n

2009-05-31
21:06:41

...
åt helvete, orkar inte med det här!

kommer nog inte blogga på ett tag nu, beror alldeles  på.
 hejs.

2009-05-29
04:41:19

blogg night!
hej, marielle är hära och bloggar ännu en gång inatt, har blivit bloggkåt typ! ;o helt sjukt. har typ bloggat och lagt in bilder som satan på min egen blogg, men det spelar ingen roll!

Natalie ligger i sin säng och håller på att smsa och så från min telefon, och hon har inte världen '' happyface'' heller! haha xD men skitsamma, vi har suttit hära och nött eminem - we made you , den är faktiskt riktigt bra då man hört den några gånger, dom 1-2 första gångerna man lyssnar på låten är den inte alls så bra, men då man väl får in låten i skallen så är den helt okej faktiskt!

Natalie vet inte om att jag bloggar från hennes blogg nu, synd va gumman att jag kan ditt lösenord och du mitt? ;) haha, så kan det gå då marris är i farten! :D Vi har iallafall planerat att det blir kirunafestivalen i år, fyfan så kul det ska vara! ;O & nyss var det natalie som hade världens hicka, men den har tydligen smittats över till mig. men skitsamma! nu lägger jag inte någon bild för att göra natalies blogg lite mer rolig att läsa, pussss!

2009-05-29
00:42:07

grattis emil 29år
tjenna! ;D http://marrema.blogg.se är här och bloggar, åter igen efter att bra uppehåll här på natalies blogg! å he jär naaajs som satan! :D

idag har inte natalie gjort värst mycket, varit på skolan och sedan jobbat med att måla massa grejjor , och hon är bruuun som en neger efter målarfärgen! =D efter det kom hon till mig och åt godis och kollade tv, sen for hon hem och skulle egentligen duscha och sen komma tillbaka till mig, men istället somnade hon men så bra som jag är lyckades jag väcka henne med att bara ringa en gång och började prata om mat med henne, och fort som fan var hon hemma hos mig och åt från sunes med mig, efter det for vi och tankade och sedan till hortlax och hämtade cigg, och efter det for vi till emil och grattade honom som fyller 29år idag, grattis emil! :) efter det for vi hem till mig och hämtade min moped och laddare och sedan hem till natalie, och nu sitter vi hära och pratar med jimmy och melinda på msn och planerar helgen lite smått! nu får vi höras lite senare eller så imorgon, puss

2009-05-28
19:27:19

skola / jobb

blä, är alldeles slut ihela kroppen..har jobbat sen kvart i fyra till halv sju inte så värst länge men det är rätt jobbigt att måla massa bord och bänkar går inte lika snabbt som jag trodde det skulle gå :-) så var skönt när jag var klar så jag fick dra hem, ska strax hoppa i duchen sen dra mig till marielle! men nu måste jag skynda mig blev kort inlägg, men skriver mer sen, kram!


2009-05-27
18:48:28

Våran vänskap betyder mer än ni tror.

Mina bästa vänner ni betyder allt för mig
Marielle och melinda

www.marrema.blogg.se och www.melindaenmark.blogg.se

Jag vill hitta mina egna ord.
Ord som räcker som tack för alla gånger ni andas åt mig när jag inte orkat eller alla gånger ni hållit min hand när jag tappat taget om livet.


jag älskar er.

2009-05-27
18:47:46

^^^^

Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller för resten av livet. När du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur du skall förhålla dig till denna person. När någon kommer in i ditt liv, är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt.De har kommit för att hjälpa dig genom en svårighet, för att ge dig vägledning och stöd. För att hjälpa dig fysiskt, känslomässigt och spirituellt. Det kan verka som om de är sända från himlen, och det är de! De är där för det du behöver dem för. Så plötsligt, utan att du gör något fel eller på en till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga eller göra något som gör att ert förhållande tar slut. Ibland dör de, andra gånger lämnar de dig.
Ibland provocerar de dig och tvingar dig att fatta ett beslut. Det som är viktigt att förstå, är att ditt behov är mättad, ditt öde är fullbordat, deras arbete är utfört.Den bön du skickade till universum har blivit bönhörd, och det är nu dags att gå vidare.Några människor kommer in i ditt liv för en PERIOD, för att det är din tur att dela med dig, att växa eller att lära.
De ger dig en upplevelse, lugn eller bara får dig att le! Kanske lär de dig eller visar dig något du aldrig gjort förut.
Vanligen ger de dig en ofantlig mängd av glädje. Tro på det. Det är äkta! Men bara för en period.Livslånga förhållanden lär dig livslånga läxor, sådant du måste bygga upp för att få en solid känslomässig grund.Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det du har lärt i andra relationer och områden avditt liv.
Det sägs att kärleken är blind, men vänskapen är klarsynt. Tack för att ni är en del av mitt liv, antingen det är för en period ellerför resten av livet


2009-05-27
18:15:35

hola!
kom precis hem från jaqueline var förbi och hämtade en klänning till balen som är den 3juni sen tog vi oss en koppkaffe och surrade ..nu väntar jag bara på att marielle ska ringa upp mig samt melinda , ska nog och sola en sväng med marielle sen blir det dra på bio med melinda och marielle skulle hacka på ,också blir att se demoner och änglar :-) om det inte blir ändrade planer! :-) men nu ska jag gå och göra mig klar och ta mig en huvudvärks tablett!

kram!

2009-05-26
11:39:54

blä!
sitter just nu på skolan & har hur tråkigt som helst funderar på att gå till lunchen vi gör ändå ingenting på bilden vi har haft betygs snack och så, sen blev det valfritt så jag passade på att gå till datasalen :-) .. inför dagen har jag inga speciella planer blir att städa klart rummet, suck! sen får vi se vad som sker.

men nu ska jag kila iväg, kram!

2009-05-25
23:13:27

elaa!
Halloj, sitter just nu och vräker i mig chips & gott som tusan är det plus att jag och marielle var på sunes och vräkte i oss en strips meny för inte alls så länge sen, men idag kände jag mig extra sugen på skräpmat & chips! ..det har väl inte hänt allt för mycket idag jag & marielle var förbi marie en sväng och hälsade på, sen drog vi ner till morfar och surrade med honom ett tag! :-) efteråt drog vi in till stan igen och hämtade upp jens hos ronja. nu väntar jag bara på att jimmy ska ringa upp mig igen ;-) nåja, ska krypa ner isängen nu godnatt och kram på er.

2009-05-24
19:23:06

jimmy, jag älskar dig!
Allt kan inte alltid vara bra ,allt kan inte alltid vara perfekt men om man älskar någon så mycket som jag älskar dig gör man inte slut i första hand jag kämpar för att det alltid ska vara du och jag! Vi har haft en underbar tid med varandra och de underbara tiderna vill jag ska fortsätta jag kan inte leva utan dig du är viktigare än luft för mig.


Älskling
Vet du om att du gjort mitt liv lättare på minst tusen olika sätt du tog emot mig då jag höll på att falla jag kände mig så trygg och bekväm med dig det gör jag än och det vet alla du lyckades bygga upp mitt självförtroende igen det som hade rasat ihop du finns alltid där,hela mitt liv kändes livlöst och tömt men så träffades vi och jag insåg att det var en verklighet
det var ingenting jag drömt du existerade du var en person du fanns där du var den som kunde övervinna ondskan
du var den som sopade undan alla mina besvär från att vara en tjej som levde med sitt svarta och tomma sinne till någon som kunde öppna sin port till någon som kunde låta hjärtat dunka därinne vet du om att mitt hjärta började att dunka för dig du trasslade upp knuten i mitt hjärta allting kunde till slut lösa sig,döden var väldigt frestande för mig
fram tills jag insåg att jag ville leva för dig jag kan inte sitta här och skriva med ord hur mycket du gjort för mig
jag kan inte sitta här och skriva med ord, hur mycket du betyder skulle jag fortsätta så här
så hade hela mitt liv gått åt till att skriva hur otroligt mycket jag värderar dig som person

Så därför kan jag bara kortfattat beskriva att jag älskar dig jimmy .


vet du att minsta lilla detalj du gör

Betyder mer än allt i världen för mig!


2009-05-24
18:06:33

RÖSTA PÅ MIG DÄR! :-)

det är en tävling där man kan vinna mat och det gäller att göra en egen mat rätt. sen prövar en kock göra mat rätten och då får man poäng av honom sen kan man även skicka runt länken och desto mer folk som röstar på det ju mer chans får man att vinna!! ;>

http://lantmannen.se/smakleken/kycklingratt-med-pasta

2009-05-24
16:26:31

här har ni lite bilder på min nya tatuering! :-)

2009-05-24
15:48:50

söndag.
Hej :-) blä, så trött jag är!! funderar på gå och lägga mig framför tvn igen känner mig så fruktansvärt lat idag.. egentligen orkar jag inte skriva så jätte mycket idag men kan skriva lite kort om helgen! :-)

fredag ; mot kvällen drog jag in till öjebyn och umgicks med några stycken, grillade & surra ..trevligt var det iallafall! senare fick jag hämtning utav tore som körde mig till lillpite till bejje där tina och dom befann sig så blev där ett tag sen fick tore köra hem mig till jimmy igen :-) trevligt var det iallafall!

lördag; så mådde jag inte så värst bra så gick inte upp förens halv 5ungefär, sen kring sex tiden kanske hämtade mellis upp mig här så for jag hem till henne och gjorde mig klar sen cyklade vi in till stan till någon fest ..och det roliga med att vara nykter på fester är att se när andra gör bort sig totalt, haha! .. sen började jag dra mig mot hortlax igen, så blev att jag & mellis cyklade hem också!

sen måste jag säga att vi träffade grymt roliga boden bor också, dom var som dum dummare & dummast, man fick sig verkligen ett gott skratt åt dom!

har inte så mycket mer att skriva, plus så har jag ingen större lust till det just nu får ta och skriva bättre imorgon! men hoppas ni haft en bra helg iallafall, kramis!

2009-05-24
15:39:36

ännu en fördrivs-lista!

tidsfördriv, häng på!


Har du kramat någon?
yes!
Har du hatat någon? jo, and i still do!
Har du sagt "jag älskar dig" till någon?absolut,till dom jag älskar!
Har du varit kär? aop!
Är du kär nu? jo, det är jag!
I vem? jimmy!

Kan du vissla? jodå, men är väl inte bäst på det!
Äger du en dildo? jag kör på äkta vara.
Äger du en mascara? givetvis.
Äger du mer än 5 olika Foundation/puder produkter? har inte räknat.
Är du fjortis? alla har vi olika åsikter om folk.
Är du bisexuell? nopes.
Har du över 10 bhar på dig just nu? haha nä, en räcker.
Har du någon gång tyckt om någon i din ålder? hm, det har jag säkert!
Kan du köra skoter? självklart.
Kan du leka apa? javisst.
Är du brunett? jodå, men lite rött i!
Är du blond? nä inte just nu men är naturligt blond!
Har du haft snaggat hår? Nej och kommer aldrig ske heller.
Kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? nästan.
Helt seriöst vad har du på dig för underkläder? bh och trosor.
Vet du vad oral/anal sex är? Japp.

Senaste?
Vem fick du sms av senast? tina johansson
Vem skickade du sms till senast? inge pengar på telefon!
Vem ringde dig senast? jimmy
Vem pussade du senast? jimmy
Vem kramade du senast? jimmy
Vad drack du senast? jucie / fanta
Vem var din senaste KK? top secret.
När däckade du senast? haha, minns ej!

Första bästa kompis: Marie holmberg.
Första bil: det får vi se!
Första kärlek: christoffer granberg
Första husdjur: minns ej!
Första semester: minns ej, men utlandet var det!
Första köpta skiva: no idea!
Första piercing: öronen
Första konsert: daniel lindström,haha!

Sista filmen du såg: you me and dupree!
Sista ringda telefonsamtal: ingen aning!
Sista bubbelbadet: -
Sista spelade cd: lyssnar på datorn.
Sista kyss: jimmy
Sista gången du grät: var nog ett tag sen.

Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej? ;>
Blivit arresterad? nej, faktiskt inte!
Blivit kär vid första ögonkastet? inte vad jag minns.
Fått ditt hjärta krossat?: jope.
Sagt att du älskar någon utan att mena det? inte vad jag minns! 
Haft ett one night stand? jo.
Busringt till nån? många gåner!

2009-05-22
12:50:55

tralala! ;-]
Godmorgon, vaknade nästan just och riktigt skönt har det varit att få ha sovit ut ordentligt :-) jag funderar på att dra hem och byta kläder & göra mig klar sen dra in till stan en sväng och köpa det jag skulle försöker även dra med jens dit så jag slipper gå själv för är ju alltid trevlgit med sällskap så får väl se vad han säger om det! :-) ikväll har jag inga speciella planer faktiskt! nåja, kan skriva lite om gårdagen också..

då var jag jimmy hurtig simme & åsnan iväg och fiskade i ålund ett par timmar och jag kan säga att det nappade inte en ända gång för mig så det var inte alls lika roligt då, fast hade nappat för åsnan och sen hade den lossnat! så nästa gång jag ska fiska tänker jag inte fara dit iallafall! :-)



ni kan även kolla min nya tatuering på www.frallanlotta.blogspot.com och andras tatueringar som hon gjort! :-)
och jag är faktiskt riktigt nöjd med den, det är fotlänken med korset som är mitt!

2009-05-20
13:38:20

ta fram mobilerna!
Ta fram din mobil & va ärlig!

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?  alexander nilsson, jo det har jag.

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 3? alexandra wikman, bästa vänner förr.

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 4? daniel berggren, ingen aning faktiskt!

ÄR NUMMER 5 SÖT? emelie bergman, självklart!

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NR 6? marcus bergwall, minns ej!

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 7? ros-marie ceder, genom ullis & mamma!

HAR DU TRÄFFAT NR 8 DEN SENASTE MÅNADEN? pierre ceder, absolut inte!

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 9 NÄSTA GÅNG? ulricka ceder, sen ikväll.

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 10? decci, kanske inte som vi var för några månader sen!

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 11? frida elvelin,  nä!

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 12?  emil, jorå bara som vänner.

VAD PRATAR DU & NUMMER 13 OFTAST OM? emmie kiruna, vi pratar inte!

KÄNNER DU NUMMER 14? farfar, inte lika väl som förr.

SKULLE DU KUNNA GE EN KRAM TILL NR 15? farmor, aboslut!
 
VAD HAR DU OCH NUMMER 16 FÖR EN RELATION? fjeppa, tycker verkligen inte om honom!

2009-05-20
13:20:52

4månader idag älskling! :-)
Sitter just nu med hårfärg i ska alldeles strax tvätta ur det, det var verkligen behövligt att färga håret för hade massa röda fläckar kvar i håret sen jag hade rött hår så får hålla tummarna att det inte kommer vara kvar! :-) ..sen klockan 17;00 ska jag bege mig till kikki och göra min andra tatuering även jimmy ska följa med dit är det väl tänkt att efteråt om det inte blir allt för sent hade jag tänkt hälsa på melinda eftersom hon ville träffa mig före hon drar sig mot stockholm för att hämta en pontiac var meningen att jag skulle följa men tyvärr hade jag inge pengar till det kvar pga tatueringen osv! :/ nåja, det är väl mina planer inför kvällen/dagen ;-) 


Kram och njuut av lovet!


bjuder på en gammal bild!

2009-05-18
21:20:47

Everlast-White Trash Beautiful

Hej! :-) blev inge solning med marielle för när jag väl kom dit så hade hon somnat så jag väckte henne och undrade om hon skulle kliva upp och det skulle hon, men självklart hann bara vända mig om så somnade hon om igen så jag satt mig vid datorn ett bra tag sen gick det nästan inte att få liv i henne igen så jag drog till marie en sväng sen for vi och pantade efteråt for vi och tog oss en mjukglass på preem! ;-] och sen drog jag hem och ringde melinda, så kom hon hit! sen gick vi till anton så blev de att dra och grilla, så min dag har varit bra iallafall! :-) nu hoppas jag bara att vädret ska vara lika bra imorgon för har lovat att hjälpa morfar att tvätta ruttorna med han & äta gott, kanske inte världens roligaste men klart man ställer upp, han beställde även en tunnika till mig idag! nåja, nu ska jag ringa jimmy och höra om han skulle komma hit och ge mig sällskap inatt!



mange ; Natalie, jag har märkt en sak.
Jag ; vadå?
´Mange; du frågar ganska mycket, haha!
jag; frågar man ej mycket så får man inget veta heller! ;> haha

och ja, jag kan vara ganska frågsam av mig ibland!;p






2009-05-18
16:29:29

stråålande sol!
Halloj, nu märks det verkligen att sommaren snart är här så himlans skönt har riktigt längtat!! ;-) sitter just nu och  väntar på att maten ska bli klar så medans ska jag sitta ute & sola som jag gjort istort sett hela dagen.. jag peter & anton tog oss en pratstund & solning idag under hålet och riktigt skönt var de, det som var mindre uppskattat var alla humlor,gettingar osv.. blä, dom gillar jag verkligen inte! senare hade jag tänkt fara förbi morfar en snabbis sen blir det nog att dra sig till marielle för hon ville att jag skulle komma förbi och sola med henne så blir nog att jag gör det, sen har vi även pratat om att ta oss ett dopp på hamenviken vilket blir första doppet för mig och jag som är en badkruka får väl se hur det går! ;p så kommer mina dag ungefär se ut iallafall!

kan ju berätta lite om helgen också eftersom jag aldrig skrev något då! :)

fredag blev det att jag drog till marielle nästan direkt jag slutade och gjorde mig klar där, för jag marielle hennes mamma david samt jens & hans familj skulle ha grillkväll med kubb osv,vilket inte blev som vi hade tänkt oss eftersom det blev att massa annat folk kom också så jag marielle pelle daniel drog till hortlax för att grilla med några stycken och blev inte där mer än 5minuter så drog vi till gårdshuset och satt där istället, sen kom melinda och david dit också.. :-) så kvällen var väl helt ok!

lördag fyllde tiffe 20år så jag & melinda for till stockbäcken där dom befann sig, fast vi kom inte dit förens kring åtta kanske? för under dagen var jag inte taggad alls så drog med mig marielle till sunes för att käka sen for vi förbi hos patrik & ullis där mamma och dom var för att se vad dom gjorde, sen drog jag till M en stund och sen hem igen för att göra mig klar, sen kom mellis dit! sen drog vi till stockbäcken när skjutsen kom, och själv tycker jag kvällen var riktigt lyckad ändå bra & trevligt folk där!

nä nu ska jag dra ut :-) ha det bra, kram på er.

btw, onsdag klockan 17;00 har jag tid för en ny tatuering!

2009-05-16
13:30:49

^_^
Godmorgon, vaknade för inte så länge! :-) nu sitter jag bara och väntar på att hurtig och jimmy ska komma hem hit igen så vi kan dra oss mot öjebyn och lämna saker till marielle som är hennes sen ska jag nog hem till mig och ta mig en duch och så, senare ikväll får vi se vad som sker melinda ville ha med mig till stockbäcken för tiffe fyller ju 20år idag, grattis! :) så blir kanske att dra dit en sväng, men nu ska jag dra mig härifrån!

sup och svälj, trevlig helg!

2009-05-13
13:58:09

den nakna sanningen är alltid den bättre sorten.

Hej, kom hem för en liten stund sen nu väntar jag bara på att det ska bli krubb, magen skriker efter mat!! .. ikväll får vi se vad som sker tror det blir att fara till jimmy och vara med honom & hurtig fast dom var på hurtigs stuga nu så vi får väl se när dom kommer därifrån hade ändå tänkt städa före jag drar mig ditåt´för det måste verkligen göras! nu ropar mamma att vi ska iväg till affären så skriver när jag är tillbaka! :-) kraam!


2009-05-11
17:19:41

:-)
Halloj, sitter nu och väntar på att få tvätta ur hårfärgen sen är det bara slingorna kvar väntar även på käk och att klockan ska bli halv sex så jag får veta vilket datum det blir jag gör nästa tatuering, längtar!! :-) har inga speciella planer inför ikväll, vi får se vad som sker hör av er! kram

2009-05-10
21:08:24

sean kingston - kingston
Hallå, har precis städat klart nu väntar jag bara på att jimmy ska komma hem igen funderar på göra nå käk på en liten stund också! :-) .. kan börja med att berätta om helgen, mén orkar inte skriva så mycket är helt slut så gör det kortfattat.

fredag : Då var vi bara några stycken som satt här och grillade spelade kort och drack öl, fast jag var nykter men var lika trevligt för det, fröken markström kom också på besök alltid lika roligt att träffa henne eftersom vi knappt umgås längre! :-)

lördag : då gjorde jag faktiskt ingenting speciellt under dagen var vi med hurtig och walle ett tag, sen var jag förbi pappa en sväng & hämtade pengar för att köpa nautilus kort till linda, sen fick jag även veta att han köpte skotern till mig som jag körde i gråträsk som jag så gärna ville ha fast delar den även med min lillebror, tack pappa! ..sen var jag & jimmy och hyrde film osv, så blev en riktigt lugn & mysig kväll! :-)

söndag : vaknade kring halv två tiden så jag & jimmy drog till preem där hurtig och walle var så for vi till walle och var där sen har vi varit på lite olika ställen & kikat, sen fick hurtig köra hit mig så jag fick ducha, så for hurtig och jimmy till hemningsmark för att fixa något så jag väntade här och städade istället! :-) ..


Sen har melinda och tina kommit hem från norge idag, om ni läser det här så kunde jag inte svara på smset för har inge pengar på telefon kvar ni får ringa mig sen ikväll! :)

hoppas alla haft en riktigt bra helg, kram!

2009-05-09
23:29:38

Sköldpaddor säljes!

någon som vill köpa två stycken sköldpaddor eller en utav dom.. det finns en liten och en stor! ni kan även köpa akvariumet dom är i och för både sköldpadda och bur 250kr men vill helst ha bort båda samtidigt ..den lilla heter simme och den stora kent-morgan.. mejla för mer information [email protected] 


2009-05-08
12:22:20

tidsfördriv för ingenting.
Du är kär nu - yes!
Du har sårat nån så de börjat gråta - har väl hänt.
Nån har sårat dig så du börjat gråta - ett antal gånger
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - nä!
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - Nä!
Du har haft ett förhållande som varade över två år - inte det.


ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - jo
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - jo, tyvärr
Jag har smygit ut utan lov - jo, då jag var mindre säkert.
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - jo!
jag har en hemlighet som ingen vet - jajamen!
Jag har fuskat i ett spel - absolut!
Jag har struntat i ett prov - yesbox.


DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol - massvis med gånger.
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden-  aop!
Jag kan inte svälja piller -jo det kan,
Jag har tagit mediciner mot depression - nix!
Jag har anorexi och/eller bulimi - nej.
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - ohja!
Jag har vaknat gråtande - jo har hänt.
jag har somnat gråtande - flera gånger.


DÖDEN
Jag hatar begravningar - jag varken hatar eller älskar det.
Jag har sett någon dö - nej,som tur är!
Någon nära till mig har försökt begå självmord - jo,tyvärr!
Någon nära till mig har begått självmord - inte självmord!

ERFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad - har nog hänt.
Jag har sett en fallande stjärna - jo,en gång vad jag minns.
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - yesbox.
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - jag tycker inte om hissar.
Har sparkat en kille mellan benen - aboslut.
Har hoppat fallskärm från ett flygplan - nej, men det vore en upplevelse.
Har lekt sanning eller konsekvens -  yes!
Druckit en hel liter mjölk på en timme - nä, för dricker knappt mjölk..
Jag har medverkat i en teater -aldrig.
Har träffat någon från internet i det verkliga livet -  det har jag säkert.
Du har fångat en snöflinga med tungan -då jag var mindre.
Jag har suttit på ett tak på natten - aop
Jag har aprillat någon - haha, flera gånger.
Jag har åkt taxi - flera gånger,haha
Jag har ätit sushi - aldrig och kommer aldrig att ske, hatar fisk!!
Jag har åkt snowboard - jo, men bäst är man väl inte på åka!


2009-05-08
12:13:28

jag älskar dig jimmy.
Godmorgon, sitter just nu hos jimmy! :-) vaknade för inte alls så länge sen har precis käkat frukost & gjort mig klar så ska alldeles strax ta och pallra mig till skolan! ..  jag vet att jag har varit dålig på skriva på sista tiden men har helt enkelt inte hunnit eller haft tid till det men ska försöka ta mig mer tid! ;-) ikväll får vi se vad som sker, ingenting bestämt ännu!
oj, klockan börjar bli mycket måste skynda mig iväg nu!  sköt om er , kram!

2009-05-05
22:10:44

m'm

jag saknar dig också och hoppas det blir som förut igen!


2009-05-05
22:05:29

=)

Hej, sitter just nu hos jimmy! :-) vi ska nog alldeles strax slå igång en film.. måste kila nu, tar