n

2008-09-30
15:11:32

dom som krånglar måste dö!
just nu sitter jag i datasalen och har engelska, och har ingen aning om vad vi ska göra så istället tog jag mig tid till att blogga lite! kom försent i morse igen .. får ta och skärpa mig nu har blivit så dom senaste dagarna nu att jag inte kommit i tid! aja, idag har jag ingen aning om vad som sker, jag och marielle funderade på ifall vi skulle fara och träna men jag har nog inte ork till att göra det idag så blir nog imorgon eller på torsdag istället :) sen blir det dåligt med tid ifall vi skulle göra det idag eftersom klockan fyra ska hon till veterinären med milo och söva honom så dom kan klippa klorna på honom dära, för det går verkligen inte att göra det då han är vaken han blir tokig! såå .. sen måste jag ta och plugga lite också idag så jag har det bort gjort men vi kommer säkert på någonting vi kan göra senare, men kan ju alltid bli ändrade planer och bli så att vi far och tränar iallafall, men vi får väl se :) nej nu måste jag dra mig och göra nå nytta =) jag tar och skriver mer sen, ha det bra puss!

2008-09-29
23:22:31

Jag blir knäsvag varenda gång du tittar på mej!

kom hem för inte så länge sen från hortlax .. tillbringade tiden dära med marie och christoffer :} vi gjorde inte så värst mycket låg i soffan lyssnade på musik, och surrade lite men var trevligt iallafall ! just före var vi i pitholm och fikade hos maries moster och jag kan inte säga att dom hade det fult hemma iallafall och stort var det där också :) huh! aja, har inte så värst mycket mer att skriva, skrev som det mesta i förra inlägget! men ska ta mig en rök paus och sen lägga mig isängen och se tv, ids inte sitta uppe halva natten idag också, vill somna fort så jag orkar mig upp imorgon, tog mig knappt upp imorse, och sen vill jag slippa mag värken som jag för det mesta för nu på kvällarna! nåja, ha det kungt . puss =)


Det kommer tillfällen i ditt liv då du inser vilka som betyder något, vilka som inte
gör det, och vilka som aldrig gjort det . Så glöm dom som fanns i ditt förflutna,för det finns alltid
en andledning till varför dom inte klarade sig till din framtid!


är man snygg så är man, det går väl i släkten! .. dom säger att vi är lika!

                                       Vad som än händer så är du min ängel..


Saken är den att du är bränd på alla chanser som du fick att kunna vara min vän, ta ditt patetiska liv och dra!


2008-09-29
17:06:56

saknar dina armar runt mig
hellu, har varit ganska dålig på att skriva blogg nu! men har inte riktigt haft tid eller ork till det på senaste tiden men får väl ta och försöka ändra på det och börja skriva mer ..  :} aja, sitter just nu hos marie och väntar på att vi ska dra oss till pitholm och fira hennes moster! senare blir det väl att fara till hortlax och vara dära ;> men vi får väl se vad som sker, kan ju alltid bli ändrade planer! .. har varit en rätt skön dag, det har varken varit för kallt eller för varmt, och skolan har inte varit lika seg som den brukar, tycker dagen gått rätt snabbt ändå ^ och sen var det rätt skönt med sov morgon också :) fast kom lite försent, men var pga att jag knappt kunde sova inatt, hade såna kramper imagen så gick inte att sova, men kring tre lyckades jag somna iallfall, så några timmars sömn har man fått sig iallfall! :) kan ju ta och berätta lite om helgen när jag ändå håller på => .. fredag var det rätt lungt, vi satt några stycken och drack lite och sjöng singstar var rätt trevligt iaf! sen lördag vart det fest också, var inte lika lungt då som fredag men det var rätt okey! söndag var jag med marie kristoffer och pelle ihortlax, sen har det väl inte hänt så mycket mera, men är nöjd med helgen iallafall! men nu ska jag ta och dra mig hade jag tänk, men ni får ha det så bra =) puss!

2008-09-25
23:39:26

kalorier ska inte räknas, de ska ätas!

blä, vad trött jag känner mig just nu, funderar på ifall jag ska slå igång en film och krypa ner i sängen :} dagen har varit rätt ok faktiskt, fast den har varit lite små seg! slutade tjugo i fyra idag, gode drygt att sluta tjugo i fyra varenda dag förutom onsdagar, nåja! direkt efter skolan for jag hem och böt om och for in till stan och mötte mamma och ullis, så vi gick på stan ett tag och kollade lite kläder, fick mig ett par jeans iaf, försökte hitta mig en kofta också .. men den jag ville ha fanns inte kvar, så jag hittade ingen men ska nog fara in till stan till veckan igen och se efter mera ifall jag hittar mig något mer =)  .. senare på kvällen vart det att fara in till stan igen med marielle och erik, hittade ingenting speciellt då heller vart att köpa hårfärg och shotspel och en ram .. vart lite små drygt att gå på stan så länge, mycket folk, varmt och trångt och folk ställer sig mitt i allt och bara står, och en del kan inte ens ta tummen ur arslet och gå snabbare, nej! sånt gillar jag inte ;> det är det ändå dåliga med tjejkvällar ..sen for vi iväg och åt på max, var riktigt gott :) fast hade nog varit godare med sunes ^^ så kring tio ungefär, for vi hem :) gick upp till marielle en sväng, sen följde hon mig och lämnade nå pengar till linda, efter det körde jag hem hon, och nu sitter jag hära :) har inte så mycket mera att skriva ;p ha det bra, kramis!


btw .. såg just att inte hela mitt inlägg kom med igår då jag skrev, blev något cp! men ids inte ändra :} ..


2008-09-24
23:27:31

du är bara en i mängden!
helluu, har äntligen börjat bli mycke bättre med hostan och förkylningen nu.. känns som jag varit hemma över en vecka nu fast det bara är två dagar ungefär, for till skolan idag var ändå halv dag fast kom ändå två timmar försent så hann bara vara ungefär en timme innan vi slutade,  :] direkt efter vi slutade gick jag förbi hos pappa en sväng och kollade om det fanns någonting att äta fast hittade inget gott, så gick tillbaka till skolan och åt och det smakade skit kan jag ju lova er, skolans hamburgare smakar inge vidare .. sen tog jag sara marie och frida bussen in till stan, kollade på lite kläder hittade en hel del saker jag skulle vilja köpa imorgon, men får väl se vad mamma köper till mig av de :) men det viktigaste av det är nog ett par jeans och en kofta så överlever jag nog! :) sen orkade varken jag eller marie vara kvar, så vi for hem, direkt jag kom hem åt jag lite, la mig i sängen ett tag och somnade direkt ;> sen när jag vaknade pluggade jag litegrand och såg på

2008-09-23
20:57:09

sängen /- sjuk!

Halloj, vaknade för ungefär en halv timme sen! vart ingen skola idag för min del, istället har jag legat hemma i sängen med marielle och varit sjuk .., funderar på ifall jag ska fara till skolan imorgon för vi går ändå bara halv dag så det ska jag nog klara :} har väl inte hänt så mycke nu under veckan nu när vi varit sjuk,  förutom att erik och frekko kom förbi en sväng igår kväll! kan ju ta och berätta litegrand om helgen ..

fredag vart det luleå för våran del med alexandra och frida, for iväg på kh-huset och var där, så drack vi lite osv =) .. var alldeles slut när jag kom hem, och ont i fötterna hade jag också, ;> sen lördag vart det väl inte att göra så mycke, for in till stan satt och drack där litegrand och träffade folk, sen for vi iväg mot en annan fest var där ett tag sen kring ett drog jag och marielle hem till min far =) så for dom iväg en sväng så medans var jag och marielle barnvakt åt min lillebror, sen somnade vi! :) .. sen söndag var det lite små segt att ta sig upp, så vart att ligga yttligare en timme i sängen och se på tv, men var iallafall en bra film då, sen då vi äntligen tog oss ork till att gå upp, duchade vi och sen åt vi lite, sen efter ett bra tag, for vi in till stan och åt , sen for vi hem och satte oss framför tvn och såg på hål iväggen! har inte så mycke mera att skriva nu =) men sköt om er, puss!




2008-09-10
22:50:08

du är bränd på alla chanser som du fick ^

hey, var ett bra tag sen man skrev hära nu!
hade nästan glömt bort att jag hade en blogg hära och för det andra så gick det inte så värst bra för mig då jag skulle spara mitt inlägg vart en massa tjorv! :) aja! träningsvärk ibenen, inte så värst skönt, var iväg och tränade idag med marielle josefine och gustav på nautilus! direkt efter for jag och marielle hem och slängde ioss lite mat och drog ner till morfar och surrade lite ..sen har vi suttit resten av kvällen framför tvn och sett lite idol osv .. jag ska krypa ner i sänge nu,snart! så jag tar mig upp imorgon, men sköt om er! puss :}


Vi älskar alltid dem som beundrar oss
men inte alltid dem som vi beundrar