n

2010-06-30
06:12:43

haha


2010-06-30
05:45:47

har hållt på mixtra med bilder :-)


2010-06-30
02:31:59

.
Det är så mycket jag griper om som bara glider mig ur händerna allt som en gång fanns där, vart är det nu? det är egentligen så mycket jag borde göra, så mycket jag borde säga & berätta för folk..men jag orkar inte ta tag i det!

2010-06-30
00:17:19

stod och fulade mig för marielle fast synd hon fick slut ström ikameran, haha.

- vilken månad!?!? ;-o



2010-06-30
00:07:59

tudeli.
har precis renbäddat, städat och duchat så nu ligger jag med tända ljus och bara mår väl :-) och kikar omkring på lägenheter i kalix,luleå .. hade nämligen tänkt kika på folkhög skola där så jag hoppas!! men allt kan ändras snabbt ska ta ett snack med mor också sen har vi ju möte i veckan med studievägledaren också så det blir nog bra!

idag har jag inte alls gjort mycket marielle väckte mig på eftermiddagen nån gång och rädd blev jag när jag vaknade glömde bort att jag sov där plus så var det ju så länge sen ;-p så jag gick upp gjorde mig klar och följde med till tina en sväng men  blev inte där allt för länge :)



2010-06-29
08:53:00

ni har väl inte missat hugo rosas tävling om en guess väska?

det ända ni behöver göra för att vinna GUESS väskan är att länka från eran blogg till hugo rosas blogg.. vinnaren kommer även att få med 2 överraskningar som läggs i väskan..



2010-06-29
08:42:16

hos en viss fröken markström.
Ligger just nu i sängen med en sovandes marielle som vände sig om la sig på kudden och säger ''fyfan''.. ¨så jag kollade på henne som ett fråge tecken och undrade självklart vad hon menar fast inget svar tillbaka hon somna om lika snabbt, hon är i nattmössan! har suttit i köket i närmare två timmar och surrat med hennes mor om allt möjligt alltid lika trevlig men blev så himla trött så la mig igen tänkte fortsätta se på film och få några timmars sömn innan hennes mamma kommer och väcker oss som jag bad henne om så man inte sover bort hela dagen, men vissa här somnade redan efter första filmen, MES!

Haha kill me, hittade en gammal bild på mig marielle och marie!


2010-06-27
23:53:12

byske!

- nu har jag laddat upp bilder från byske och sådär!

KORTFATTAT OM HELGEN.


fredag : då kom vi till byske ungefär kring 11;OO då blev dett packa upp alla saker sedan gick jag och mötte upp jennifer och surrade en stund sen blev det att jag umgicks med henne och madelene hela kvällen fast jag var nykter var inte alls så roligt på fredagen, den dög trotts vissa incidenter för en del men man får hoppas det löser sig kom mig inte i säng förens lördag morgon kring 07;30.


Lördag : eftersom jag hade varit vaken så pass många timmar så sov jag till ungefär fyra tiden på eftermiddagen, så gick till lantänan eller vad det hette och käkade med mor & dom andra fylleskallarna ;-) och maten smakade rent utav skit på den resturangen tyckte inte alls om det efteråt tog jag mig en dusch och gjorde mig klar sen hade jag rätt tråkigt där ett tag fast surrade med massa trevligt folk som jag stötte på där, sen var jag som sagt nära på fara hem ett par gånger men då kom tina och tog med mig ut och det blev hur roligt som helst där :-) även lars, matte och dom kom till byske en sväng och hälsade på fast dom skulle ha kommit tidigare, nämen är helnöjd över den kvällen så tack allihopa!


söndag :  blev jag väckt kring halv nio tiden på morgonen och happy blev jag iallafall inte, dom skulle börja städa och dona så jag gick och la mig i en jävlat kokhet bil och sov ett tag, sen före vi for hem så for vi förbi i jävre och fiskade upp tre rödingar och en lax, ;-) och när vi kom hem hann jag ligga och smsa med en sötnos och sen somnade jag till 18;30 och då följade till luleå med mamma och daniel och käkade på mcdonalds och hämtade tillbaka benji efter parningen och nu ligger jagi sängen oc försöker ladda upp bilder på facebook men det är ju så seegt! nämen hoppas alla haft en bra helg :)

















2010-06-27
12:23:17

,
Hallåå, har ju varit i byske sen i fredags därför jag inte kunnat blogga osv men hade tänk ta igen lite sömn nu och försöka vila i bara två timmar sen kommer bilder och ajg berättar om helgen =)

2010-06-24
01:53:26

..
sitter just nu hos rickard med frida och bara umgås :-) morgon dagen kommer bli great, skriver mer imorgon, puss.

2010-06-22
23:40:09

.

Hej, imorse efter att ha varit på sunderbyn så drog jag iväg och badade med tina och frida ett tag på norrstrand som jag skrev i förra inlägget? fast vi var inte där så jätte länge efteråt drog vi hem till frida en sväng och hämtade ett par byxor och efteråt in till stan igen köpte cigg och åt på subland! sen drog jag och tina hem till henne och fastnade framför tvn changeling tror jag filmen hette hur bra som helst, sedan körde vi iväg till stallet och for ut med tinnie i ungefär två timmar och även jenny hackade på, men tala om trångt he var i vagnen.. sen har vi bara surrat en massa! haft en bra kväll iallafalll :-)
















2010-06-22
11:47:33

lalala!

Hallå :) nu har jag alldeles precis kommit hem från sunderby sjukhus, allt gick bra.. fast bekymrar mig över min längd eftersom jag verkar ha krymt sen sist jag var där? knasigt! kanske man börjar bli gammal om det börjas redan i min ålder, nåja! snart bär det av och badar med tina och frida på norrstrand så får hoppas det inte är allt för kallt i poolen och så får man hoppas solen håller i sig nu!!

jag lägger in bilder sen idag orkar inte göra det just nu, kram!




2010-06-21
23:47:20

jassåå.

har varit kass på upptadera på sista tiden jag vet ska bli en ändring på det men har haft så mycket att göra på sista tiden :) men ska vi säga att från och med imorgon ska jag börja upptadera mer!
kan ni gissa vars jag har tagit hål igen? --> läppen?navlen?kinden?tungan? vad tror ni?



idag har jag iallafall bara umgåts med frida och tina och varit på massa äventyr ;-) senare mot kvällen blev det att jag och olivia for till caroline och valde vilken katt vi skulle ta och den är hur söt som helst jag längtar tills vi får hämta den!! blir snart att lägga sig och sova ska upp tidigt imorgon ska nämligen till sunderby sjukhus och göra lite saker .



igelkotten som brukar vara på besök hos oss.


2010-06-21
23:39:33

.

hittills under 2010 har du..
druckit alkohol? - ja, det har jag.
rökt? - varje dag.
snusat? - jo.
rökt vattenpipa? - nej, det har jag inte.
däckat?- som jag har!
blivit påkommen? - med vad?
kysst en främling? - jo
har haft oskyddat sex? - yes
har strulat med fler än en person under 24 timmar? - hehe mm.
kysst en kille i klassen? - nej
gjort något dumt? - ja, det har jag väl
gjort något som du ångrar? - jo, det har jag
strulat med ditt ex? - yes det har jag.
sagt nej till sex? - det kan man väl säga.
fixat dig i timmar? - inte i timmar.
gråtit inför mer än 10 personer? - hm, kan säkert ha hänt?
smygit ut? - ehm, jag tror inte det.
haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? - nja, lite kanske.
sovit brevid någon av samma kön? - jarå.
sovit brevid någon av motsatt kön? - jorå!
lekt med någons känslor? - nixpix,
älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? - jajjamensan.
gråtit dig till sömns? - har jag säkert.
gråtit framför någon du älskar? - jo, flera gånger.
haft sex ute i skogen? - inte vad jag kommer på.

 

kysst en tjej?

 

vaknat av att du gråter? - av någon dröm kanske isåfall.
skrikit ord som hora och slampa till någon? - ehm, inte vad jag kommer på.
slagit någon på skoj? - javisst.
slivit slagen på skoj? - jarå
lärt känna över 10 stycken nya människor? - ja, det har jag väl! :-)
gått bakom ryggen på någon? - inte vad jag kan komma på..
varit på semester utomlands? - hmm, njäe.
badat i havet? - yes
haft snöbollskrig? - haha jo.
sett en hel fotbollsmatch? - nej
inte sovit på en hel natt? - jorå,flera gånger.
varit på sjukhuset? -  ja, ska dit imorgon.
sovit i över 12 timmar? - har jag nog.
sett en film mer än 10 gånger? - det tror jag väl inte
tagit någon på röven? - nä, isåfall på skoj bara :) 
lärt känna någon via internet? - nä
velat dö? - minns inte.

 

fått ett ig? - haha, jarå.
åkt buss i över 10 timmar? - tror inte det.
varit ute en hel natt? - nja, tror inte det.
blivit tagen av polisen? - jo, en gång.
svikit en vän? - det hoppas jag inte.


2010-06-21
02:58:14

bilder från helgen.


















2010-06-20
00:52:50

jaduu.
idag har jag bara legat inne hela dagen och myst på med lillebror, igår var det trevligt till en början men slutade mindre bra ´! jag bloggar mer imorgon har ingne lust just nu


2010-06-18
00:47:35

,


2010-06-17
14:58:54

boys,boys boys!
Har precis kommit hem från en sväng på stan med caroline så nu blir det göra sig klar för att tagga vidare till tiniis och sedan fara till havsbadet med mina girls! :) bilder kooommmer.

2010-06-17
00:18:06

jag är heelt slut.
tjola, idag blev det att jag tog mitt första dopp med tina och jenny fast var bara jag och tiniis som badade vilket var hur kallt som helst så vi tog sats och sprang i, sen drog jag hem och böt om och drog vidare hem till tobias och olivia kollade lite  bumbi-björnarna sen for vi och spelade fotboll med massa folk och jag blev heelt jävla slut så he finns it!!
sen blev det sitta och surra en stund hos t&o, nä nu ska jag snart sova! 

KRAM!

2010-06-16
00:56:34

jag ler ofta när jag tänker på allt som fanns mellan oss.

Jag kan inte hata dig för att du lämnade mig för kanske var det mitt fel?det är ju bara du som vet men jag kan hata dig för allt som hände efter.



2010-06-15
23:18:12

fotboll och grillning :-)

Har precis kommit hem efter att ha varit och spelat fotboll med massa folk, man inser ju då vilken jävla dålig kondis man har haha! före det drog jag på hamenviken och grillade ett tag har även varit med caroline ute och försökt fixa i hennes gamla moped fast jag vet inte om det gick speciellt bra? nåja, ska kika lite tv och så nu börjar bli rätt trött plus ska jag upp tidigt imorgon för att gå på stan med johanna en sväng.

bilder kommer.


2010-06-15
03:11:27

.

blev att jag och caroline gick ut en sväng för att ta en kvällsrök och surr med marielle innan vi skulle lägga oss, annars har jag haft en trevlig kväll :-) vad som sker imorgon återstår att se, godnatt på er!


2010-06-14
20:51:15

dålig upptadering jag vet.

sitter just nu hemma hos caroline har precis käkat och snart blir det väl se two and half men, igår blev det att vi grillade en stund sen lanade vi och kring sju tiden drog vi och käkade frukost hos farmor och efteråt slocknade vi då jävlat dirr, och idag har vi varit ute och släppt hundarna en stund :-) nämen jag får skriva mer sen, puss.


hehe snygga tjejer ;-) osminkade och trötta.




2010-06-13
18:52:49

haha snyggbild marielle tog på mig när jag tog mig en tupplur ;)


2010-06-13
01:22:17

Hejhå!
vad ska man säga? har inte gjort mycket alls idag var in till stan en sväng med daniel för att köpa mig käk på max och efteråt la jag mig direkt isängen och funderade ett bra tag på om jag skulle dra iväg på fest eller inte men hade inte orkat eller lusten till det idag faktiskt så blev att jag mötte upp caroline och gick och släppte hundarna vid älven så fick dom bada lite också, var kul att träffa henne iallafall :-) nå, sen fick jag nå jävulst ont i magen så vi gick till caroline och så bad jag daniel hämta upp mig där, och när jag skulle gå ner för att skjutsen kommit så var jag nog lite i min alldeles egna värld och var inte så fokuserad på vars jag gick så gick jag då jävlat rakt in i ett träd med pannan, haha! fick mig ett pyttesår i pannan men det syns inte mycke!

hann ta två kort idag men dom lägger jag in lite senare idag, hmm .. imorgon har jag egentligen inga speciella planer förutom att fara förbi marielle och hämta nyklarna till cykeln & de sedan förbi olivia och tobias en snabbis och säga hej till mange, sen vars det bär av är en hemlis! ;-) hehe! puss.


min gullhumla!


2010-06-12
16:53:52

var en undeeerbar kväll igår.

Jag är hur nöjd som helst över helgen :) här kommer några bilder iallafall!


















2010-06-11
05:13:14

.

Även om de känns som att livet faller ihop,även om de känns som att muren vi byggde rasar ihop.så finns de alltid någon där för dig oavsett vad du gör, oavsett vad som händer,livet kan man inte bygga med verktyg vi får livet att hålla ihop med minnen..minnen av andra människor vi älskar och hatar ,men också med misstag, vi alla begår misstag och om du tycker att dina misstag betyder allt så gör dem de för dig, men kan man ångra misstag?
självklart men gör dig själv en tjänst och ångra inte de du gör i livet älska ditt liv, alla misstag du gör för misstagen bygger upp ditt liv också men vad för nytta gör du dig själv om du ångrar de du gör i ditt liv?
ingenting, bara älska dig själv, och alla omkring och du kommer att leva ett långt bra liv..



2010-06-10
20:42:04

man mår som man förtjänar idag.
igår blev det fest hade riktigt trevligt så är nöjd över kvällen! :-) fast blev lite för mycket av det goda, så idag mår man verkligen som man förtjänar! hehe, har legat isängen hela dagen nästan tills jag gick upp för att göra popcorn så råkade jag rökfylla hela huset med brända popcorn, hehe .. jo och tina kom förbi en sväng hit också så blev ta en cigg och surra på altan hon for för bara en liten stund sen efterrsom hon ska upp tidigt imorgon och ta studenten! :) så hade tänkt fara in och kolla när hon springer ut och även kolla marielles examen :-)

2010-06-09
15:20:58

godmorgon!
vaknade för bara en liten stund sen men skulle lätt kunna ligga längre men börjar bli hungrig så ska nog börja dra mig upp och göra mig klar för att fara iväg en sväng samt käka :-) sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda, fast tror jag måste förbi tobias och olivia en snabbis och hämta mina brillor! :-)


hm, gårdagen började med att jag sov rätt länge sen blev det grillat här hemma flinta stek och pommes, mycket gott! :D .. sen fick jag hämtning så då bar det av till balen för att kolla speciellt på erik och rickard, haha! vi stod väl där en och en halv timma kanske, men alla var så fina! bilder kommer.

efteråt lämnade dom av mig hemma så jag fick käka, sedan for jag tillbaka till tobbe och olivia .. kollade film & surra även magnus kom förbi senare på kvällen :-)

2010-06-08
14:21:37

happyface.
Hallå :-) vaknade för inte alls så länge sen och jag som skulle upp tidigt med marielle och hotade henne med att hälla en liter vatten på hon ifall hon sov men var snarare jag som inte vaknade,hehe! nu ska jag iallafall göra mig klar och ta mig en sväng förbi farmor sedan invänta tobias och olivia för att fara på balen och kolla!

sen berättade mamma att min gamla mentor ringt och ville att jag skulle följa på torsdag och äta med min gamla klass, vilket kommer bli hur kul som helst :-) längtar redan!!

2010-06-08
02:08:00

.

Så många gånger jag kommit på mig själv ligga där i din famn, jag litar på dig fast jag kanske inte borde!


2010-06-08
00:51:28

.




hahahah


2010-06-08
00:49:16

hahah!



jag in action ;)

2010-06-08
00:07:07

snygg är man;)

2010-06-07
23:27:32

galen kväll.
tillbringade dagen tillsammans med jenny,tina och marielle vilket ledde till att vi fulade oss en hel del och jag klädde ut mig till rosa playboy och gick omkring på stan och körde även rosa mopeden, tror många fick sig ett skratt men jag var såå snygg men kanin öronen med ;-)

hade rosa playboy tröja under allt som jag gick med sen ;) kommer fler bilder.






2010-06-07
14:57:41

men blabla!
klockan är nu 15;oo och verkar som att mamma vill jag ska gå upp nu efter att ha hört hon tjatat på mig i timmar att gå upp nån gång, hehe! men hade gärna sovit längre men tänkte städa ihop på rummet och sen duscha och göra mig klar får se ifall marielle vaknat sen också :)

2010-06-07
05:55:34

.

att supa bort sina problem är kanske inte lösningen..men man mår ju så jävla bra för stunden man glömmer bort sina problem och bekymmer ,man glömmer bort att man egentligen mår skit..

men dagen efter så kommer allt tillbaks man kommer ihåg sina problem,sin bekymmer och man kommer ihåg att man mår skit..


hur mycket man än försöker och vill så kan man inte fly från verkligehten..


2010-06-07
05:34:15

behandla andra som du vill bli behandlad själv! / en bra dikt jag hittade.

jag kan vara snäll, men även elak.
jag kan älska er, men även hata er.
Jag kan stödja er,
men samtidigt lura er.
jag kan bry mig mycket om er,
men kan även strunta i er fullständigt.
jag kan vara en bra vän till er
, men också vara eran värsta fiende.
ALLT beror på hur NI behandlar mig.



2010-06-07
05:19:39

juste jag lovade ju bilder på brännan, tala om ont he gör!




2010-06-07
05:17:36

.



urch, klockan är efter fem tiden på morgon och jag kan fortfarande inte sova fast är rätt trött har legat och kollat på varg veum, hade väl tänkt fortsätta med det men först hämta cola!

lördagen var super och jag är nöjd med kvällen, fick mig även sällskap under natten myys! :}


2010-06-07
02:59:05

bara tidsfördriv.



Är du kär just nu? nix, inte alls.
Har du kysst någon idag? nä men igår.
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? javisst.
Har du ett förhållande? nej har inte tid!! 
Om nej, varför inte? för att jag har annat jag måste tänka på just nu.
Hur många har du varit tillsammans med? några, men mest seriöst med jimmy. 
När förlorade du oskulden? skulle fylla 14 .
När går gränsen vid otrohet? puss eller något,
Har du varit otrogen och om ja, varför? tyvärr, för jag var dum!
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? icket.
Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut? med jimmy, och det är vår ensak.
Är du romantisk? jamen visst, en riktig romantiker ;);)
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? hm tror inte he.
Är du svårflörtad? nja, vet it! :>
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? har väl hänt.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? hm,marcus eller anton!
Hur länge höll det? haha jag minns inte, länge sen^
Har du någon gång slagit någon du tyckt om? bara med en sko iskallen.
Har du lekt med någons känslor? det tror jag inte.
Har du haft sex med över 20 personer? vilken dum fråga.
Hur länge höll ditt längsta förhållande? 8månader.
Och ditt kortaste? någon vecka kanske?
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? förhållande.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? nä, inte vad jag kan minnas.
Är du en bra pojk/flickvän? fråga inte mig.
Hur många har du haft sex med i år? Hemlis!
Vem sov du senast bredvid? J.
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? nyfikna?;-)
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? yes.
När fick du din första kyss? det minns jag ärligt ej när det var.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? no idea, unga :)
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? nädu, icket.
Vem var den senaste du kramade? J, tror jag.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? nä, eller om vi var gifta och skulle bo ihop resten av livet när vi typ är gamla, men inte nu som ung iallafall, nixpix.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? hm, jag vet inte.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? olika.
Föredrar du svenska eller utländska killar? only swedish.


2010-06-07
00:14:28

haha

fick nyss ett samtal av m.

M : okej, ringer imorgon! älskar dig.
jag: va?
M: nä, menade pusshej!

haha.


2010-06-06
17:38:43

mer bilder.














2010-06-06
17:06:46

bilder från gårdagen!










2010-06-06
17:04:00

videos från igår, haha.

2010-06-05
19:13:28

bild från igår jag och miggo.


2010-06-05
18:39:52

crusing.
Hallå, har precis gjort mig klar och taggar inför kvällens bravader :) första ölen sprättat! nu är det bara hoppas på att kvällen blir bra.

gårdagen var riktig trevlig iallafall skriver mer sen och bilder kommer. kram på er.

2010-06-04
13:12:21

.

när man äntligen kommit över något så allvarligt-så kommer det upp igen,man klarar inte av att glömma samma sak två gånger det var nästan omöjligt att glömma det första gången man får gå igenom samma sak två gånger,
jag vet inte om jag klarar det.


2010-06-04
11:36:31

så var det fredag igen! ;>
god morgon, vaknade för en liten stund sen bara utav att mamma väckte mig för att hon skulle berätta något kul sa hon och bad mig kolla mot henne men orkade verkligen inte öppna ögonen bara lyssna, var nämligen så att skolan/kommun skulle betala folkhög skolan till mig så jag drar till tanzania 10/11 tror jag det var så ska bli kul! :-) just nu ligger jag och funderar på om jag ska sova igen eller gå upp.

ska slänga iväg ett sms till T hade jag tänkt och höra vad som sker ikväll, men skulle tro det blir lungt för min del eftersom jag inte har några pengar alls vilket suger! blöblö.

2010-06-04
01:23:21

tidsfördriv!



5 ST SKULLE
Skulle du vilja vara längre?
Nej, det har blivit en del av min identitet att vara kort.
Skulle du vilja väga mer?
Faktiskt inte,
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon?
Arg... nej, men ledsen. Lite beroende på orsaken då också förstås.
Skulle du vilja ha sex med en kändis?
Kanske, nja...isåfall eminem.
Skulle du vilja dricka dig full nu?
Varför inte?

Kan dina vänner lita på dig?
Ja det kan dom =)

15 ST HAR
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?
flera gånger,men har väl alla nån gång?
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?
yes, flera gånger.
Har du ett syskon?
en lillebror på 4år :)
Har du någonsin haft sex med någon?
haha jo.

Har dina föräldrar ljugit för dig?
Det har de garanterat!
Har du redan tröttnat på dom här frågorna?
jo, efter att få göra om allt flera gånger -.-
Har du pussat någon som är fyra år äldre?
jo det har jag.
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre?
yes my man, det har jag.
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?
Nej men har haft .
Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger?
före jag provade på det.

Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det?
Nja, inte vad jag kommer på.
Har du haft sex med mer än tre personer?
Jo det har jag.
Har du ljugit på någon fråga än då?
nix, inte det.


Kan dina föräldrar lita på dig?
det hoppas jag dom kan.
Kan du låta bli att prata på 4 timmar?
hm, om jag är själv men inte annars.
Kan du vara på fest utan att dricka?
ja, men det händer inte alltför ofta för det är tråkigt!

2010-06-03
23:39:27

energi tjuvar.
tjola, ligger just nu isängen och tycker smått synd om mig själv eftersom att jag brännt mig rejält på båda benen efter min och marielles trettio minutare idag på soldrömmen, blä. har inte alls varit bra väder idag bara regn vilket sög och det blev inte alls att vi gjorde mycket förutom att vi solade och var iväg och käkade på kifas! :-) vi får se vad morgon dagen har att erbjuda inget speciellt planerat utom att jag ska ta en promenad med caroline och sedan blir det nog att umgås med marielle är det väl tänkt.

bild kommer sen på mitt brända ben! ;-)


jag tänker inte ödsla tid och energi på såna som dig som vräker ur sig en massa skit helt utan andledning så gör man bara inte, men hoppas du får ett så bra liv och hör inte av dig eller kom krypandes tillbaka och be om förlåtelse sen och sen tänker jag inte ha falska vänner, egentligen är du inte ens värd det här inlägget!





2010-06-02
23:21:43

:)
dagen började med att jag for till pappas jobb direkt jag vaknade och käkade sen följde jag med dom hem och sedan skulle dom cykla in till stan och äta på resturang så jag hackade på blev sjöbodan, så emmy kom dit också var kul att träffa henne :-) for även iväg till luleå och hämtade farmor på arlanda med mattias efter att hon varit där i en månad gud så brun hon blivit lägger in bild sen på det!

sen blev det att jag for tillbaka till öjebyn och mötte upp olivia magnus och tobias för att spela fotboll men tala om dålig kondis man har, fyfan! daniel & marielle kom förbi en sväng också men dom latmaskarna orkade inte spela! efter en stund så for vi för blev nå jävulst med mygg där, så jag följde hem med olivia och tobias en sväng och kollade på deras nya lägenhet sen skjutsa tobias hem mig, så nu funderar jag på om jag ska lägga mig och se klart varg veum för er som inte vet så är det en norsk kriminal serie är faktiskt riktigt bra :-)


här kommer en super läcker bild på mig och pappas tjejs moped ;-)


2010-06-02
00:25:20

tillbaka i piteå! ;-)
Nu är man tillbaka till byn igen, så härligt att träffa alla igen :) dagen tillbringade jag tillsammans med marielle och jens som innehöll maskplockning till fiskningen fast blev inget sen käk på kifas och solning före det umgicks jag bara med mamma och surrade på :-)

ärligt så orkar jag inte skriva allt jag hunnit göra dom senaste veckorna men har haft det super och bra väder verkligen mysigt där nere och nu kommer jag att blogga varje dag skulle jag tro :-)

här har ni lite bilder iallafall orkar inte ladda upp alla :)















stugan vi har där nere men vi ska måla om den osv, men riktig mysig inuti!