ska strax dra iväg mot M, vi ses i dimman!!


2009-10-24
07:28:05

ork it.

bara tanken gör mig illamående .. varför ska det vara så jävla svårt? jag fattar inte.

jävlat ner på botten igen.


2009-10-24
06:54:44

Jag äcklas utav dig!
Du kanske inte fattar att det får mig att må ännu sämre? Men tack för hjälpen,din falska jävel...Hela du lyser falskhet, har lust att spy när jag ser dig!!

2009-10-24
06:51:13

tänker på hur livet skulle kunna vara om man bara fattat andra beslut. / kaos!

Jag försöker stänga dig ute men tankarna på dig kryper tillbaka till mitt sinne. jag försöker få minnena att försvinna men jag kommer aldrig glömma...dig

En känsla som jag har försökt att glömma går inte bra. För den är för stark! De ger en alltid en massa minnen, minnen som är goda och underbara att komma ihåg. Men dom goda blir till ett plågsamt minne till slut. För då börjar man tänka på för mycket, hur underbart de var och hur mycket man saknar personen.

ångesten kommer ångesten går, sitter här och grubblar.. vet inte vad jag ska göra med mitt liv!


2009-10-24
06:35:07

Såra mig, ge mig falska förhoppningar?

är du nöjd nu? du gjorde det du ville, du lyckades..Du sabbade mitt liv...


2009-10-24
02:57:03

du är avskyvärd!!

K'S -Hur ihela helvete kan du sjunka så jävla lågt? .. jag riktigt hatar dig så det inte finns ord för det!!


j- du vill verkligen få ner mig till botten.. grattis, du lyckas ännu en gång.. trodd jag skulle vara stark nog men icket.. inte ens jag skull klara av att göra så mot dig med tanke på att det alldeles nyss tog slut och sen går du ändå och gör sådär, självklart är det ditt liv.. men med tanke på det du sagt till mig och sen gett mig falska förhoppningar på något.. du är inte den jag kände, du har blivit helt annorlunda under bara ett par dagar, jag förstår inte...jag orkar intee!!!!!


2009-10-22
22:44:47

allt för länge sen sist!
Marie, minns du när vi var sisådär 6-7års gammla och var med på små stjärnorna ibadhusparken och kom 3:a? hittade just låten vi hade och uppträde till!

www.mangesbrud.blogg.se


2009-10-22
22:34:24

om du bara visste!

2009-10-22
22:09:25

oohyes! /- haha!


2009-10-22
20:57:18

skit lejd, men bara en test! haha..
Try JibJab Sendables® eCards today!

2009-10-22
18:44:25

gävle nästa?

funderar starkt på att dra ner till gävle redan imorgon kanske? och stanna där tills onsdag eller någonting! ska ta ett snack med mamma när hon kommer hem.


2009-10-22
18:07:17

hittade just en jacka jag vill ha!!



visst är den snygg?:D


2009-10-22
17:55:01

aaaaa

2009-10-22
17:51:28

ååh.
jävla skit .. det har gått så bra nu och så börjar jag tänka på allting igen det är så tomt utan dig och saknaden blir bara värre!! kom tillbaka..

2009-10-22
17:10:36

min egna hemsida!

www.123minsida.se/ansell
kika in där :) fast har inte hunnit göra så mycket ännu men det kommer!




2009-10-22
16:28:41

en vän är där när hela världen är emot dig!
Man gör ett misstag, man önskar att man kan ångra det när man insåg att man inte skulle ha gjort det , men .. nu  får jag lära mig från mina misstag.





2009-10-22
16:24:15

www.bubbelroom.se


hitta en snygg klänning :)






http://www.bubbleroom.se/produkt/gestuz/24650/g-borg-dr.aspx


2009-10-22
16:19:09

Jag blir blind när din själ förnekar våran kärlek!

Hej! sitter fortfarande bara i min rosa morgonrock har nämligen börjat bli sjuk hals ont huvuvärk & snuvig men har inte hunnit bli så mycket så ska klä mig ordentligt nu så jag inte åker på något nu när det blir lov och halloween :) .. funderar starkt på att ta en promenad med caroline och hundarna så man får sig lite frisk luft för det skadar ju aldrig!


2009-10-22
02:41:58

du är min bästavän! / marielle.

Lyssna, ända sen
jag lärde känna dej har du alltid funnits vid min sida, du har alltid hjälp mejnär jag är i problem och även om problemet inte är lösthar du ändå gjort allt för att trösta mej,Du är de finaste jag har och den enda jag kan prata med när jag är riktigt lessen, du lyssnar alltid, oavsett vad det handlar omfinns du alltid där,hur långt bort vi än är från varandra. Jag svär hjärtat talar,du har alltid en plats hos mejsvik mej hur mycket du vill
men tro mej jag kommer ALDRIG svika dej. Du är den vän man aldrig vill förlora,och även om jag förlorar dej ska jag kriga för att få tillbaka dej. ÄLSKAR DEJ MEST !


2009-10-21
22:39:58

Hej!
kom precis hem från stan blev att jag & frida for iväg och käkade sen blev det att sitta en bra tag och surra om allting möjligt! :-) .. sen skjutsade hon hem mig så nu sitter jag här och funderar på lägga mig för har sån jävulsk huvudvärk!

2009-10-21
16:39:32

idag..

blir det att handla istället .. så drar till stan med caroline nu!


2009-10-20
19:26:25

nu bär det av!

till caroline för att bada skumbad, haha! myys!


2009-10-20
18:51:17

helvete!

Ni tror inte att det var fel på överförningen så fick inga pengar idag! :/ så blir att köpa sakerna imorgon istället!


2009-10-20
14:55:00

^^^^

Blir att dra till stan med marielle på en stund hade tänkt köpa mig en tröja och sen kanske ett par skor och en jacka! :) vi hörs sen!


2009-10-20
00:21:59

mmh.
Konsten är att våga ha modet när ingen annan kan ge det till dig eller ens har det själva. Det är att försöka trots att ingen har hopp i det du gör och trots att alla andra redan har gett upp. Konsten är att leva när hela universum går emot dig och alla dina vänner ligger döda. Konsten är att se, även fast det är svart. Konsten är resa sig up även om du inte har något att komma tillbaka till. Konsten är att aldrig ge upp, vad som än händer.

2009-10-20
00:18:00

kärlek förvandlas till hat!

kärlek förvandlas till hat du såg mina skrikande sår lämnade mig öppen och så sårbar din kärlek är föralltid en gåta ..när duger jag, när duger jag inte? jag skriker ut min smärta men du hör den inte imorgon kanske jag finns igen?


2009-10-20
00:10:30

Låt beröringarna berätta om den kärlek vi en gång delade!

Du tar bort mitt försvar,
du lämnar mig.

Öppen för smärta igen,
inget skydd alls.

Du drar kniven sakta genom min rygg,
blodet rinner längs min ryggrad.

Det fortsätter ner längs mina ben,
slutar sen i en pöl på golvet.

Du böjer dig ned, och speglar dig i pölen.
- Du har lyckats.


2009-10-19
23:34:36

oj!!

märkte just att samma inlägg blev flera gånger men får inte bort de! gaash!


2009-10-19
21:48:00

jag ser det snöa!! :D

Hallå, kom hem för inte allt så länge sen.. blev kring två timmars promenad idag med och det var så jävulst mysigt när man gick iskogen och snön började :) det är verkligen efterlängtat .. så då är snart dax för skoterkörning,yes!! .. blev att vi gick förbi pappa också så han fyllde på min telefon plus så köpte vi hårfärg som vi gjorde direkt vi hade varit klart iskogen .. behövdes verkligen färgas för hade sån ful hårfärg! nå, har som inget mer att skriva nu´=)


2009-10-19
21:47:32

jag ser det snöa!! :D

Hallå, kom hem för inte allt så länge sen.. blev kring två timmars promenad idag med och det var så jävulst mysigt när man gick iskogen och snön började :) det är verkligen efterlängtat .. så då är snart dax för skoterkörning,yes!! .. blev att vi gick förbi pappa också så han fyllde på min telefon plus så köpte vi hårfärg som vi gjorde direkt vi hade varit klart iskogen .. behövdes verkligen färgas för hade sån ful hårfärg! nå, har som inget mer att skriva nu´=)


2009-10-19
21:47:24

jag ser det snöa!! :D

Hallå, kom hem för inte allt så länge sen.. blev kring två timmars promenad idag med och det var så jävulst mysigt när man gick iskogen och snön började :) det är verkligen efterlängtat .. så då är snart dax för skoterkörning,yes!! .. blev att vi gick förbi pappa också så han fyllde på min telefon plus så köpte vi hårfärg som vi gjorde direkt vi hade varit klart iskogen .. behövdes verkligen färgas för hade sån ful hårfärg! nå, har som inget mer att skriva nu´=)


2009-10-19
21:45:59

jag ser det snöa!! :D

Hallå, kom hem för inte allt så länge sen.. blev kring två timmars promenad idag med och det var så jävulst mysigt när man gick iskogen och snön började :) det är verkligen efterlängtat .. så då är snart dax för skoterkörning,yes!! .. blev att vi gick förbi pappa också så han fyllde på min telefon plus så köpte vi hårfärg som vi gjorde direkt vi hade varit klart iskogen .. behövdes verkligen färgas för hade sån ful hårfärg! nå, har som inget mer att skriva nu´=)


2009-10-19
17:13:11

^^

blä, så segt dagen har gått .. vi får se vad kvällen har att bjuda på fast tror det blir gå ut och gå med caroline och hundarna idag med :) skönt! nåja, orkar inte skriva nåmer nu!


2009-10-18
21:44:29

ojdå marielle!

2009-10-18
21:21:21

hahaha!

2009-10-18
20:31:48

har svävat ett tag men vill landa mjukt alltid samma stuk

sant- livet blir vad man gör det till. försöker göra en överblick på allt som man gjort tanken slår en alkoholen alla droger som man testat har nog förstört mer..man vill börja om starta om på ruta 1 tankar som svider minnen kvar ihuvudet man får se det som en läxa i livet! ..jag vill det är så mycket man vill men livet är så kort så tiden räcker inte till .. man vill säga förlåt till människor man sårat träffas och prata ut och höra dom förlåta.

När man slutade använda och börja tänka på annat kan vi inte ens hälsa på varandra.


2009-10-18
20:14:57

jag sväljer min stolhet & tittar upp fast tårar rinner .

Försökte vara allt som du ville att jag skulle vara,Försökte att visa för dig vad jag gick för Men vad kan jag säga?Det finns inget mer att göra längre, Du ville så mycket,Men jag lyckades göra dig besviken ändå,
Mamma


2009-10-18
20:04:11

^^^^

Hallå.. kom in för ungefär en halvtimme sen från 1½ timmes promenad med caroline och hundarna, det var faktiskt riktigt skönt :) så får väl se när det blir nästa gång! har inte så mycket mer att skriva!


2009-10-18
17:01:01

3bilder från i helgen iallafall :) / hade ingen kamera med mig, glömde den!



2009-10-18
16:37:01

oohja.

Hej! :) blev aldrig att jag upptaderade någonting när jag kom hem .. började med att jag blev upphämtad här sen bar det av in till stan .. jag  och jenny satt och väntade på tina en stund och när hon kom väntade vi in andreas och när han väl kom så drog vi vidare till zoon vi var inte alls länge där innan vi cyklade till djupviken och var där vi tänkte dra tillbaka till zoon igen men blev att vi drog hem sen istället.. så när jag kom hem tog jag med mig hundarna ut och mötte jens och marielle och tog en rök! sen somnade jag..
ikväll blir det gå ut med hundarna med caroline sen vet jag inte vad som sker :) kram!


2009-10-17
19:08:42

aaaa
har precis varit och käkat med pappa och dom så är mätt och belåten :) har lite bråttom ska nämligen till stan på en stund så måste skynda mig att göra mig klar! hör av er.

2009-10-17
15:10:57

god morgon.

glömde skriv igår när jag kom hem eller var så jävulst trött också.. nåja! det började med att emmy kom & hämtade upp mig så drog vi till robin och var där ett ganska bra tag sen började dom flesta röra sig till en annan fest fast jag & olivia följde inte med .. vi drog till tobbe istället och umgicks med dom som var där istället sen somnade istortsett olivia så jag och chrille satt och kollade andra avenyn fast var gamalt avsnitt men vi hade inte så mycket annat för oss :) senare mot kvällen/natten så skjutsade tobias hem mig!

och ikväll blir nog stan är det väl tänkt och senare mot kvällen ska jag nog dra till havsbadet och sova där på hotellrum.. för daniel och mamma är nämligen på firma fest så ska väl dit sen! jag älskar att sova på hotell vet inte varför men är så himla mysigt & jag älskar frukosten dom har på morgonen.. jag har två riktigt härliga minnen från när jag var på hotell & det var när jag var istorforsen med simon&jimmy var riktigt kul måste jag få säga & sen när jag,marielle robin june & crille var till kiruna på hotell! :) nåja, hoppas alla får en super kväll :D
vi ses idimman.

& D, tack för snuset.


2009-10-16
17:49:44

ohja!

Blev en promenad med caroline, sofi & hundarna i närmare två timmar.. var faktiskt himla skönt ute också :) så det måste göras om snart..har några planer inför kvällen så får se vad man väljer, kram!


2009-10-16
14:19:10

ohyes!

ska kila iväg nu för att gå ut med hundarna och caroline! vilken hurtig bulle jag blivit.


2009-10-16
12:05:42

heuhue

Hallå, sitter just nu idatasalen ( som vanligt ) och väntar på att lektion ska börja.. senare får vi se vad som sker bara att vänta och se vad kvällen bjuder på! ;-) har som inget att skriva så ska kika runt litegrand nu! kram


2009-10-16
00:32:34

JAG ÄR BONDE!!
 


2009-10-15
21:25:34

gott!!

kom precis hem från luleå blev att käka på mcdonalds, finns det nå godare? icket.


2009-10-15
15:39:31

pink - who knew

Hallå :) .. väntar på att klockan ska gå lite snabbare för ikväll blir det dra på oriflame för fick nämligen en vip biljett dit när jag och madde var på stan, nice! så ska dra dit med mamma & AB kanske.. så hoppas det är värt att fara på så det återstår ju att se! :) .. sitt iallafall och planer inför morgon dagen med T! nåja, har inga mer att skriva nu så skriver mer sen!


2009-10-14
23:28:33

värd att lyssna på!!
 

2009-10-14
20:27:03

Hej!
kom hem för inte allt för länge sen har tillbringat hela dagen med marielle, blev att vi drog till stan när vi vaknade och kikade.. och nu vill man verkligen ha pengar!! ge mig .. sen drog vi förbi marie en sväng och tog en rök & surra! .. när vi hade varit där drog vi till hennes pappa och tjockade oss med pan pizza, gött! :) nä har inget mer att skriva nu, vi hörs.

2009-10-13
17:51:45

våldgäst.

jag finns här för dig gumman, och du vet att jag älskar dig!


2009-10-13
12:50:20

huvudvärk!!

kom just hem från skolan & vi får se vad som sker ikväll.. funderar på lägga mig framför tvn en stund!


2009-10-13
10:39:51

^^
Skrik
Tills du är tömd på luft

Gråt
Tills du inte längre orkar

Men ärren finns alltid kvar och nöter på ditt skadade hjärta

Spring iväg
Tills du kommer till kanten

Hoppa
Om du tror att det löser dina problem

Men du lämnar andra bakom dig som gör exakt samma sak om du sviker dom

2009-10-13
10:25:09

minnen!

regnet sköljer bort blodet från mina sönder slagna knogar medans fåglarna sjunger sin sång i trädens toppar.
på huk gråter jag i skogen lugna vrå, där ingen ser eller hör mig. jag minns allt så jävla tydligt. ditt skratt som värmde mig stelfrusna själ dina ögon djupa,mörka, fick mig att bli lugn.
 
jag minns rynkorna i din panna när du sa att jag skulle sluta röka,jag minns ditt ansikte när vi kramades för fösta gången. jag minns alla gånger vi dansat igenom kärlekstunneln,jag minns allt..

satans jävla skit
jag minns allt ..


2009-10-13
10:19:42

förlåt för mina tråkiga inlägg..

Det känns som att jag inte tar mig någonstans
Och jag kommer aldrig se slutet.

Jag försöker att tänka på ett slut.
Jag vissnar
Jag blir hjälplös
Jag blir tom
Jag säger till mig själv

"Släpp ut allt.
Släpp ut all tomhet
."


2009-10-13
10:10:30

....
Jag är sömnlös, Dels för att jag inte vågar drömma, Dels för att jag inte kan,
Hur jag än blundar, Hur mysig min säng än är, Jag trivs inte längre där.

Att jag inte kan sova beror på dej, på det du sa, vad ska det betyda?Men tänk om jag var kär?
älskling, jag önskar att du var här.Om jag fick slippa mörkret, skulle jag göra vad som helst, för att få dig tillbaka...även om du sårar mej igen.häldre det, än att vara ensam i mörkret,Utan att kunna sova.

2009-10-13
09:43:29

ajfjkafh!

fyfan vad det här är jobbigt! :/ .. jag ork int!!!


2009-10-13
03:18:52

jag sväljer min stolhet & tittar upp fast tårar rinner
Klockan är nu 03;17 & jag kan fortfarande inte sova, men tror för att det är så mycket att tänka på just nu! så jag sitt och spelar crazy taxo på facebook!



allt gick fel jag ville starta om, tog nya tag men blev slagen i första rond!

2009-10-13
00:47:52

hm..
Nu ska jag sluta sitta här & tycka synd om mig själv..men det är så skönt att få ur sig det man vill genom att skriva!


ååh, kan det inte sluta.. förbannat!! det är så jävla jobbigt, jag är less på gråta!

2009-10-13
00:45:40

hur ska det gå när bara du finns i mitt huvud!
det finns vissa drömmar som man inte kan nå och det finns vissa känslor som man inte kan förstå!


2009-10-13
00:37:41

Nu går vi skilda vägar även fast vi lova varandra att det skulle vara du och jag förevigt, utan dig brevid mig kommer livet sakna mening.
Jag har förlorat dig det känns som det är en av dom hemskaste tiderna i mitt liv, Så tomt ,Så ensamt ,
Det enda som finns där mitt bland ensamheten och tomheten är bara en gigantisk känsla av saknad
Jag har faktiskt aldrig saknat någon så otroligt mycket förut

Säg inte att det kommer ordna sig, för vi båda vet att det inte kommer att ordna sig. Säg inte att det kommer att bli bra, det kommer aldrig att bli bra tro mig^ jag vet. säg inte åt mig att glömma, jag kan inte glömma. Säg inte åt mig att sluta gråta, jag slutar när jag känner för det, när jag vill, när det har blivit bättre!!

2009-10-13
00:19:07

sängen nästa?

Jag funderar på lägga mig och se tv, eller iallafall försöka tänka på något annat.. det är så jävla jobbigt när tårarna börjar kan vara bra en stund sen börjas det igen, jag tror ingen förstår hur hårt det här tar på mig! .. jag vill att det ska vara som det var..


2009-10-12
22:13:24

ett avslutat kapitel!

som du sa allting har ett slut .. men det är så jävla jobbigt att inse att det är såhär nu! .. men jag är glad att vi är vänner åtminstonde.. bara du är lycklig.


2009-10-12
18:06:41

fyfan.. det är inte det lättaste!

Väntar på att jimmy ska hämta upp mig så vi kan prata!


jag älskar dig!


2009-10-12
12:36:24

://

Vaknade för inte alls så länge sen.. ska strax bege mig till skolan fastän jag inte alls känner för det idag! - har vaknat till några gånger och så har tårarna börjat och efter stund somnat om igen och så samma sak hela morgonen, fyfan! .. vill bara att tiden ska gå snabbare så jag får prata med honom och se hur allting blir!! nåja, ska gå .



Jag älskar dig jimmy!!


2009-10-12
01:05:10

gå din väg darling , titta aldrig tillbaka. sakna inte dom du lämnat, du lämnade dom för en orsak!

Jag älskar dig av hela mitt hjärta, jag vill inte att det ska hända.. jag hoppas innerligt att du riktigt tänk igenom det hela .. jag har sagt till mig själv iallafall att jag kommer att vänta på dig .. men det gör nog inte saken bättre.. så kanske är det bättre att gå vidare fastän det är riktigt svårt att släppa taget om någon man älskar.. skulle kunna skriva rader om hur mycket jag älskar dig och det. men det gör jag inte för .. jag vet inte! det kanske inte är värt det, för jag tror inte att dina känslor blir starkare för mig igen pga en text eller rättare sagt ord!! tyvärr..



2009-10-12
00:52:41

Tack!

för att ni visar erat stöd, jag uppskattar det verkligen..
 & jag är jätte glad att jag har er vid min sida ♥



 ''
Och jag hoppas att du vet att jag ser dig som en syster natalie, det har jag gjort sen jag var liten! Så det är bara komma till mig så fort det är nå! <3'' 

                                                        jag älskar dig med! - Men du har ju varit med mig varje dag när vi var små, så hela min uppväxt har varit med dig för det mesta! Så =)

 Du är så gullig emmy.


2009-10-12
00:47:05

bilder från ihelgen! / orkar inte ladda upp alla.







2009-10-11
22:59:02

depp!

Jag hoppas du gör det som känns rätt för dig, men jag kommer alltid finnas kvar och vänta på dig!  jag älskar verkligen dig.


2009-10-10
18:18:34

tror det blir det här ikväll :)

partey, vi ses i dimman!




2009-10-10
14:49:17

^^
Gick precis in på patriks facebook & kollade på en länk där hans syrra sjunger och hon är grym på sjunga jag får rysningar när jag hör de!

julia 'w 

2009-10-10
13:37:28

God-morgon :)

har precis käkat en grandiosa pizza.. så nu hade jag tänkt försöka se om jag fattar mig mer på photoshop nu efter att ha haft såna lektioner om det i fredags så man kanske blev lite klokare, haha! .. ikväll tror jag det blir att umgås med marielle eller någonting vi får se vad kvällen har att erbjuda! nåja.

Har gjort om min startsida nu på datorn..


2009-10-10
02:00:32

Hej :)
Kom precis hem från fröken marielle, blev att jag kikade förbi där en stund efter att ha sovit i stortsett hela dagen.. eller rättare sagt  direkt efter skolan slutade tjugo i ett! har varit så jävulst trött så var riktigt skönt vaknade 21;30 .. varit en bra kväll med trevligt folk. och tack för prat stunden matilda! nåja, hade tänkt lägga mig isängen nu och se om det är nå bra på tv så man är pigg inför morgon dagen, kram!

2009-10-09
07:23:14

940115 - marielle markström här.

hej natalie, hade bara tänkt påminna dig om att det är fredag idag, vilket innebär party eller en hemma kväll, vilket som låter mest lockande får du avgöra, för mig spelar det faktiskt ingen roll, allt jag bestämt utan att du har någonting att säga till om är att du ska vara med mig iallafall. men ifall det blir nyktert eller inte spelar absolut ingen roll, har ju ändå i stort sett blivit nykterist, då är det fan illa!

min egen alldeles bästavän, jag älskar dig och det vet du!♥


2009-10-08
17:06:44

ela.

ikväll blir det nog att tillbringa tid tillsammans med alexander & rickard, trevligt!

Sen har jag snackat med mamma om en till tatuering vid handleden jag & marielle har nämligen funderat på göra en text som symboliserar våran vänskap till varandra! .. så har kikat runt litegrand på olika texter som man skulle kunna använda isåfall. men ska snacka lite mer med marielle sen :)


bilder från när vi tatuerade oss sist, klicka här!

min första.
fast nu är alla stjärnor ifyllda & så.. sen ska jag nog fylla ihela tatueringen igen!


alla stjärnor i fyllda


min andra!
precis nygjord här.


2009-10-08
14:29:00

Jag kommer alltid vara den jag är.
Es tut mir leid, aber ich werde nicht meine Wege wissen Sie, ich versucht, aber ich bin noch immer der gleiche ich es auf meine Weise zu ändern! ♣   

2009-10-08
14:01:00

såå..

var skoldagen slut :) skönt! ..
gud så jävla fjantig du är!







2009-10-08
12:14:54

oohja.

Sitt just nu idatasalen och väntar på att lektion ska börja så tänkte gå på facebook och spela crazy taxi som jag blivit som beroende av, haha! :) .. har haft håltimme närmare en timme nu så satt med marcus en stund och surrade lite! .. nåja, har som inget mer att skriva nu! upptaderar sen.

kram!


2009-10-07
23:06:36

aaaa

Hallå, kom hem för inte alls så länge sen och är rätt så trött så funderar på lägga mig och se tv.. har inte alls gjort så mycket idag sutit och flådat med marielle, det är vi bra på! sen drog vi iväg med jens,david & jossan en sväng.. ääh, jag har ingen lust att skriva just nu! godnatt.


2009-10-07
00:08:57

hos fröken markström!

hej, har precis kommit hem till marielle från en filmkväll hos rickard med marielle och jesper.
vi såg på johan falk, den var faktiskt gode bra!

så nu sitter jag här hos marielle och äter godis och väntar på att jens ska komma hem, tror han skulle kika förbi en snabbis innan vi går och lägger oss.  uppdaterar mer imorgon!


2009-10-06
17:13:26

lite bilder från ihelgen!=)








2009-10-06
06:54:07

God morgon :)

gick faktiskt upp ovanligt tidigt idag nämligen klockan 06:00 .. men kan bero på att jag vaknade ett par antal gånger och varit pigg och nästan inte kunnat somna om .. seriöst, jag tycker klockan har gått ovanligt jävla segt hela natten/morgonen det kändes nästan inte som att klockan skulle bli halv sju nån gång, men som sagt blev det gå upp tidigare, duktigt va?;) .. så direkt jag gick upp slog jag igång tvn klädde mig och började göra käk blev korvstroganoff och tror ni det blev bra? haha, icket! smakade rent utav skit typ. men var ju första gången jag gjorde det så .. har varnat jimmy iallafall haha :) nä, nu ska jag kila iväg. kram!


2009-10-05
20:16:54

det finns inte..

någon som har tråkigare än mig och är mer röksugen än vad jag är just nu, kill me!!!


2009-10-05
18:08:54

Tävling vinn en tandblekning!

www.moniasundgrenjansson.blogg.se har tävlingen :) passa på avslutas på fredag.


2009-10-05
17:47:38

jag ork it.

jag tänker inte röra mig en meter idag är helt jävla slut ikroppen och trött plus på dåligt humör jag skulle aldrig ha spelat det där spelet på facebook.. för de gjorde mig bara arg men man kan som ändå inte sluta spela de,nåja.. ska förbi rickard och hämta min väska sen förbi marielle med hennes pengar och sen ska jag bara vänta på att jimmy ska höra av sig för vi ska och handla, sen blire väl göra matlåda, suck kill me!


2009-10-04
17:47:58

idag är det kanelbullens dag ;)

sitter just nu på båtis och fikar :) .. och senare ska jag nog dra till jimmy! orkar inte skriva mer nu, tjing.


2009-10-03
20:51:36

skåål.
sitter just nu med hos rickard med han, marielle, jesper,peter,andre och alexander :) har ingen aning om det blir att dra till annelund på fest hos ellis om vi får tag i henne.. men det blir säkert bra =) är då trevligt här iallafall, hoppas ni andra också har det trevligt ikväll! puss och kram på er.. vi ses i dimman.

2009-10-03
12:33:26

det finnns minnen som aldrig suddas ut!










2009-10-03
12:23:17

löördag.


Hallå :) gårdagen var riktigt trevlig och är inte missnöjd alls över den förutom den förbannades kylan som är ute, blä! kom hem för inte alls så länge sen så direkt jag kom hem satt jag mig här och laddade upp bilderna från igår men jag kommer inte ladda upp alla samtidigt nu blir så jobbigt så kommer eftersom ;b

jag är bara för läcker ibland.








2009-10-02
17:34:54

tjalala!

Nu drar jag strax i väg på 60- års kalas ska bara vänta på att mamma ska komma hem, senare blir det vara med tjejerna! :) hör av er..vi ses i dimman!!


hittade en gammal låt jag lyssnade på förr förra vintern kanske då jag umgicks med linda som mest, sakna! :)




2009-10-02
14:46:12

Kärlek handlar om att ständigt förlåta - och bli förlåten.

''Jag älskar att lata mig. Jag älskar att syssla med struntsaker påbörja hundratals projekt och aldrig avsluta ett enda, komma och gå precis som jag vill, ändra mig när som helst .. och bara följa ögonblickets ingivelse.''

- Det bästa beviset för att erfarenhet inte hjälper är att
 hur många gånger man än har avslutat en kärlekshistoria
 så hindrar det en inte från att kasta sig in i en ny.


2009-10-02
11:55:02

Puss på dig.
väntar på att lektion ska börja :) så surrade just med melinda men hon gick precis iväg för att redovisa, lycka till!;] .. Daniels pappa fyller nämligen år idag så blir 60års-kalas idag, trevlans! sen mot kvällen vet jag inte om jag och linda skulle göra något? eller vad det blir. men nyktert blir det iallafall! nä, vet inte vad jag ska skriva. vi hörs!

2009-10-01
22:10:09

allting handlar om avundsjuka!

Kom nu precis till jimmy blev iallafall att jag drog till tjejkvällen först hade jag inte alls tänkt de för jag inte hade nå pengar & då tyckte inte jag det var någon ide alls så blev super grinig över det men det gick över lika snabbt.. hehe! när vi kom in till stan gick vi direkt till anna klippare för att marielle och jens skulle göra hål itungan & självklart blev jag super sugen på stopa i mitt igen så jag bad caroline präsa igenom det igen! och marielle var inte istan så länge så blev att jag och caroline gick omkring och kikade bara.. jävulst kallt var det ute också, fyfan man skulle haft mer kläder på sig!!

snacka om att caroline måste ha hörselfel jag snackade om någonting över vägen tror jag det det var? så sa hon : Va?! måste du he ut armen varje gång det kommer en neger.. haha var långt ifrån det jag sa.




Puss på dig!

jimmy, jag älskar dig av hela mitt hjärta! ♥


2009-10-01
16:59:41

heuheu!
Du brände dina broar när du sa det där som fick mig att förstå vem du egentligen är jag vet du bär en mask som du tror ingen ser Och när du försöker le så ser vi den bara mer.. du har sårat mig mera än du tycks förstå Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så Och du som tror på karma, och kallar dig lärd Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd..


Aldrig, Aldrig  kommer jag förlåta dig för du tog det allra bästa som fanns inuti mig
Aldrig, aldrig kommer jag tillbaks till dig Nej, ryggen är det sista som du ser av mig
Du ska veta att jag gråtit salta tårar för din skull kanske i hopp om att du skulle förstå
Men din värld var aldrig samma värld som vi andra levde i vi ville nog aldrig åt samma håll!



2009-10-01
15:18:48

GIVE ME MONEY!!

blää, behöver verkligen pengar nu!! typiskt mig att köpa upp allting direkt, suck.





tyvärr ronja, jag var alldeles för snabb för att du skulle hinna ta ett kort på mig, haha! & så här gick de.. puss på de! :]


2009-10-01
12:35:34

elaaa.

Sitter just nu i datasalen och väntar på att officepaket ska börja.. var för bara en liten stund sen iväg till stan för att käka på sunes och blev att pelle följde med så jag slapp äta själv! efteråt körde han tillbaka mig till skolan, danke! sen har det väl inte hänt så mycket mera.. senare ikväll blir det dra på tjejkvällen! ska kila, tjing!


2009-10-01
08:43:18

:D

hej, uppdaterar alldeles för ofta på min egen blogg och natalie uppdaterar nästan aldrig så jag kan väl gästblogga lite smått nu innan jag drar till skolan, har ändå ingenting bättre för mig!

ikväll är det tjejkväll, så blir att dra dit då! ska göra hål i tungan iallafall, och den hära gången tänker jag fan inte banga!  / m