n

2010-04-30
13:54:09

valborg.

SKÅÅL, nu kör vi! ha en bra valborg allesammans och ta det lungt, vi ses idimman!


2010-04-30
01:50:31

~ Man måste acceptera för att kunna älska ~


Hur är man egentligen när man är stark? hur blir det så fel när man är svag?

nu är det stora steget framför mig, att kunna acceptera hur livet är, och börja kämpa mig uppåt!
jag vet inte hur lång tid det tar, några månader, ett år?



2010-04-29
23:51:24

we will rock you.

2010-04-29
23:05:54

:)

efter en sväng på stan hämtade jimmy upp mig & då for vi hem till honom och kollade på svullo haha, sen klippte jag honom vilket var behövligt! sen har det väl inte hänt så mycket mera idag! ska strax se andra avenyn sen tagga inför morgon dagens bravader!

kram!


2010-04-29
17:12:15

kajgka
tjulelu, imorse när jag vaknade drog jag och hämtade upp marielle sen for vi till strömbacka och pratade med mentorn en snabbis och så, sen bar det av på möte .. sen blev jag så jävulst hungrig så vi drog till pappas jobb och gjorde kött och pommes! :) sen har vi bara tagit det lungt, och nu ska jag göra mig klar för att fara till stan en snabbis sen ska jag vara med jimmy! :)

2010-04-28
20:47:33

filmtime.
kortfattat om dagen - efter att jag och marielle hade varit istan så drog vi vidare till hennes pappa och umgicks lite med hennes syskon och sånt, sen for vi vidare hem till pappa och träffade min lillebror en stund! :) .. sen mötte vi upp peter och dom på ok och stod och surrade där en stund med dom sen blev jag så hungrig så jag for hem och käkade sen for jag och mamma och köpte godis och nu ska vi se luftslottet! och bilderna jag tagit förr idag stopar jag in sen när jag sett film!





men så jävla snygga vi är.


2010-04-28
13:50:00

:)
Nu har jag precis kommit hem från en sväng på stan med mamma och en sväng förbi pappas jobb och hälsa på och käkade, fick även med mig lite kläder från stan två koftor,ett linne & ett par byxor :-) sen återstår det bara två saker till att köpa efter att ha varit till tina och hämtat lackleggingsen! ;} nåja, ska väl vänta på att jennifier kommer med diva tillbaka och sen fara ut en sväng!

kram!

2010-04-28
10:58:12

Hahah, jag marielle och marie igår!

2010-04-28
00:27:06

känner jag verkligen er!? haha.



men snygg jävla jenny ;)


men läcker tina! ;)


2010-04-28
00:11:01

Då ilskan tillkommer ur hjärtats djupaste rum som gör dig hysteriskt och skrikande galen

Hur hade du mått ifall du var tvungen att inse allt ont han har gjort dig?

Hur hade du mått ifall du fortfarande älskade den som gjorde de djupaste såren?

Hur hade du mått om du älskade en person som inte var bra för dig?

Hur hade du mått ifall du längtade tillbaka till ditt ohälsosamma förhållande?


2010-04-27
23:17:15

piteå!

tjabba, nu är jag iallafall framme i piteå efter en dryg bilresa hit vi var iallafall framme halv sju så då blev det att dra in till stan med marielle en snabbis sa hej till tina och så, sen for vi förbi och hälsa på marie en stund och surra lite! :) så har iallafall min dag sett ut hade tänkt försöka sova på en stund börjar bli jävulst trött plus så kommer jennifer hit imorgon till lunch och lånar diva till grans på något till val sak! nåja, vad som sker imorgon får vi se .

kram godnatt.


2010-04-26
20:32:16

haha jag dör.

sitter ibilen med morfar och så berättade jag att vi visst hade glömt våra handdukar och sockar ihelgen!

Jag : vi glömde handdukarna och sockarna!
morfar : Va? stockarna?
Jag: Nä, sockarna!
morfar: men vad fan säger du?
Jag : MEN SOCKARNA!!!
morfar : och vad fan är det? har aldrig hört talas om det.
Jag: MEN SOCKAR, det man har på fötter!
Morfar: Det heter sockor

så höll vi på sådär och tjaffsa om vad det hette, som att jag skratta lät så himla kul! :p


2010-04-26
17:08:54

.







2010-04-26
16:22:31

:)

sådär så var städningen klar och tvättningen skönt, ligger nu isängen helt yr i skallen men funderar iallafall på att ta mig en promenad ner till affärn och köpa mig en till hårfärg och sen gå på apoteket sen får vi se ifall det blir att umgås med emelie en stund beror lite på hur jag mår då också!

ska fixa bilder till bloggen osv, känner att den börjat bli tråkig utan nya bilder osv :) men ska försöka bättra mig.


2010-04-26
15:06:17

moneymoney.
solen skiner och blev att jag fick ta en promenad från jobbet och till frejas skola där jag hämtade upp henne för att gå och ta en fika med henne :-) för fick en liten lön idag av chefen, sköönt.. det var behövligt! nu hade jag tänkt poppa lite musik och städa ihop här inne sen packa inför resan hem till piteå, så kan skriva lite senare.. kram på er.


2010-04-25
17:32:55

sliten krigare!
tjola, ligger just nu isängen och super trött och orkar knappt röra mig fast emelie ringde för en stund sen och ville göra något med mig så ska  väl försöka ta ork till att gå ut snart :-) .. nå, har iallafall haft en super bra helg.
och vissa saker är för privata för att skriva ut här så jag håller det för mig själv! nä, ska kila.
skriver senare kramis.


2010-04-22
23:31:14

alla har vi barn inom oss än ;)
tjalala, kom precis in efter en kväll med emelie .. blev att vi gick och mötte marcus o nån och surra en stund sen gick vi till time och hyrde en film och käkade chips och nu minns jag inte vad filmen hette men den var jävulst bra :) sen for vi ut på byn och lekte med kundvagnar och satan så snurrig i skallen jag blev haha, men alla är vi barnsliga nångång ! :D nä ska snart sova jobb väntar imorgon.. puss.

2010-04-22
16:49:09

^^,

nu har jag hållt på städa för fulla muggar och hunnit göra två maskiner, så nu är det rent och fint här inne! :-) nu blir det att vara barnvakt en stund eftersom att robert ska iväg till jobbet nu en sväng .. och vi får se ifall det blir däckbyte imorgon istället för vet inte ifall jag hinner ikväll eftersom jag ska iväg sen! men det löser sig nog, hade tänkt gå och ta mig något o dricka sen ta mig en rök :-)

dessa jävla humörsvängningar,kill me!


2010-04-22
15:20:21

verkligen inte på humör just nu, gudförbannat.. jag skiter i piteå snart och jag menar det.
Slutade jobba för ungefär en timme sen, så har slängt i en tvättmaskin för en stund sen så nu ska jag städa till lite här sen hjälpa morfar med däcken på bilen sen umgås med folk! och har tyvärr inga bilder att stopa in men ska försöka fixa det så det blir lite roligare!

2010-04-21
22:21:09

13saker du tänker på när du är full!

1. Jag är inte full, såklart jag kan dricka lite till!

2. Omg I'm so hot!

3. Jag kan dansa alla danser, let's try salsa!

4. DJ:n behöver mig och mina musiktips!

5. Jag sjunger skitbra och kan alla texter... perfekt!

6. Tequila? Vilken bra idé!

7. Jag ska bara vila lite...

8. Det är för tidigt att gå hem nu - vem fixar ett morgon-party?

9. Han/hon skulle älska ett snuskigt sms nu!

10. Det är inte långt, vi går!

11. Golvet ser skönt ut, jag ska lägga mig på det..

12. Vem som helst kommer bli skitkåt på mig om jag dansar som en porrstjärna.

13. Om jag inte får den där pizzabiten, så kommer jag dö....


2010-04-21
21:22:15

.

jag och morfar har varit och gjort en massa ärenden HELA dagen så är rätt slut ikroppen hade tänkt se andra avenyn nu sen ta mig ett bad :) nu börjar resan till piteå närma sig men har lite ångest är faktiskt till och från om jag vill hälsa på eller inte, nåja .

snyggjävel.


2010-04-21
00:51:56

.
Dagen började med att jag och morfar for iväg och käkade på pizzerian efteråt skjutsade han hem mig hit och då blev det att jag gick och mötte upp emelie gick till bruket och satt där o surra en stund sen gick vi hem till henne och kollade one three hill efter det bar det av på innebandy match hofors mot någon, och hofors vann med 10-8 tror jag det blev men satan så irriterad man kan bli när man ser på sånt där och vissa domare är ju inte riktigt kloka ihuvudet, hehe! sen drog vi ner igen på bruket satt och surrade och gick omkring och kikade och så stötte vi på sebbe där också som vi satt o surra med en stund, sen blev vi less så vi gick hem till hon igen och kollade mera one three hill och käkade nudlar var meningen att vi skulle vara med marcus en stund men blev aldrig för han var och tränade, sen kring tolv tiden så följde emelie mig hemåt så nu ligger jag här isängen och får massa fötter sparkandes mot mig fick mig nämligen sällskap av kusin inatt så då blir det att trängas, fast egentligen hade jag tänkt vaka eftersom jag måste upp kring fem tiden? för vi drar ju till åland imorgon .. gash! jag som redan är trött som en jude.

kram!

2010-04-20
13:59:05

hehehe
Nu har jag precis gjort mig klar och inväntar nu bara att morfar ska komma och hämta upp mig så vi kan fara och käka någerst, sen får vi se vad det blir att göra vi skulle iväg och göra några ärenden iallafall! :-) imorgon blir det att fara tll åland med morfar & mormor! :> vet inte riktigt vad jag ska skriva.. puss .




saknar den där färgen!!


2010-04-19
16:57:59

varmast.nu

Hallåja , har precis kommit in efter att ha varit med morfar på massa ärenden hela dagen och käkat på mcdonalds & varit in på två tatuerings studior.. en håller på att skissa en bild åt mig nu mitt efternamn och nå mönster så får väl se om det blir att göra den :-) hade iallafall tänkt att gå och färga håret på en stund och hoppas allt gult som är kvar försvinner!


2010-04-18
22:31:28

.
glömmer, mår bra-  Känner lättnaden i verklighetsflykten, glömmer bort att man landar hårdare för varje gång. man använder sin kropp för att skapa ett falskt lugn i själen när kroppen inte orkar pressar man hårdare ångesten kryper närmare, man slåss paniken smyger in i varje situation, paranoian kväver ens andetag man slåss hårdare, pressar mer,andetag blir tunga och blodet pumpar trögare sen tar det slut. På ett eller annat sätt.



2010-04-18
18:45:35

peta in en pinne ibrasan!

har alla haft en bra helg? det har iallafall jag bort sett från vissa incidenter, igår blev det fest för min del satt med några stycken sen drog jag vidare till en annan fest och träffade massa trevligt folk.. och kan ju berätta att jag mådde jätte dåligt när jag vaknade och kände mig full änn så la mig och sov igen! fast kan ju inte påstå att huvudvärken har försvunnit och blåmärken på benen och uppsvullet finger blä! så nu ligger jag isängen här och äter på en klubba och kollar när freja spelar något spel! :-)



bjuder på en gammal bild :-)


2010-04-17
15:08:02

12 saker sex gör med din kropp! / hittat lista.


1. Sänker blodtrycket.

2. Stärker immunförsvaret.

3. Minskar muskelvärk, huvudvärk och spänningar i ländryggen.

4. Gör dig smal och stark.

5. Motverkar depression och ångest.

6. Stärker relationen och hjälper att hålla ihop förhållandet.

7. Gör dig vackrare.

8. Håller underl...
ivet i trim och förhindrar erektionsproblem.

9. Gör dig lyckligare.

10. Förbättrar sömnen.

11. Frigör endorfiner

12. Gör dig kåt


2010-04-17
14:18:08

tjululu,

klämde just i mig en oxfile pizza och den satt jävligt fint i magen kan jag ta och tala om för er, så nu ligger jag i sängen och väntar på att maten ska smälta sen börja göra sig klar inför kvällens bravader! pusss.

sup & svälj, trevlig helg! vi ses i dimman.



och föresten titta jag har börjat få min färg lite bättre i håret!





nu ser det ju jävulst gult ut på bilderna, men så gult är det inte irl! tycker jag iallafall.


2010-04-17
03:43:37

ojoj
hejhallå, ligger i sängen nu blev att umgås med emelie marcus och några till var riktigt trevligt :) och imorgon blir det taggaa!! :-D

du måste ju vara riktigt jävla psykiskt störd i huvudet förstår inte hur man kan vara så jävla genom falsk och dum ihuvudet som du är finns ingen som dig iallafall inte i min närhet du är den FÖRSTA! ojoj, ska inte säga för mycket här i bloggen.. men känner att jag blir gudförbannad! nanting.

2010-04-16
14:51:35

solsolsol!

hejhallå, så var arbetsdagen avklarad skönt! sitter iallafall barnvakt nu åt freja fast hon är ute och leker .. hade tänkt ta mig en dusch och sånt nu inför kvällens bravader! :)


2010-04-15
22:33:24

.


-  Stanna uppe och slåss istället.

 ( från nadias blogg )


2010-04-15
21:56:42

jag trivs så bra!

dagen började med jobb och att jag försov mig dit, sen när arbetsdagen var avklarad så for jag till mormor en stund sen hem hit och käkade och tog mig ett bad sen mötte marcus och emelie upp mig på bruket så drog vi hem till henne  och kollade film och så kom även en till dit men kan inte namn på han, och sen blev det en sväng när på byn och kika fast var inte så många ute ikväll. men har haft en trevlig kväll!

nu ska jag snart sova så jag orkar upp i tid imorgon, puss!


2010-04-14
23:00:28

hehe
har percis kommit hem till robban igen efter att ha varit hos sandras kompis och träffas hennes söner och kompisar så blev att jag var med dom osv, trevligt folk :) och blir ju dessutom lite roligare för mig nu när jag träffat dom så blir säkert bra :-) men har jävulst ont imagen osv så hade tänkt sova snart!

2010-04-14
18:56:26

blaha!

har varit en dryg och ganska tråkig dag för har inte gått som jag vill idag faktiskt, först på morgonen skär jag mig ihanden sen när jag skulle gå och köpa cigg så funkade inte mitt passerarkort så då hjälpte en gubbe mig med sitt kort sen när jag skulle tillbaka så var ingen där så kom inte in genom den grinden så fick gå runt allskit kan det ha tagit kring tjugo minuter till nästa grind, sen blev det kaos idisken trodde aldrig det skulle bli klart var massvis ville bara gråta!! sen helt slut på krafter och trött .. så efter jobbet gick jag till mormor för att äta middag där och nu sitter jag i sängen och ska kasta i en maskin sen tänker jag se andra avenyn!


2010-04-13
19:26:56

hära har ni lite bilder :-) hittade kabeln!










här ser du marielle! :-D







2010-04-13
14:48:33

tudelu! stråålande sol.

Precis kommit hem från jobbet är helt slut!! så hade tänkt byta kläder sen sätta mig på ballkongen ta några cigg kanske läsa något och hoppas på att få lite färg iallafall! :-) .. jag hittar inte min datakabel!!!! :(


2010-04-13
00:13:01

då säger vi väl godnatt här,

Jag blev chockad, illa mående, ledsen, glad, arg, besviken..allt på samma gång jag hann inte tänka på ifall det var så jag ville ha det det var inte så jag ville ha de,jag ville kunna fortsätta älska dig på avstånd.

nu går jag och lägger mig med världens sämsta humör,bye.


2010-04-12
20:16:58

skämmigt läge,
Blev att jag tog en promenad med freja till macken för att hon skulle få pumpa sin cykel och jag kan ju ta och tala om att jag kände mig som värsta idioten jag fattade inte hur man skulle göra med pumpen där inget gick som jag ville och jag skämdes det stod ju mer folk och skulle använda pumpen/pumparna, så det var en gubbe som frågade mig om han skulle hjälpa mig för han såg nog att jag inte riktigt hajade det där tur det! sen for vi iväg till affären en sväng lämnade av freja hemma sen tog jag mig en promenad med hunden men han gick och skällde ut nästan alla och hade sig så då gick jag tillbaka med monstret till mormor och tog mig en kaffe där och käk och kollade lite tv sen skjutsade morfar hit mig igen och börjar känna mig ganska trött, och jag hoppas jag kan somna i tid ikväll vilket jag inte alls kunde inte natt låg och vred och vände på mig hur länge som helst men till slut gick det men var super trött imorse! nåja, har iallafall varit super skönt att vara ute i det här vädret.

kram!

2010-04-12
14:25:45

strålande sol!!

tjabba, det är ju då jävlat strålande sol ut kan jag ju ta och tala om så nu väntar jag på ett samtal från morfar ifall det blir soptippen annars går jag nog förbi mormor och hämtar elton och tar mig en promenad fast egentligen är jag helt slut efter jobbet men man måste ju passa på medans det är fint väder sen hade jag även tänkt tvätta nå kläder sen städa ihop irummet, :) aah, jag blir knäpp grannens hund hörs tassandes där uppe HELA tiden och det låter jävulst tydligt också, jag blir så less less på höra det där ljudet nu!!

och marielle, tack för det super fina video inlägget du la in här ditt mongo! haha =)


2010-04-12
07:04:31

hej natalie!

tänkte bara lämna en mongohälsning ifrån en riktigt söt tjej! ;-) 
xoxo/ anonym, kan du gissa vem? :D


2010-04-11
23:41:16

.

2010-04-11
22:56:40

jag är bra utan dig!

Tankarna som snurrar som gör mig yr, illamåande.
som skaver,som ger mig ångest.
Panik.
räddsla.


2010-04-11
21:04:31

precis badat klart!

har precis kommit upp ur ett varmt och skönt bad var riktigt skönt kan jag tala om! :-) ikväll har jag inte gjort så mycket mera än legat i sängen och sen spelat ett super tråkigt spel med freja!! sen har jag bara tagit det lungt, hade väl tänkt slå igång en film på en stund!


2010-04-11
16:20:55

im back!
nu är jag tillbaka till hofors igen efter en väldigt trevlig och händelserik helg :) träffat mycket nytt folk också! bilder kommer så fort jag hittar kabeln!  vet ni vad som hände? när vi satt ute och käkade då flyger en fågeljävel förbi mig och skiter på mig!! fyfan, hade jag kunnat flyga hade jag flygit och skitit tillbaka på den.
jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, äh! upptaderar lite senare.

2010-04-09
00:04:01

g'natt!

Nu blir det att lägga sig så man orkar upp imorgon :-) .. blir först jobba sen fara ner på en till skola och prata efteråt bär det av till vedomora eller vad det nu hette och gör hyss! haha, så lär nog inte bli nå bloggande för mig imorgon skulle jag tro! såå, sup och svälj trevlig helg!


Jag och gullhumlan min! saknar dig,


2010-04-08
19:11:27

hårfärgning på g.

Nu sitter jag med hårfärg och hoppas på att jag ska få färgen jag vill ha eller ärligt tror jag det kommer kräva en färgning till sen massa silver shampoo men då ska jag köpa ett bättre än de jag har :) för tänker inte var super blond heller, mer mot pärlblondt! och jag slår vad om att jag kommer tappa mera hår!! & det suger, jävla blekningsmedel.


kanske mer mot den här färgen eller lite ljusare!




2010-04-08
16:04:57

du är så yeye wawa!

tjolahopp, är rätt nyligt hem kommen från jobbet och är helt slut ikroppen har varit rätt mycket at göra idag! :-) men har gått bra iallafall, bara att jag är lite yr i bollen ibland! ;> .. hade tänkt ta mig ett bad och så he i lite silvershampoo! sen vet jag faktiskt inte riktigt vad som sker jonatan skulle komma hit ( kusin ) kommer bli kul för var gode länge sen vi träffades! :-) men kan skriva mer sen!

det finns gott om idioter!





2010-04-08
07:47:28

god morgon!
klockan är nu 07;46 så sitter och väntar på att morfar ska komma och skjutsa mig till jobbet nu, hade gärna legat och dragit mig ett tag till! ha en bra dag,

2010-04-07
20:51:56

you spin me right round!

blev att se två filmer med kusin ikväll och käkat pommes,korv & smällt ost vi har nämligen 3kg! ;) - före det blev filmtittande var vi ute i världens tråkigaste lekpark där man inte ens kunde gunga så vi gick och rockade rock ring och så försökte jag lära henne att rocka med ringen på foten och det gick väl sisådär men det kommer väl! ;>



2010-04-07
17:34:46

.

-det är nu man börjat inse vilka ens riktiga vänner är tacka fan för det, nu vet jag vars jag har vissa iallafall!



2010-04-07
16:00:39

rac cricket - skin skin

tjabbaa, har precis käkat nån pasta och det satt sig bra i magen så är mätt och belåten fast min kusin sitter i köket och försöker trycka i sig maten än hon är suttit dära ett bra tag nu, haha! :-) vi får se ifalll vi går ut en sväng i det sköna vädret för jag har då inte varit ut en minut idag för kände mig rätt hängig imorse vilket jag gjorde igår med så blev inte att jobba idag! :-) jag skriver lite senare!


2010-04-06
20:32:12

helt slut ikroppen!

Dagen började iallafall med jobb från 08;10- 13:10 sen drog jag och morfar iväg och besökte skolan och kollade där man fick bo osv, efteråt for vi och käkade på mcdonalds som jag tjatat om nu några dagar sen bar det av till forsbacka och hälsa på eva & rebecca en stund och surrade sen for vi in till valbo och käkade på mcdonalds IGEN, sen gick vi in på köpis och kikade omkring skulle visa nå smink till rebecca! & eftersom det inte blev att övningsköra något så drog vi och matade änder och sånt inne i gävle, och ja jag vet att jag sa att jag aldrig mera skulle göra om det men jag hann skrika när måsjävlarna flög mot mig dom måste seriöst ha något emot mig! men i övrigt gick det bra, kusin stod mest och skrattade åt mig när jag skulle jaga bort alla jävla måsar.. när vi var klara där skjutsade vi hem eva & rebecca fick även med mig ett påsk ägg hem utav dom så då har jag något att äta på ikväll ;) .. När vi var på väg hem började jag känna mig rätt  hängig igen som jag gjorde tidigare idag och gissa vad vi gjorde på vägen hem ?;) jo, köpte mat på mcdonalds igen så har hunnit äta dära tre gånger idag, känner mig som värsta tjockisen men man ska passa på när man har det nära och jag älskar ju mcdonalds såå! =) Nä, fundderar på ta mig en rök sen byta om till något mysigt o sedan slå igång en film kanske!













2010-04-05
20:14:30

aldrig mer!

Hej! har precis fixat klart irummet här och dom andra håller på & dona iköket osv, förr idag så for jag iväg med morfar och skulle mata änder och då kan jag ta och tala om för er en sak att jag ALDRIG mer går uti dom igen jag som är nog fågelrädd .. kommer en jävla änd/and och flyger mig rakt upp i ansiktet två gånger så jag skriker sen kastade jag brödet och sprang inte nog med det dom började typ följa efter mig, fyfan så nervös jag blev!

bilder på fanskapen kommer!


2010-04-05
12:52:48

man kan inte göra men än älska den här låten!

2010-04-05
12:27:05

god morgon!

tråkigt att vakna när det är grått och trist ute jag som hade hoppats på att det skulle vara sol, blä! ska strax klä mig och ta mig en dusch sen blir det fixa hära irummet och he in en tv och garderob sen inväntar jag morfar också så vi kan fara iväg och mata änderna :-)


2010-04-04
22:39:58

ingen sommar utan ragga!

Hejhallå, har precis kommit hem från en kväll hos mormor med bingolotto och blev ingen vinst för min del fast var nära ett par gånger, fast mormor vann en ny lott före det så var vi iväg och grillade en stund :-) så har hunnit ta ett par bilder :-) fast orkar inte ladda upp alla!






''


2010-04-04
15:05:25

good morn!

klockan är nu kring tre tiden och vaknade för en liten stund sen bara & solen lyser gode bra här ! ;> så jag och freja ska gå ut på en promenad efter maten! skriver mer senare!


2010-04-04
01:45:51

glad påsk,
Hallå. kom precis hem från krogen och har haft en super bra påsk!! som att jag smällte för en person så jag vet inte vad, nåja vad som sker återstår att se, tack alla hära för en trevlig kväll ... ska sova nu är alldeles för kwosa godnatt på er :) kram

2010-04-03
01:03:58

med det här säger jag godnatt!


mycket känns tungt just nu och mycket snurrar omkring ihuvudet på mig! men just nu i den här stunden känner jag mig så jävla lycklig, men imorgon kanske jag inte känner samma sak!

Jag förstod ingenting.
du bara förändrades sista sekund
 jag vill ska vara som förut





2010-04-03
00:57:08

wallabajja
Hej, nu är det marielle och danne som gästbloggar, bara så att ni vet! :-)
Allt vi skulle säga var att vi saknar dig och vill att du ska komma hem, ring mig någon dag .. eller nä, jag ringer dig snart istället! :-) Jag älskar och saknar dig gumman! <3


2010-04-03
00:25:22

ingen rubrik!

tjenna ,kom precis hem igen efter att ha varit hos mormor en stund och myst på sen blev det dra ut på byn så svängde förbi mona lisa en bar där det var sisådär med folk men var bara utanför där :) träffade på sandra där! men har varit en skön dag, blir väl att lägga sig strax så man är laddad inför morgon dagens bravader kommer ha rätt fullt upp så vi ser ju om jag kanske hinner blogga på morgonen! :)

glad påsk alla!


2010-04-02
16:54:43

good morn!
vaknade för en liten stund sen bara och jag som tänkte vaknade tidigt idag, blö! och nu har jag kusin här breved mig tjatandes om massa saker -.-' väntar dock på att robban ska komma hem från afffärn! nä, vad kvällen har attt erbjuda får vi se, kanske fara till valbo? fara till byn? nånting sånt blir det nog! men skriver senare och då lägger jag nog in bilderna också!






2010-04-02
03:27:08

gjorde en film!

2010-04-01
19:34:58

=)

tralala, kom precis tillbaka till lägenheten efter att ha varit iväg och käkat på depå med morfar, nå.. dagen började iallafall med jobb från 9-13,30 ungefär då for jag och morfar iväg till centrum och köpte mig hårfärg och sånt dära efteråt drog vi och hämtade freja på fritids sedan bar det av till mormor för att göra ansiktsmålning ( påsk kärring ) fast jag gjorde då inget dom försökte få mig att göra det men icket, så vi for omkring så kusin fick gå omkring och lämna påsk kort osv så hon tjänade ihop pengar och godis :-) .. sen färgade jag håret och jag lovar att jag tappat hår pga all hårfärgning, så ska låta det vila ett tag nu från det om jag kan hålla mig vill säga ;) .. ikväll blir det att dra in till byn och kika för ska tydligen vara nån sak på folkan! hehe, meen he jär då fint väder henna och jävulst skönt ute! ;-P nä, ska väl ta och spela jatzy med hojna!

bilder kommer ut så fort jag stopat in dom på datorn! kram på er.