n

2010-03-31
23:17:16

*

Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller för resten av livet.
När du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur du ska förhålla dig till denna person.

När någon kommer in i ditt liv av en orsak, är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt. De har kommet för att hjälpa dig genom en utfordring, för att ge dig vägledning och stöd. För att hjälpa dig fysiskt, känslomässigt och spirituellt.

Det kan verka som om de är sända från himlen, och det är de!

De är där för det du behöver dom för.

Så plötsligt, utan att du gör något fel eller på ett till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga eller göra något som gör att erat förhållande tar slut. Ibland dör dom, andra gånger lämnar dom dig.

Ibland provocerar de dig och tvingar dig att fatta ett beslut.
Det som är viktigt att förstå är att ditt behov är mättad, ditt öde är fullbordat, deras arbete är utfört. Den bön du skickade till universum har blivit bönhörd, och det är nu dags att gå vidare

Några människor kommer in i ditt liv för en PERIOD, för att det är din tur att dela med dig, att växa eller att lära. De ger dig en upplevelse, lugn eller bara får dig att le!

Kanske lär de dig eller visar dig något du aldrig gjort förut. Vanligen ger de dig en ofantlig mängd av glädje. Tro på det.

Det är äkta! Men bara för en period.


2010-03-31
22:01:29

nu är jag framme iallafall! :)

Resan gick bra fast blev bara lite tjorv med tåget i sundsvall med det löste sig till slut! :-) och kan tala om att jag är nå jävulst less på sitta nu 8timmars buss och två timmar tåg sen bil! nu ska jag strax ta mig en rök efteråt blir det nog he igång en film eftersom jag ska upp och jobba imorgon! så kan skriva mer imorgon! kram på er.



på tåget! trött som en tok!


2010-03-31
00:56:08

fick avskeds blommor av tina j, visst var dom fina ?:)

tusen tack till dig gullhumla, blev jätte glad :)




2010-03-31
00:11:47

imorgon bär det av från piteå!
Nu känns det att det närmar sig allt mer tills flytten sker och jag är sjukt nervös som jag sagt hela dagen, jag hopppas allting kommer gå bra och jag vet att när jag lägger mig kommer det börja rinna ett par tårar som igår för det känns så himla tungt att lämna dom närmaste och allt blev fixat på direkten vilket jag inte trodde .. så är både glad och ledsen över det här, jag är glad för att jag får en ny chans att starta om och göra det jag har velat göra o försöka bli en ny person jag vill inte vara den jag är nu eller iallafall inte en del av mig vill jag inte vara.. och jag är ledsen över att lämna alla och för jag inte vet ifall jag klarar det? men jag ska kämpa mig igenom det här nu med vilja går allt säger dom ju! och mamma, jag är nästan som mammas lilla gris ialafall ibland egentligen vill jag bara packa ner henne och ta med hon och min älskade hund kommer jag sakna ihjäl mig efter så ska gå och pussa på henne lite mer snart som jag gjort nu massor dom senaste dagarna! hoff, tusen tankar iskallen .. jag bloggar när jag är framme ihofors eller direkt vi fixat mitt internet på den här datorn men går nog rätt snabbt! ha det så bra nu allihopa, kram på er.

2010-03-30
02:26:26

du kontrollerar mig!
Jag står maktlös inför dig - du kan såra mig om och om igen och jag bara förlåter,du har en kraft som man inte kan säga nej till, i alla fall inte jag..jag kan inte kontrollera mig själv i din närhet, galen av begäret att få dig jag hatar dig för det du gör mot mig men jag kan inte släppa taget om dig jag vill inte ha med dig att göra för sättet du behandlar mig på men min kärlek och åtrå tar över mitt friska sinne jag kan inte tänka klart allt som ekar i mitt huvud är- jag vill ha dig! jag vill inte längre vara svag,jag vill inte vara ett alternativ ,jag vill bli älskad utav dig inför alla, Inte bara i vår ensamhet du ger mig hela tiden falska förhoppningar och jag faller för det varje gång..



2010-03-30
01:16:00

ehm .

gash, satans skit att mina allergi tabletter är slut börjar klias i ögonen av kattskrället, typiskt!  - blev att tvätta HELA kvällen från 19-23,30 ungefär så var ju ett par maskiner vi gjorde! så känner mig rätt trött just nu och röksugen för den delen så blir väl att ta sig något bloss innan man lägger sig! :) jo föresten, vet ni vad jag råkade göra? jag ställde tallriken på en sak i kylen så skulle jag hälla kräm så flög tallriken ibacken och krossades och självklart skrek jag till och så hör man mamma skrikandes och fråga vad de var som lät och så VILKEN TALLRIK VAR DET!?? hahhaha

ps, marielle jag såg din komentar och det hade jag ingen aning om haha! men rolig är han alltid,


2010-03-29
17:13:11

trött,

ligger just nu i sängen och surrar med tina och lyssnar på  musik, på en stund blir det att börja söka fram det kläder jag tar med mig ner till hofors sen blir det fara med mamma till hennes jobb och tvätta där eftersom det finns fler tvättmaskiner, åh jag har egentligen ingen ork alls till göra något just nu men måste ju göras så.. men ifall det inte blir alltför sent så får vi se ifall man hinner göra något, kan ju berätta att jag inte kunde hålla mig för skratt  när jag satt och väntade på bussen var en kille som började prata med sig själv och sa '' men kan inte den feta, fetknoppen till buss komma snart '' sen började han prata om något tv program han skulle se och att det skulle bli såå trevligt, och visst är det lite svårt att inte skratta då? för det lät så himla kul, sen på bussen kom en tjej in och han säger '' välkommen ombord söta flicka'' .. haha! :) sen när hon gick av bussen kollade han efter henne osv, höhö!


2010-03-29
00:30:07

endast tre dagar kvar tills flytten!
Jag behöver en ny start - lämna det gamla bakom mig jag försöker att le jag ska klara mig själv men allt är så svårt och framtiden skrämmer mig att leva utan dig när jag behöver dig som mest hur ska allt gå till när du är den ända som vet,vet vem jag är vet mina brister mina misstag vet mina tankar hur ska det gå till när du är den ända som gett mig den trygghet som fick mig att andas den lyckan som fick mig att leva den smärtan som fick mig att gråta och den närhet som fick mig att förlåta..



2010-03-27
13:25:41

hehehe
Ligger just nu i sängen med jennifer! :) blev en lyckad kväll igår ... och så hade dom en avskedsfest för mig också så tack för det! orkar dock inte skriva just nu så gör det sen ist :-)

2010-03-26
23:52:50

marrema.blogg.se

wallabajja, marielle är här och gästbloggar! ;D hoppas att alla har en trevlig kväll, för det har iallafall jag! och nu ska jag fortsätta att vara social med dom här, gästbloggar mer senare i veckan! ;-)


2010-03-26
17:09:29

teqila race!


2010-03-25
17:26:07

:)


2010-03-25
17:21:03

tjabbaa,

Har precis kommit hem från en heldag i boden med skolan var jävligt drygt och jobbigt så är jävligt trött just nu.. nå, sitter just nu i köket & käkar och funderar på vad man skulle gjort ikväll, jag vet det är något jag skulle göra men minns då inte vad! nä, nu ska jag kääka klart!


2010-03-24
19:49:49

im blondíe!


2010-03-24
14:18:11

flytten sker nog redan måndag!

vet inte riktigt vad jag ska skriva är som i lite chock allt blev fixad på endast en dag nu blir det flytta ner till gävle och praktisera sen kolla på högskolor där! shit, kommer vara jobbigt att lämna alla här nere men blir nog bäst såhär kommer speciellt sakna marielle, nu låter det som att jag aldrig mer kommer hem men kommer ju såklart så fort vi har lov där osv! :)

och förlåt för dålig upptadering!


2010-03-23
08:36:56

god mooorrn!

sitt just nu på turismen och käkar frulle och drack skolans äckliga kaffe! :) ska så fort den här lektionen är slut gå till SG sen tillbaka till skolan för att snacka med syon och inväntar även jennifer! nä, skriver sen! kram


2010-03-22
20:28:38

hjääälp!?

OM MAN SVÄLJER ROSA KARAMELLFÄRG, BAJSAR MAN ROSA DÅ?


2010-03-21
18:12:03

du äcklar mig nu!

sitt henna och ät körven med jennifer och har en dräglandes hund vid dörren, yey! .. vad som sker ikväll återstår att se!






2010-03-21
12:57:41

tjuliulul

Sitt just nu i sängen med jennifer och tina och funderar på vad vi ska hitta på :-) har varit en bra helg iallafall! kan skriva lite mer sen!

här har ni bakis bilder! :D








2010-03-19
13:18:18

www.jenniferge.blogg.se



2010-03-19
13:16:56

jag dräp blogg.se snart!

tjabba,tjena hallå! - kom precis hem från skolan vilket var jävligt skönt är så jävulst less på den, blä! men skönt att he är helg nu iallafall kvällen kommer spenderas med jennifer marielle och massa annat trevlgit folk :-) hoppas alla får en bra helg för det ska jag ha iallafalal! :D


som att han börjat få långt hår, dags att klippas nu igen! lillebror :)


2010-03-18
14:28:30

tjola!

Ligg i sängen just nu och är goode så trött kan jag ju tala om för er, försöker få tag i pappa just nu så jag kan höra om pengarna!! för är verkligen sugen på färga det nu ..


2010-03-18
08:30:56

idiot!

you make my day, eller så inte!

god morgon, sitter just nu på lektion och funderar på vad jag ska göra & en viss person gör ju inte saken bättre, aja är väl bara att bita ihop! ikväll blir det mest troligt att tina färgar mitt hår blondt ifall jag får pengar till det, great! nä jag skriver sen, kram.


2010-03-17
23:30:35

BLOND ELLER BRUNETT?!




2010-03-17
16:18:52

ångest,

Hej! kom hem från stallet för inte så länge sen, har varit skönt väder hela dagen så var super skönt att fara ut och rida :-) .. har inte alls gjort mycket i dag varit hos pappa och grillat och käkat, inga planer inför kvällen iallafall!

läste på marielles blogg om en tre årig kille som ska ha sprungit ut och skrikit att hans mamma inte vaknar och då började jag direkt må dåligt över det för tycker det är så jävla hemskt och sen när jag lyssnar på en speciell låt får jag en jävla ångest, aah! vet inte vad jag ska göra, känns som någonting tyngar ner mig men vet inte vad det är just nu!!









2010-03-16
22:40:17

hos jennifer!

tjabba, sitter just nu hos jennifer och väntar på hämtning :-) tina for alldeles precis hem och vi har inte gjort allt för mycket mest suttit och surrat och jag, tina har även hunnit ta en cykeltur hit :-D och he var ju som rätt vingligt för mig, haha! har inte så mycket att skriva .. blir att fara till pappa och sova inatt, så tror inte jag kommer ha tillgång till dator där! 


2010-03-15
23:52:23

totte i paketet!

Ligger här och smsar med L ska väl snart slå igång en film eller någonting om jag kan slita mig från datorn vill säga :-) .. min dag började med skola klockan 1 sen kring två hämtade farmor upp mig & då drog vi iväg och köpte present till min lillebror som vi skulle och gratta idag, och han blev nöjd över presenterna :-) tur det! sen efter att ha varit där ett bra tag skjutsade farmor hem mig och då ringde jag jennifer och då kom vi fram till att jag skulle dra dit, och jag som aldrig åkt buss dit förr var ju lite nervös över att jag skulle hoppa av på fel ställe men det gick bra ;) haha! sen kom simon dit så då drog vi och åkte bil ett tag sen hem till honom sen bar det av hem! :D & när jag var hemma blev det att marielle kom hit en stund och spelade buzz med mig en stund, och sen har det väl inte hänt så mycket mer :-) ..


2010-03-15
01:43:09

skithuvud,

Varför börjar du bråka med mig frivilligt så fort ditt liv saknar all den drama du tycker det ska ha?


2010-03-15
01:32:23

om du bara hade lagt lite fokus på någon annan än dig själv.

du slutar aldrig förvåna mig

du säger att du hatar henne,du säger att du är besviken på mig..

men jag undrar egentligen
vem det är som ska vara besviken på vem?


2010-03-15
01:11:46

.

Jag är tillbaka här igen.
Tillbaka till samma plats, till samma känslor.


För tillfället befinner jag mig i botten av mitt liv och vid såna tillfällen börjar jag skriva dagbok, eller dikter jag är i större behov av att skriva av mig nu än någonsin förut och jag står inte längre ut med att hålla all press och ångest inom mig..

Det måste ut.
Ut ur min kropp.
Ut ur mina tankar.
Ut med all frustration.

Låt mig bara sluta bry mig för en stund igen.





2010-03-15
00:52:40

hmm.

Du är helt omfattbart idiotisk,när du sedan har dom i din hand börjar ditt lekande att kunna styra över dom som om de vore marionettdockor rycka i deras snören så att de gör som du vill skada deras psyke, för det är vad du vill eller hur?när sedan alla står under din behärskning,Då är du glad va?


2010-03-15
00:33:39

hehe

Nu har daniel hjälpt mig så jag kan he in bilder från mobilen, äntligen! men det dåliga är att det är några bilder som inte går att se :( dom som jag verkligen ville ha, blä! ska försöka fixa det, imorgon blir det fira lillebror som fyllt 4år idag sen bär det av till valls med tina och jennifer! :-)














2010-03-14
15:40:24

så var helgen slut!

Hellu, kom hem för bara en liten stund sen blev att jag övernattade hos farmor igår´.. det blev nyktert för min del kvällen började med att jag satt hemma med mamma och dom sen drog jag till frida en stund innan dom skulle ut på krogen så då hämtade mattias upp mig sen for vi till farmor så gjorde hon sig klar för att vi skulle fara förbi och säga hej till pernilla och dom och jag hann bli jävligt trött så vi blev inte där allt för länge .. på hem vägen svängde vi förbi sunes och köpte krubb och vilken jävla kö, huh! och nu inväntar jag främandet för daniel fyller nämligen år dag! :) .. sen ikväll blir det äta tacos, mums! :)


 kan berätta lite om lördagen, började med att vi satt hos marre jag hon och josefin sen hämtade robin upp oss och skjutsade oss till alex där det var massa trevligt folk, trotts en del missförstånd! :-) sen for jag och marielle hem och daniel, och i slutet hann jag och marielle ryka ihop ordenligt men vi har löst det där nu iallafall, men som sagt blir lätt sådär på fyllan! fast jag trodde inte vi skulle ryka ihop som vi gjorde men men! :D bilder kommer väl sen, om marielle her ut dom? för hon hade fått ny mobil så vi ser ju :-) ha det bra, tjing!



karin, marielle,josse!


2010-03-13
18:30:15

vad ska man säga?

gårdagen slutade inte bra alls, men nu bär det av till frida.. skriver mer sen! vi hörs,


2010-03-12
00:04:17

vi är så seriösa! :D .. bilderna kommer imorn!

2010-03-12
00:00:20

Haha vilken seriös kväll!

tjabbaa, kom precis hem från marielle efter världens seriösaste kväll eller så inte, kan ju tala om att he blev väldigt mycket skratt så man började gråta!;p vi har hållt på svammlat en massa och klätt ut oss och gjort världens fulaste filmer osv .. bilder och video kommer :P M, måste bara lägga in det först!


2010-03-11
12:05:35

:)

Så jävulst skönt med halvdag :) har bara hunnit ha en lektion idag vilket är ännu skönare men det är för jag för sov mig vilket jag gör ganska ofta men det är typiskt mig, sitter och surrar med linnea på msn hon håller på skicka massa hemsidor så jag kan kolla vilken design jag vill ha till bloggen så hon kan fixa det till mig är så himla less min som jag har nu så kände att det var dags att byta :) nåja, ska dricka upp mitt kaffe nu sen fara med mamma o ch göra några ärenden! :)


2010-03-10
21:58:48

hehe

blev att frida följde mig till stallet idag blev massa surr om allt möjligt, sen hämtade daniel & patte oss där och skjutsa först hem mig sen frida så tog vi oss en dusch sen lämnande hon av mig hos jimmy medans hon hämtade något hos jens & jag hämtade min kofta därifrån .. sen hämtade hon upp mig där och sen bar det av hem och funderar på lägga mig och se andra avenyn! :-)


bilder kommer.


2010-03-10
16:01:38

^^

Har precis gjort mig lövbit och pommes, så sitter och käk he nu efter blir det göra sig klar inför stallet och senare förbi jimmy och hämta min kofta & så! kan skriva mer sen, kramis!


2010-03-10
00:03:09

hahah!
Jenny:
i kill you :D

Natalie:
i love you
Jenny:
nåååww
är tyvärr inte läbb ;);)
Natalie:
men så dum!
jag som är kär i dig.
Jenny:
men guh.. va äckligt ;o

Natalie:
men tack, här vill jag förklara min kärlek för dig och så nobbar du mig!
Jenny:
men jag gillar snoppar, så är det bara
Natalie:
dra åt helvet du då!
vill aldrig mer veta av dig,
jag trodde du var den rätta,
Jenny:
men det kanske skulle funka,
ifall du köper en dildo ;>
Natalie:
okej, jag blir besviken när du gör såhär mot mig, riktigt sårad djupt inne i hjärtat!
hahahha :P:P
Jenny:
i vilket hjärta?
du lever på kol
Natalie:
men vad dum!
jag förstår inte hur du kan såra mig såhär :(:(
Jenny:
vadå? jag har väl aldrig varit snäll mot dig?
Natalie:
Nä!
jag säger upp våran vänskap här, sen tar jag livet av mig.
Jenny:
var det nu jag skulle bry mig eller?
kmr bli skönt utan ditt babbel ;);)
Natalie:
:(:(



2010-03-09
21:33:48

Hemma igen!

kvällen bestod av massa surr och skratt med daniel, marielle,jens,malin & kalle! :-) även jonas och glenn kom förbi! har iallafall varit en lugn kväll men kan vara skönt det också även fast jag var sugen på hitta på något! nåja, sitter och väntar på svar från pappa ifall jag kan bygga ut min tatuering 2april, känns som evigheter dit :-) men blir säkert super! har som inte så mycket mer att skriva nu, sitter iallafall och kikar på när danne spelar NHL kanske man ska ta sig en match med honom efter blir det käk och ta en lång och skön dusch!


2010-03-09
14:45:27

mh!

Tjabbaa, kom precis hem från skolan och är riktigt rastlös kan jag lova och hungrig så hoppas marielle slutar snart så jag har något att göra! :-) sen har jag väl inte så mycket mera att skriva för tllfället!


2010-03-09
00:28:52

men så kan det kännas i bland vet att det finns hopp men

I bland undrar jag vad allt tog vägen? allt som hände gick så fort kommer inte i håg allt. de tankar som finns är mest dom tråkiga och dom dåliga minnena Önskar att den tiden kunde komma tillbaka då allt var normalt då kanske man kunde ändra på en del dåliga saker som hänt i mitt liv men det jobbigaste är att när jag är nere så kommer allt upp igen vet inte hur jag ska göra kan sitta i flera timmar och tänka tillbaka och  låta tårarna rinna ner för min kind då är det precis som att det aldrig kan ta slut på tårarna det finns inget hop inget liv då vill jag  bara försvinna från den här planeten och aldrig mer komma tillbaka.


2010-03-09
00:21:23

Jag ska göra en Chris Brown på dig!

Ta dig i brasan och kyss mig där bak medan du drar pinnen ur din egen..

''jag må vara Psykiskt sjuk men du har en nedrans massa ugglor i mossen och mossa i hissen som inte går ända upp'' hahah!


2010-03-09
00:00:05

.

Ja,nu sitter jag här igen och ska skriva lite patetiska ord om mitt patetiska liv så det blir en aning mindre patetiskt. eller är det orden som gör livet patetiskt? att jag inte har bättre för mig än att sitta här? Nej det är orden som gör mitt liv underbart för det är dem som får mig att fortsätta leva.


drogerna och spriten drog mej till skiten,
Jag är inte den jag var..


Du vet inte vem ja är, du vet inte vad ja gjort Men en sak, jag förlora stort gjorde saker ja inte borde gjort!


2010-03-08
21:51:52

.

Livet är för kort för att slarvas bort. Älska de människor som behandlar dig väl. Glöm, välj bort de som inte gör det. Tro på att det finns en orsak till allt som sker. Om du får en chans till, så grip tag i den med båda händerna. Om det ändrar ditt liv, så låt det ske! Ingen har sagt att livet ska vara lätt!


2010-03-08
20:34:13

hos marielle,
sitter just nu imarielles säng, blev att jag följde henne när hon tatuerade sig fast hon gjorde aldrig klart hela eftersom det gjort så ont :) men den kommer bli riktigt snygg när den blir klar, snart är det min tur att bygga ut min tatuering som att jag längtar! .. jo, och så har marielle fått hundvalpen idag som heter märta och är hur söt som helst! nä, nu ska vi vänta på att junch hör av sig så får vi se vad vi ska hitta på! tjaow,

2010-03-08
16:21:01

jag håller med tina! ;)

från hennes blogg! :)


'' Damn, varför kommentera med någon annans lixom när man har en egen?! Det är kvällens ämne ;-) Frågan är varför ?! Jadu, det vette fan alltså. Drar ett till exempel, folk som lipar efter en grogg, sne ringer till folk, löser "gamla" problem med folk man tyckt/tycker illa om, på fyllan blir man tydligen (?) snäll med folk man egentligen avskyr! ;-) Nu tillbaka till ämnet of the night ;-) aja, ja menar hallå?! Vill man inte ha mer läsare till sin blogg, varför blogga annars lixom?! Ingen ide o blogga om man har läsare där mellan 3-6 läsare per dag, då skulle jag heldre sitta ner med en vetenskapsbok & studera resten av livet. Jag & Narra har disskuterat det här i stort sett nästan hela dagen, eller dom timmarna vi varit vakna i alla fall ungefär. & vi har kommit fram till mycket, många skratt kan jag lova! ;-) " Du beteer dig som en aaaah, men liknar en uusch", As jävla najs alltså! Okej, man ska inte namn ge någon, men vi har väl våra tankar & funderingar! Den som tar åt sig av det här, don't blame us, blame you're mooothäär! En till sak, okej jag skriver av mig lite nu.. Men det är värt att fundera över. Varför folk öppnar käften på bloggar, i fyllan, när dom är med någon. Men då är min fundering, varför på bloggen?! Varför i fyllan ?! Varför inte när man är ensam ?! Jo, för på bloggen kan man skriva av sig, man kan säga vad man vill, sånna saker man aldrig skulle ens dra på sina läppar i verkligheten om man möter den personen face to face. I fyllan blir deet oftast ett jävla liv mellan folk som har någon gammal konflikt av olika skäl, men varför tas de upp just då?! Jo, för i fyllan blir man en självsäker person, man tror att man "vågar" mer, man får helt enkelt större käft vilket visar sig ganska ofta! ;-) Eller vad säg du Narra ?! Samma när man är med någon, varför inte när man är ensam?! Jo, med sitt lilla "crew" är man så jävla aaas ball alltså lixom daaah, men när man är ensam, är man en liten fegis ;p Då vågar man helt plötsligt ingenting, då är man inte så kaxig längre. Då försöker man heldre fjäska på msn te.x, enligt min åsikt hjälper det ingenting. De folk säger till mig går in genom ena örat, och ut genom andra. ( Ta åt dig, ifall någon känner sig skyldig ;-) )Ungefär såhär, det du säger till mig & katten skiten lägger jag i samma låda, då vetu ;-) Har inte så mkt mer att säga, utan ja slänger in en bild istället som får tala för sig själv ;-)''


jag började skratta direkt jag började läste, haha :-)


2010-03-07
23:01:04

aLx gästbloggar
TJENARE. Tänkte inte skriva så mycket egentligen, bara om hur mkt jag saknar Natalie! Har just fått veta en rätt så tragisk sak så har inte så mkt "positivt" att skriva egentligen.. Well, Narra? kommer du ihåg när vi bråka om vilken kille du skulle vara tsm med, och vi drog varandra i håret? haha! kommer du ihåg din förra msn? kmr du ihåg hur mkt vi var med varandra då vi tyckte att gladiatorerna var det bästa programmet ever? haha! shit, saknar dig hjärtat mitt. Du är så jävla mkt för mig! hoppas du vet det! du är bäst. älskar dig <3 / alx<3

2010-03-07
22:23:48

tidsfördriv :)

SENASTE

 telefonsamtalet - tina eriksson :)

 skickade smset - marielle markström

 mottagna smset - samma här,

 klädsel - mjukisar och t -shirt, person

 du kramade - malin, tror jag!

 person du pussade - jimmy

 åkte bil med - david

 låt du lyssnade på - mimikry - alderland

 gången du var full - fredags

 provet, resultat - G

 duschen - igår

 drycken - saft

personen du var riktigt kär i - jimmy

inköp - alkohol,cigg/snus,mat?

 du åt - skrovmål

 personen du var arg på - Jag minns inte :D

gången du skrattade - idag haha

 personen som du pratade med irl - marielle, jens, mammas kille ? :P


2010-03-07
20:35:15

sa du sten?

tjabbaa, sitter just nu i marielles rum och kikar runt medans dom andra tjockisarna käkar max, och avundsjuk är jag då inte är så satans less sånt nu , hoff! ;> .. vi får se vad vi ska hitta på vi kanske skulle vara med jens,simon och jimmy! men vi ser ju, en sak är säker och det är att jag är över hyperaktiv haha! nä, jag skriver sen :D


2010-03-07
18:36:08

ojj!

Nu drar jag till marielle och snackar lite skiiit .. och påvägen dit ska tinaE ringa och vara social med mig :D


2010-03-07
05:23:49

Jag avskyr mina tankar och inbillningar.

ligger i min säng och försöker sova men det går inte finns för många tankar som snurrar i mitt huvud just nu vet inte hur länge detta ska pågå?




gjorde jag verkligen någonting som var oförlåtligt? eller är det du som har din stolthet och inte kan acceptera att även jag gör misstag.


2010-03-07
04:17:32

då säger vi godnatt här då,
filmen var faktiskt rätt bra, fast kommer inte ihåg vad den hette men värd att se iallafall! :-) - ligger iallafall i sängen nu med en överkelig kissemisse :) haha, när jag stod och skulle klä av mig så kommer katten in och höll på skita ner mig blev så rädd när jag inte märkte att han hade kommit in ! ;) haha .. nä, vet inte riktigt vad jag ska skriva mer .. ska nu försöka slita mig från datorn och sova för vill inte sova  bort hela dagen imorgon plus så hade vi täntk dra iväg och bada på havsbadet imorgon, om nån vill följa hör av er! =) natti!!


2010-03-07
01:10:06

tjulu

tjabba, har precis kommit hem från marielle .. blev att spendera kvällen där och bara ta det lungt även jennifer och jens var med oss :-) men kan vara skönt att bara ta det lungt ibland också, ^^ och vet ni vad vi hunnit göra idag? :D köra moped, och snor jävla halt ute .. men var för att vi inte orkade gå till mig, daniel hade köpt hem mat till oss snäll som han är :) så vi slapp dra in till stan! tänkte gå och se vad det är för film daniel surrade om vi skulle se, men det blir säkert prima! nä, nu ska jag gå! vi hörs, kram.


2010-03-06
18:03:17

sprängandes huvudvärk..
sitter just nu i köket och dricker vatten, mår jävlat skit kan jag lova er blev alldeles för mycket utav det goda igår så man mår väl som man förtjänar idag .. var iallafall en trevlig kväll med bra sällskap och slutade att jag sov hos jimmy med honom och simme, sen kom jens på morgonen och skjtusade hem mig :) .. nä ska vila en stund till nu så man kanske orkar med kvällen,

2010-03-05
21:41:24

skååål

Sitter hos marielle just nu ska dra vidare nu, och var det en SKÅL jag hörde ?!?!? :D taggaa!!


2010-03-05
15:29:48

haha

Jag sitter med mamma och käkar på sunes så kommer en person förbi som jag inte är speciellt förtjust i,


jag ; uhh, ser du hon som gick förbi där?
mamma; ah?
jag; det var ju hon som gick till hmhm direkt efter det tog slut!
så går det några sekunder ..
mamma ; vad ugly hon var! och så flinar hon bara sen,
jag; haha minns på en fest då jag och M slog igång en låt som var menat mot henne där dom sjöng '' jag vill ha en blå ballong''..



2010-03-05
14:39:05

så jävulst skön dag!:)

när jag väl gick upp ur sängen óch käkat och sånt tog jag mig en kaffe med moder, sen bestämde vi oss fara att fara och rida så vi hämtade även upp ab och thessan som följde dit! och jag kan säga att jag har aldrig tyckt det varit så skönt som just idag att rida kändes som allt var pefekt och hästen super go :) så efter tre timmar istallet drog vi och käkade på sunes, sen drog vi hem nu ligger jag här och ska vila en stund innan jag hjälper mamma med städningen och senare kanske det blir dra förbi och säga hej till pappa som nu kommit hem efter att ha varit utomlands två månader, efter blir det göra sig klar inför kvällens bravader :-)



2010-03-05
08:54:14

niklas nyberg!

Jag skulle varit stolt över dig,om du fanns här nu!


foto; jag.


2010-03-05
08:45:59

Jag anstränger mig så mycket


Jag vet att jag aldrig erkänner min saknad,
förrän du tar upp att du längtar efter mig.
Men du skulle bara veta, för att,
det finns verkligen ingen, som är så fin som du, i mina ögon.




tiden för medlidande är sedan länge förbi
ni behöver bara blunda nu när jag faller
tappar koncepten och längtar efter mörker
hur dum får man bli, hur mycket kan man ta
innan man anser det vara nog? det är nog
det var nog för längesedan och jag kan inte ta mer
men jag saknar dig.

blunda blunda blunda
och glöm långsamt bort
att jag faller igen -


2010-03-05
07:09:02

good morgon.

ligger just nu isängen efter att ha surrat med marielle i telefon om dagens planer osv .. så man får väl hoppas allt  blir som man tänkt sig! :-) .. glömde skriva igår så kan ju skriva nu, for först in till stan med anton sen hämtade mamma o ullis upp mig så for vi omkring på massa affärer sen bar det av till stallet en snabbis, och efteråt fick dom skjutsa hem mig så la mig och kollade film tills jimmy skulle hämta upp mig, så när jag var där började jag hjälpa med städningen sen blev det att jag övernattade där också :-) och innan han drog till jobbet skjutsade han hem mig! och konstigt nog är jag inte alls trött fastän jag inte sovit mycket, så tänkte göra mig krubb sen ringa upp marielle! =)


2010-03-04
00:55:43

^^,
sitter just nu och surrar med tina på msn och lyssnar på massa gamla låtar :-) skulle seriöst kunna sitta hur länge som helst och lyssna på dom och bara tänka tillbaka på allt, fast finns ju såklart många saker man inte vill minnas men jag blir så lycklig när jag hör vissa! .. hade iallafall tänkt lägga mig på en liten stund för hade tänkt dra in till stan tidigt och göra några ärenden och så skulle anton följa mig en sväng, sen kanske jennifer skulle komma in och sen mot eftermiddagen ska jag till jimmy en sväng .. och på kvällen får vi se vad som sker, vi får se vad klockan hinner bli :)



2010-03-03
22:18:25

Hemma igen!
kom alldeles precis hem från marielle, nu väntar jag på att emma och emmy ska komma hit med min räkning för korten och jag säger ju bara att he kommer svida i burschen nanting!! ;> aldrig mer! .. men nu måste jag kila iväg, skriver sen,

2010-03-03
19:46:58

lite om gårdagen.

Gårdagen började med att jag marielle tina x2 och jennifer var hos marielle och drack litegrann, sen drog vi vidare mot Norrfjärden där det var trevligt folk, drack och surrade för det mesta. Senare kom david och hämtade oss, så for hem till marielle och sov där, så nu sitter vi här i hennes rum och gör inte alls så mycket.


2010-03-02
22:25:34

GÄSTBLOGG!

HEEEEEEEJ BITCHES! ;)
Tina Forsberg is in thaaa house! Klicka på länkjävel ffs! Nämen, söjn järrrrrrre nu. I sitt henna me Narra, Jennifer, Marre och TinaJ! We're just chilling. Försöker kirra skjuts to the norris, dvs norrfjärden! ;-) Kan ju säga att dessa brudaaaaar är ett riktigt nice sällskap! Ni booord ju som test å fest me dömjen! Heheheh. Nemen seriously buisneeesss girls and boys, jag har jävlat åssit å säg! Ville bara köra en sånnhenna gästblogg! ;) Nalta kuwl äre väll? HEHEHE, akta feeejn schpråååke! Jajaja, whatever! Nu ska jag paaarta med partypinglorna @ Marres place for helwitteeeeeeh! ;-));) BTW!!! Puss på Narra som lät mig leka på hennes bloggis ♥


2010-03-02
14:49:30

.

Tjabba, har precis surrat med madde itelefon och sen direkt efter ringde tina! :) .. har iallafall en sovandes marielle nere vid mina fötter, undra hur länge hon orkade lana själv somnade man ganska snabbt fast vaknade upp en gång för hade så jävulst äcklig dröm alltså.. jag är hungrig och vill ha mat men orkar fan inte ställa mig och göra nåogt nu så får vänta en stund :-) jaja, skriver sen! 


2010-03-02
02:18:05

hahaha

2010-03-02
01:28:37

ingen har någonsin påstått att vi varit normala.

2010-03-01
21:26:33

.

Känner du paniken,
Som sakta stiger inom dig.
Känner du smärtan,
Efter att vakna upp med nya tankar.

Kan du se likheten mellan oss två,
Mellan din spegelbild och dig själv.

Kan du släppa greppet om elefanten,
Du burit med dig i många dar.
Kan då låta händerna vara fria,
Så du kan få hjälp upp.

Kan du ta allt från början igen,
Så att jag kan ångra mitt misstag.


2010-03-01
18:04:12

tidsfördriv.

ÄR DU EN BRA FLICKVÄN: det kan inte jag avgöra!
HUR RAGGAR DU: springer fram och frågar om vi ska ha sex,
VAD HETER DU: Natalie
KALLAS: narra,nattan,natta osv.
VARFÖR: Därför?
VAD SKA DU GÖRA IDAG: hade tänkt lana med marielle.
VAR ÄR DU NU: i min säng i min så kallad svinstia just nu!
NÄR FICK DU SENAST EN PRESENT:förra veckan, en telefon.
VAD HAR DU FÖR PLANER TILL HELGEN: var nyss helg så inte en aning, festa kanske?
VILKEN FÄRG HAR DU PÅ DINA UNDERKLÄDER NU: svart och vitt :)
VEM PRATADE DU MED SENAST: malin
VAD PRATADE NI OM:om att komma dit och äta bruna bönor!
VAD GÖR DU JUST NU: är ute och flyger på en elefant!
ÄR DU BLYG: nä, eller beror ju på i vilken situation man är!
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG: mellan tolv och ett!
VILKEN LÅT LYSSNADE DU SENAST PÅ: pink - family
HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:  nä maddes 
HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG INATT: närå,
HAR DU GLASÖGON: jo ibland :-p
BOR DU I STHLM, GBG ELLER MALMÖ: Eh.. Nej.
HAR DU SAGT "JAG ÄLSKAR DIG" TILL NÅGON IDAG: nixpix inte det,
ÄR DU HOMOSEXUELL: inte det minsta lilla ;D
VAD TYCKER DU ÄR ÄCKLIGT: finns mycket som är äckligt.
VAD SÅG DU SENAST PÅ TV: om jag nu minns det själv,
VEM FICK DU SMS IFRÅN SENAST OCH VAD STOD DET: Från marielle; mamma säger att du ska komma och äta bruna bönor! :)
ÄR DET LÄTT ATT FÖRFÖRA DIG: haha ;)
VAD ÄR DU RÄDD FÖR? att bli lämnad av dom som jag älskar.
HAR DU GOTT BORDSSKICK? haha nä, eller beror på vars jag är.
VAD ÄR ATTRAKTIVT? Humor, ärlighet, fina leenden, osv.
VEM ÄR DEN SNYGGASTE DU TRÄFFAT/SETT IDAG? haha, hm.. måste nog vara en som var i kassan!
VILKEN SMAK ÄR DET I DIN MUN NU? godis och snus!
VAD SPANAR DU FÖRST IN PÅ EN TJEJ/KILLE? : jag kollar oftast på ögonen, men finns ju mycket annat också!
ANVÄNDER DU TANDTRÅD? Nej,
BRUKAR DU KOMMA I TID? Haha, nääe!
KAN DU LAGA MAT? ohja, min och marres mat är KÄRLEK!
VAD SKULLE DU HETA OM DU SJÄLV FICK VÄLJA? hm, jag vet inte riktigt tycker om nadia,jaqueline..
VILKET STJÄRNTECKEN ÄR DU FÖDD I? kräftan
FAVORITFILMER SOM KAN SES FLERA GÅNGER: Never back down, me you and dupree, tretton ..


2010-03-01
15:32:27

:D

Har precis kommit hem från norrfjärden så nu blir det käka innan jag drar iväg och tränar med marielle =) sen får vi se vad kvällen har att bjuda på :-D hehe,