n

2009-06-30
00:05:19

sover hos marielle inatt!
hej! idag har jag inte gjort  allt för mycket, började med att vakna och fixade mig liten  och sen for jag till stan med marielle och jag fyndade mig faktiskt två par jeans och en bh, ett lyckat köp!
sen for jag och marielle hem till hennes pappa och hämtade fiskespön och gick ner till sjön och fiskade med hennes lillasyster och pappa, jag fick iallafall två fiskar men slängde i dom i vattnet igen eftersom dom var så små. haha marielle fick då inga alls!
Sen for vi till öjebyn och var med melinda tina jens och anton och satt på skolan och kollade på när jens och anton hoppade med mopparna! och nu är jag hos fredrika med dom hära och ska väl snart till marielle och slå på en film eller någonting , blir att sova där inatt eftersom det var så länge sedan nu!

2009-06-29
18:43:34

ut och fiska
nu har jag och marielle varit på stan och shoppat lite, och hoppade nyss studsmatta och andfådd blev vi då också kan jag lova, och nu ska vi strax och fiska med marielles pappa och lillasyster.

2009-06-26
14:58:50

hemlig person här!
natalie är så seg på att uppdatera nu då hon jobbar så jag gör det åt henne utan att hon vet, jag är ganska busig va? ;D
Idag ska hon umgås med mig all night long, puss på det! hehe, efter hon gått på kyrkmarknaden med sin mamma så ska vi till jimmy och hämta lite stuffs, hihi! sen bäre av, yeeeha !

2009-06-24
09:06:29

marre skriver här
haha, gud så kul för dig natalie en sån här vacker dag, du jobbar och sliter på efs medans jag är ute i solen och solar och äter melon och vindruvor och blir brun, hehe puss på mig!

blir du läskad? =)

2009-06-23
18:45:06

avvisa eller förlåta?

Hej bloggen! :-)

kom just hem från en sväng på stan med melinda och blev faktiskt att köpa lite saker, blev två stycken tunnikor trosor & ett par byxor är nöjd över mina köp iallafall! :] hehe, jag är heelt slut ikroppen efter dagen..det var riktigt jobbigt att måla idag när solen lyste som satan på en blir nog att ta med sig tunnare kläder imorgon. nä nu ska jag ta och göra någon nytta och sen får vi se vad som sker ikväll.



Jag kommer för alltid vara den jag är. Du kan titta på mig med förakt, jag ignorerar dig.Här är jag, love me or hate me.  Vi behöver inte vara så dramatiska. Acceptera mig eller strunta i mig.Jag är den jag är.Och det kommer jag alltid vara.Oavsett vad du tycker om mig.Jämför mig inte med någon annan.Jag kommer alltid vara mig själv.

                                                                            Med stolthet

Kram!


2009-06-23
11:38:22

våldgästande
   
rawr vilken jävla snygging, jag hade tänkt våldgästa med en snygg bild på mig, men istället hittade jag en annan läckerbit bland dina bilder natalie, ring mig sen stumpan! /m


2009-06-23
00:24:38

jag vet inte? stress.

De flesta jag känner tycks ha miljoner saker på gång, för många är dagen inte tillräckligt lång. Det finns inget som heter; vi tar det sen.Stress är den moderna människans bästa vän.Det är mode att stressa, helst till man dör, Sen ska man skryta med hur mycket man hinner och gör.Att vara lat eller vila är en stor synd idag, Det vet alla, det är en oskriven lag. Det är sorgligt, men stunden då vi äntligen får vila ut, Är först på dödsbädden, då livet är slut.



2009-06-22
22:38:33

trala!
Hej min kära blogg läsare! :-)
idag har jag tillbringat min dag med fröken markström och trevligt har det varit en hel del skratt och surr!:-) och så snäll som jag är så har jag diskat hos henne också..jo sen bad jag jens om sällskap till stan för att lämna igen två filmer jag hade hyrt. alltid trevligare med lite sällskap :-) nä, nu har jag väl inte så mycket mer att skriva om dagen resten är
hemlig stämplat! ;))


Puss & kram!




2009-06-22
22:17:46

svar på frågorna!

förlåt om det tog längre tid än vad jag sa! :-)

lil'marcus  (kuken) om FRÅGESTUND!:
en fråga : vad ska jag fråga? :)

svar : haha, precis vad du vill!

Jeeeens  ([email protected]) om FRÅGESTUND!:

Här får du några frågor du kan få bita i ;P

Varför måste man boka tid hos en synsk?

Svar ; haha, jadu!
Om det blev jordbävning på Mars, vad skulle det då kallas?
Svar : haha, hur ska jag veta de ?;-)

Var kommer barnolja ifrån?
Svar : fett;)

Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid ?

svar: knät ?;p
Vad är det konstigaste du hittat i en mataffär?

svar : hmm, jag vet faktiskt inte.. en människa?;>
Förtjänar en riktigt dum fråga ett svar?
svar ; beror väl på hur dum den är!


aLx om FRÅGESTUND!:
Tänker du någonsin på oss, och vad som brukade vara?

svar : jo,det är klart att tanken slagit mig och jag suttit och tänkt på det!

erik walvik om FRÅGESTUND!:
visst är jag fränast?:D
Svar : Haha, givetvis näst efter mig!

Piinky om FRÅGESTUND!:
vill du vara med jag nåndag isommar ;) miss u

Svar : det är väl klart gumman det är bara att du hör av dig eller säger till så styr vi upp något, saknar dig också!

Lill morris  ([email protected]) om FRÅGESTUND!:
vem gillaru :D

Svar : min pojkvän,såklart!

  marremjauuuuu om FRÅGESTUND!:
vad önskar du dig när du fyller år? :)
Svar : hmm,  en utlandsresa med dig ?;-)


2009-06-22
16:40:21

du försvann som en vind.

Ska precis dra ner och köpa mig ett refil kort har fått mig ett nytt nummer nu,äntligen!! :-)


2009-06-22
16:15:46

Hemma!
Hej :-) kom hem från jobbet för en liten stund sen och idag  var det faktiskt riktigt roligt men det var nog för jag slapp var i köket och städa, fick istället vara ute och måla ett hus plus några staket ska fortsätta imorgon med det!
så hoppas solen skiner lika mycket som idag så man får lite färg!!
 
nåja, ska kila iväg nu.

kommer in senare och svarar på frågorna.


2009-06-21
22:59:12

FRÅGESTUND!
Nu är det dags för en frågestund hade jag tänkt mig, jag svarar så fort jag får några frågor! kan tänka mig imorgon innan klockan 20.00

2009-06-21
15:59:30

Helgen..
har varit rätt händelserik men helt ok för det :-) och marielle tack för den trevliga prat stunden igår måste göras om snart igen var verkligen skönt att få prata av sig med någon det var behövligt! .. men ska kila ut nu!
skriver mer sen, kramis!

Sen har jag funderat på att sluta på sommarjobbet, jag vill inte vara kvar där för jag trivs inte, får ångest!!

2009-06-21
15:55:58

bilder från examen :-)
Jag vet att jag är lite efter med bilderna med det är inte förens nu jag fått in dom på datorn! :-)


                                  Min älskade lillebror!

              Jag kommer sakna en del av er massor!


      Jag lillebror och pappa :-)

2009-06-20
15:23:53

midsommar!
Hallå, kom hem för en liten stund sen.
kan börja med att säga att midsommar var riktigt trevligt, från början var jag hos linda grillade osv.. sen drog jag och jens vidare till svensbyn & vi gick ända till hortlax från svensbyn tror ni man var nå trött i bena? jo,fyfan! man somnade gott när man kom hem iallafall :-) och på morgonen vaknade jag upp och hade en jävla huvudvärk, blä säger jag bara inte skönt alls!

ikväll har jag inga speciella planer faktiskt hade bara tänkt ta det lungt om jag inte hittar på något roligare, men det återstår att se senare! :-) ..sen är det 4månader för jag & jimmy i dag!:-) -v-

tyvärr kommer inga bilder komma upp från midsommar, hade ingen kamera med mig heller!
kramis!

2009-06-18
18:37:01

Volleyboll ikväll.
Volleyboll och bira, hör av er!!

2009-06-16
21:00:24

färgade linser.
Har beställt nya linser bruna och riktigt blåa plus linsvätska.

gå in på www.fargadelinser.se dom har erbjudande på linser månads linser kostar bara 199kr nu och ën dags 179kr tror jag det var finns även ett par för 35kr plus finns det rea på en del parfymer :-) ta en titt.

2009-06-16
20:57:12

hortlax!

Blev just klar med städningen har hållt på i cirka 2timmar så snacka om slut man är nu!
och det känns som jag bara blir mer och mer förkyld vet ej vad jag ska ta mig till snart inget verkar ju fungera bara jag inte åker på influensa nu igen eller något, jag vill vara frisk till helgen!! är ju midsommar fredag så hoppas det blivit bättre tills dess.

nu ska jag ta och ringa jimmy och höra när han kommer hem :-) ha det bra, kram


2009-06-16
16:52:14

Jag är less!!
Hallå, kom hem från jobbet för en stund sen och jag kan säga jag är så less på städa att jag bara vill spy!! för er som inte vet så är jag på storstrand och jobbar iresturangen men man kan tro att jag är städerska där så mycket som jag städat idag, fyfan! plus så ska jag städa mitt rum på en stund sen dra till hortlax och städa blä!!! det ända roliga som varit under dagen var när jag monterade ihop hyllor till barnrummet och så ska jag fortsätta fixa där imorgon så jag hoppas det blir bra :-)

Jag glömde skriva igår tror jag? hur som helst igår när jag slutade drog jag hem till jens..vi gjorde väl inte så värst mycket satt och surrade under tiden kom vi fram till att vi skulle dra till bilbingo i antnäs, så vi ringde och tvingade med oss simon & jimmy..haha dom var nog inte så nöjda att det höll på i cirka tre timmar, jimmy trodde bara det skulle pågå i en timme men ikket ;p ..blev inga vinster iallafall men nära var det! så bättre lycka nästa gång.

Nej nu ska jag skynda mig och städa ihop här! kram

2009-06-14
22:52:18

elaa.

Kom alldeles precis hem från jimmy, blev en film kväll för våran del :-) .. har faktiskt varit rätt skönt att bara ligga och ta det lungt med tanke på att jag blivit sjuk och haft jävulst med hosta och förkylning sen börjar jag jobba imorgon också så jag hoppas det går bra fastän jag är sjuk, nåja måste lägga mig nu så jag orkar upp imorgon!

Hoppas alla haft en bra helg, kram på er.


En bild från examen!


2009-06-13
18:32:51

Hej!
tänkte bara skriva lite kort för har lite bråttom ska nämligen iväg och vara barnvakt med marielle! :-)
examen var ändå riktigt rolig förutom alla myggbett jag fått på foten och åkt på förkylning och hals ont! nä, jag hinner inte skriva nåmer utan jag får ta och skriva mer imorgon eller senare!

kram!

2009-06-11
23:27:11

här får ni lite bilder från crusingar piteå/lule!

                                   Sandra linn jag

           Lång volvo!

                         Hummer,snygg!!

                    Mattias, andre, joel

                  Allihopa,typ!

                                 Jag  och sandra :-)

2009-06-11
20:16:21

sommarlov imorgon!!

Halloj, kom precis hem från middagen.
jag tycker det var super trevligt och roligt där borta , god mat serverades också :-) och själv kunde jag nästan inte hålla mina tårar inne när lärarna sjöng och talen som hölls ..det känns hemskt att behöva skiljas från sina vänner som är en nära eftersom visa drar till skellefteå / umeå ..vilket jag tycker är skit tråkigt, när man är van att träffa dom nästan dagligen, men jag hoppas dom personerna kommer få det super :-) & att vi ändå kommer hålla kontakten.

Nåja, nu väntar jag bara på att marielle ska höra av sig så jag kan fara förbi hon en sväng och prata lite mer om morgon dagen!! :-)  jag är super taggad inför  morgon dagen så jag hoppas allting kommer bli som vi tänkt /planerat, men det tror jag nog fast folk brukar ju säga '' det blir aldrig som man tänkt sig!'' så det återstår att se imorgon!

Nu vet jag inte om jag kommer blogga mer ikväll, så ni får vänta tills lördag.

föresten jag har sett att antalet läsare har ökat i min blogg, super kul att se :-)

Puss & kram!


2009-06-11
13:28:21

Hallå där! :-)
Nu for jimmy precis till jobbet,så funderar på att börja dra mig hemåt på en liten stund och börja göra mig klar inför kvällen det är nämligen middag ikväll för alla 9or :-) så jag hoppas det är god mat annars blir jag nästan sur men jag tror det kommer vara rätt bra mat eftersom det var det förra året men det återstår ju att se! ;-)

gårdagen var helt ok, umgicks med tina i stortsett hela kvällen sen var vi även med marielle & jens!

Sen tänkte jag bara säga att jag ej kommer skriva något ibloggen imorgon eftersom det är examen så är mest troligt att jag skriver på lördag eller söndag, men jag tror mer på lördag!

Vi ses i dimman!


2009-06-10
14:26:26

stress!!

har stressat nästan hela dagen pga skattjakten vi hade idag, man skulle göra en massa uppgifter och jag åkte självklart på att göra tårtan som vanligt men det gör mig inget alls :-) men det var gode stressigt att göra den för skulle även hinna en massa andra uppgifter, sen har jag även hunnit ha massa kramper imagen istort sett hela dagen, så är gode skönt att vara hemma nu och ta det lungt en stund! & det kommer bilder sen från skattjakten hade tänkt sno lite bilder från frida! ;-]

har inga speciella planer inför kvällen hade tänkt dra ner till morfar och hämta lite pant så jag kan köpa mig hårfärg. för det är behövligt just nu!! :) ..nåja, kan skriva mer senare.


2009-06-09
18:00:48

tidsfördriv,/ blandade frågor.

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
använder ingen sån.
Vilken svordom använder du mest?
men helvete.
Äger du en Ipod?
nopes.

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
07;15 oftast.

Hur många resväskor äger du?
ingen, lånar av mamma ifall det behövs.

Använder du flip flops även när det är kallt ute?
nixpix!
Var köper du dina matvaror ifrån?
olika.

Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
hm, tar nog hellre bild!

Vilken var den senaste filmen du såg?
ehum, om jag nu minns det.. wallander tror jag!

Har någon av dina vänner barn?
jo faktiskt :-)

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
biljett till utlandet.
Har någon någonsin kallat dig lat?
haha, många gånger.
Tar du medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
inte det!
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
använder knappt den men sist jag använde
den så var det en skiva med gamla låtar!

Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
det bror väl på, för visa dagar är man ju sugen mer på en sak än
den andra men skulle jag vara tvungen att välja så tror jag chokladmjölk!

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
absolut!

När var senast någon stötte på dig?
ihelgen senast
Vad åt du till middag?
potatis med fläsksås som sara hade gjort & det var riktigt gott.
Använder du huvtröjor?
Jadå.
Kan du vissla?
jo det är klart.
Har du någonsin deltagit i en demonstration?
nä!
Vem var den senaste som ringde dig?
Melinda
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
det finns det säkert.

Vilket riktnummersområde befinner du dig i?
0911
Tittade du på tecknat när du var liten?
hehe jo, gillar det fortfarande.
Hur stort är ditt närmsta köpcentrum?
inte en aning

Hur många syskon har du?
En lillebror! :]

Är du blyg inför det motsatta könet?
Nä,det tycker jag inte..eller ifall man aldrig träffat människan förut så går jag inte precis fram och börjar snacka
en massa man brukar ju oftast vara blyg från början, men sen släpper det :]
Vilken film kan du alla replikerna till?
Ingen!
Äger du några band-t-shirts?
nä!

När flög du senast?
minns ej!
Hur många stolar står runt ditt köksbord?
vi har två st bord, vid ett är det 4 och vid det andra 6!

Läser du för skojs skull?
Väldigt sällan
Pratar du några andra språk?
Nä, bara engelska när det behövs.
Diskar du din egen disk?
jo, eller beror på om jag är hemma eller hos killen!

Har du gråtit offentligt?
Ja det har jag.
Har du en stationär dator eller en laptop?
stationär

Försöker du alltid lära dig nya saker?

Vill du ha några tatueringar eller piercingar?
Jag har två stycken tatueringar & en i septum, resten uttaget.

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
brukar väl oftast vara så.
Kan du kasta macka?
har aldrig gjort de.
Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej.
Vem har du med på BIOn?
Marielle, osv.
Vem var din favoritlärare?
Ingen.
Vad har du för väder?
Sol & små blåser lite.
Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?
jo, givetvis!
Har du en blogg?
förmodligen!
Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet?
har inte börjat där ännu, sommarlov först :-.]
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
det har jag inte tänkt på men vi säger..
Snäll,glad osv.
Har du någonsin blivit attraherad av en oattraktiv?
haha nä
När sov du senast på golvet?
länge sedan!
Vilken är din favoritdrink?
en kall bira!!
Gillar du din boendesituation?
givetvis
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
8 kanske?
Äter du frukost dagligen?
Nej!
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
en del dagar
Hamnade du ofta i trubbel för att du pratade under lektionerna?

Vilken är din favoritfrukt?
kiwi kanske.

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Aldrig

Tror du på liv på andra planeter?
haha nja!
Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
tänker inte nämna namnet här :-]

Tror du att gud är en man eller kvinna?
Tror inte på gud.
Vad var det senaste du åt?
köttbullar med mackaroner.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller det motsatta?
motsatta!

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
det vet jag inte.
Vad säger du till dig själv när allt blir svårt?
helvetes jävla skit typ.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
njaa, lite tveksamt är höjdrädd.
Sover du på sida, mage eller rygg?
olika
Tycker du om att krama folk?
Javisst!
Äger du en digitalkamera?
Japp
Om  någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
jag skulle säga som det var.

Stör det dig om någon säger att de ska ringa, men inte gör det?
vissa gånger kanske.
 
Vad är du allergisk mot?

Pollen, hö ,mögel, kanin och lite katt sen mot något i ketchup!
Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser?
upp till dom
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Nej, faktiskti nte..men det ända jag aldrig kommer äta är häst!


2009-06-09
17:32:27

bara för att.
Januaribarn:tröga,tråkiga men söta
Februaribarn: söta, trevliga men jobbiga
Marsbarn: otrevliga, tjuriga men snygga!
Aprilbarn: puckon hela högen, men underbara!
Majbarn:
snygga, gulliga men riktigt osmarta.
Junibarn: heartbreakers, dissare men trevliga.
Julibarn: snälla, glada men blir lätt sårade.

Augustibarn; snälla , söta men förstör för andra!
Septemberbarn: smarta, coola men sårar lätt.
Oktoberbarn: musikaliska, snygga men tråkiga.
Novemberbarn: bra vän, underbara men sårar ändå.
Decemberbarn: glada, söta men tröga.

visst stämmer det alltid?

2009-06-09
17:01:21

:-)
Precis marielle, det är väl tur någon upptaderar åt mig när jag inte är hemma! nåja, jag kan ju börja med att tala om att det verkligen sög där borta jag skulle ha farit hem för det  var inte ens värt att vara där eller från början var det hyffsat roligt men sen vart det riktigt tråkigt, synd att det började regna en massa hade ingen vidare lust att köra hem i regnet! det var så himla skönt när jag kom hem i morse så jag kunde lägga mig i sängen och sova :-)

kan på samma gång skriva lite om helgen, glömde helt bort att göra det förr i veckan :-)

Fredag : Då gick jag ungefär en timme i skolan, så när jag kom hem började jag göra mig klar inför kvällen och for sedan till marielle satt där en stund tills våran hämtning kom så drog vi till furunäset på fest, efteråt blev det det dörrnäset tror jag det hette :-) och kvällen var väl rätt trevlig .

Lördag : På morgonen/förmiddagen eller vad vi nu ska säga så körde simme och jimmy hem mig! så när jag kom hem tog jag mig en duch och gjorde mig klar.. så blev det att dra mot marielle! sen blev det dörrnäset igen fast på ett annat ställte där :-) och var väl gode trevligt där också! sen mot kvällen drog jag olivia och marielle in till stan för att möta melinda sen dra till enberg där några stycken befann sig, sen var det crusing istan också..när vi drog oss mot stan tappade jag såklart bort marielle och dom¨, så virrade runt litegrand! sen stötte jag på P, så jag åkte lite limousin! sen såg jag jimmy och dom så jag gick och snackade med dom en sväng sen stötte jag på pelle och andre så åkte med dom också, sen körde dom mig till hortlax :-)


här kommer lite bilder från helgen!





Puss!


2009-06-08
23:32:07

http://marrema.blogg.se
weeei, nu är jag och våldgästar igen, eftersom att natalie är så seg på att uppdatera på sin egen blogg så får jag väl ta och göra det åt henne så att det finns någonting nytt att läsa för er läsare någon gång. fast natalie hade ändå inte kunnat blogga idag, för idag har hon varit på skolan, efter det for jag och hon hem till henne och åt och packade hennes saker, efter det drog vi in till stan till mormor en snabbis och efter det for jag och natalie på möte, efter det for natalie till växthuset typ och mötte upp sara för dom skulle till arnemark med klassen och tälta och det, och jag for hem och var social med kalle peter tobbe och jens ett tag, sen kom ante till mig och vi surrade mest sen for han på moppekurs. haha, jaja men nu ska jag inte skriva hela mitt liv hära i natalies blogg.

puss på dig fulunge! ;) 

2009-06-05
16:05:11

* ord från hjärtat

Natalie Ansell, jag älskar dig så mycket att jag inte ens orkar skriva allt med ord, så jag berättar det hära på din egen blogg kort och snabbt! jag minns inte ens hur länge du och jag har känt varandra, men nog länge för att ha så många minnen och delade skratt med varandra, och många många fler komer det att bli, hoppas jag iallafall! jag står upp för dig så som du står upp för mig, du är bäst gumman och du är min absolut bästa vän, ingen kan ta din plats i mitt hjärta, aldrig någonsin! <3


2009-06-05
15:53:52

till marielle.
tack för ditt egoistiska inlägg ;-] hehe!

kolla in din blogg också marielle, kan någon ha våldgästat den också?

2009-06-05
15:28:25

puss på mig som är så söt!
hej Natalie, du har en blogg och kamerakåt satan hära som våldgästar din blogg helt utan att du vet, och du kan absolut inte gissa vem det är heller, hon börjar på m och slutar på arre, men det säger inte dig någonting! :D H3H3H3, busigt va? :) nej, tänkte faktiskt bara komma hit och skriva hur fantastiskt jävla snygg jag är, puss på mig alltså! MUAA!  <3
och på tal om mig så är jag nog den bästa i hela världen, ingen sätter mig på plats! ;) hehe

VEM KAN LÖSA MYSTERIET OM VEM SOM VARIT PÅ NATALIES BLOGG OCH BLOGGAT UTAN LOV? ;)



2009-06-05
14:50:14

Hej!

ikväll blir det att umgås med fröken markström, jag hoppas våra planer inför kvällen blir som vi tänkt oss! :-)
men det återstår ju att se.

hade tänkt ta mig en duch på en liten stund och börja göra mig klar så det inte blir försent, eftersom marielle påstår att jag är en av dom segaste hon vet så hade tänkt snabba mig lite extra idag, hehe! ..blir inte så långt inlägg idag heller men hade tänkt ladda upp några bilder från luleå crusingen :-)

Sup & svälj trevlig helg!!


Haha, är jag borta eller? riktigt snyggt.


2009-06-04
21:59:09

vollyboll! :-)

Halloj! .. blev att jag drog & spelade vollyboll med några stycken och grymt roligt var det också, måste göras om snart! fast kan inte påstå att jag är bra i det :-) men att man har roligt är väl huvudsaken. sitter just nu och väntar på att jimmy ska komma hem så vi kan fara och käka, magen skriker efter mat!! nåja :-)

så har min kväll sett ut iallafall hoppas ni andra haft en bra kväll också, kram på er.


2009-06-04
16:15:28

skönt.
Snart är det äntligen sommarlov :-)
 

tyvärr så har jag inte tid till att skriva något nu men kan ta och upptadera lite senare!

kram på er.

2009-06-03
18:23:57

bal ikväll!
vi ska strax bege oss till stan, så här kommer lite bilder på hur vi kommer se ut ikväll! :-)

Kommentera! :-)


2009-06-02
18:29:02

:-)
kom alldeles precis ut ur duchen, ska strax bege mig mot hortlax och städa igårdshuset det var meningen att jimmy skulle städa med mig men verkar inte bli så jag får ta och göra det själv, nåja! sen har jag hunnit städa mitt rum idag också det var verkligen behövligt och skönt är det att ha det nystädat! :-) .. jag har inte så mycket att skriva just nu tar nog och skriver mer imorgon.. är ju bal imorgon så :-)

kram!