n

2009-01-30
18:10:44

en halv naken tjej!

Jag var i rummet och skulle byta om till tunika och så får jag sms av tina!

T;  jag såg dig nyss genom ditt fönster!
Jag; Haha, när jag stog halv naken?
T ; Haha ja!
jag ; haha, såg man mig bra? tänk om någon såg mig i bh! haha!
tina ; haha jag såg haha! en riktig läckerbit.


2009-01-30
17:48:41

elaa ^
Hallå, kom hem för en liten stund sen från stan blev inte att vara där så värst länge men han köpa det jag skulle iallafall blev att jag köpte mig en ny kofta & hällosansalva till tatueringen kollade även på ett par skor hade beslut ångest eftersom 35;orna var lite småa så hade suttit bättre med 36;orna men blev att linda köpte dom men det gör inte mig något alls :-) får ta och hitta ett par andra på rean! nåja,efter en stund vandrande på stan tog vi oss snabb mat på bigboy före bussen kom så mätt och belåten vart man och så fick jag  mig även en ett gulligt samtal  av en person och samtalet uppskattades verkligen!! :-) .. ikväll blir det att umgås med både tina och jennie och det var ett tag sen jag umgicks med båda samtidigt! känns som att kvällen kommer bli riktigt bra och jag hoppas det blir så också! men som dom brukar säga '' det blir vad man gör det till'' .. hade tänkt springa iväg och göra mig klar nu! men hoppas alla får en super kväll, kram på er!

2009-01-28
16:52:40

mr hurtigbulle!
nu har jag verkligen varit riktigt hurtig dom två senaste dagarna igår tvättade jag en massa kläder städade och hade mig sen idag när jag kom hem for jag ut och sprang med hundarna sen fixade jag till på rummet sen bestämde jag mig för att överaska mamma med att göra mat så hon slapp göra det :-) men ont i ryggen har jag efter allt tvättande kan jag lova! nåja,ikväll är det väl tänkt att jag ska vara med marielle och även sova där inatt vi har funderat starkt på att baka ikväll men då är det bara ett problem det är att vi nog inte har alla bakgrejer och då måste vi börja gå till affären och det lät inte så lockande för jag är helt slut ibenen också, aja vi får väl se hur det blir med den saken! :)

nu ska jag springa iväg och lägga mig framför tvn en liten stund innan jag börjar traska iväg till marielle. jag tar & skriver mer imorgon!

2009-01-27
00:46:26

Don't dream it, be it!

Ingenting varar för evigt,såren läker mycket fortare än så Låt det göra ont ett tag,Det är nånting du måste förstå Låt det ta sin tid,Jag lovar dig att det går över Du måste bara ge dig själv Den tiden du behöver Du måste lära dig att leva med saknaden,För du kommer aldrig sluta sakna.Du kommer fortsätta att drömma,Men inse när du måste vakna Det är inte lätt att mista någon man älskar,För kärleken finns alltid kvarMen man lär sig acceptera, och det tar den tid det tar !


2009-01-27
00:15:03

skönt att höra!

det har varit så skönt att höra från två  personer som förklarat för mig att du absolut inte är något att skämmas för utan jag ska vara stolt som har dig för du har verkligen hjälpt dom som behövt de fast än du behövt det själv och haft problem men du har försökt och det är säkert väldigt mycke jag inte alls vet om men det jag fick förklarat för mig ihelgen var verkligen skönt att få höra trots att du har gjort många saker du inte borde ha gjort.. för mig har det inte alla gånger varit lätt då dom dömt mig efter dig och frågat hur det kommer gå för mig och kommer det gå si och så som det gjorde för hennes ( vill inte säga vem ) bara såna saker kan ta riktigt hårt på en!! dom personerna som dömt mig efter det borde kanske ta reda på mer fakta innan dom dömer mig efter de och lär känna mig!


2009-01-26
23:30:45

marielle!

jag : du, vad gjorde vi ifredags?
marielle : var hos linus på fjortisfest ju.
jag: ja juteja!
marielle: skriver du blogg eller?
jag : jo!
marielle : skriv att jag är bäst och lite bra saker om
mig också ,tänkte ifall någon snygg blir intresserad
av mig då ''flirt'' haha..jag har damp!
jag : haha okey, men du har ju kille så nja ''flirt''
marielle : nä, han är jobbig -.-
jag :  duger han inte? haha! nu har jag något att
skiva om bara han inte läser det!
så berättar jag om att jag skrivit det här iblogg.
marielle: vad har du då skrivit ? flirt.
marielle : hahah! :)


2009-01-26
23:05:30

nog har man väl tur!
Hallå!
min kväll har varit rätt så bra var först menningen att jag skulle följa med mamma ullis daniel till älvsbyn för att äta hos ullis mamma men vart tyvärr inte vi vart för mångai bilen sanna och pierre skulle också med så jag stannade hemma istället  och drog iväg till strömlida med jens och marielle och åkte bräda & pulka ..sen vart det rätt så kallt så vi gjorde upp en brasa och satt och surrade medans vi väntade på hämtningen! sen drog jag och marielle hem till henne och kollade tv fast jag låg och läste en bok jag hittade som heter ''saknad''  av det jag har läst så verkar den super bra! :-) så har min dag sett ut iaf och nu sitter jag här mamma och dom kom hem för ett tag sen och ullis mamma hade skickat med mat till mig också som var super god fick även pengar av hon med, nog är hon söt alltid! så hade tänkt ringa och tacka hon imorgon! kan ju passa på att berätta lite om helgen fredag var jag med marielle och på den där ''festen'' som jag surrade om i förra inlägget ! lördagen blev dét att jag var med jens så mamma körde ner mig till morfar innan hon skulle fara till jobbet så var där en snabbis sen gick jag  till jens moster (jenny) och när jag kom dit hade pernilla hunnit komma för att hämta upp mig och jens där så vi drog till jens snabbt och hämtade katten som dom skulle ha där under natten och sen skulle jens också sova där så blev att vi var där under kvällen och spelade spel surrade och drack lite trevligt var det iallafall :-) sen fick jag mig ett par nya skor av jenny som jag kan ha i sommar alltid bra att ha! =) sen söndag for jag och fyllde i min tatuering! men nu ska jag försöka gå och lägga mig och sova så jag orkar upp imorgon blir luleå direkt jag vaknar godnatt och kram på er!

2009-01-24
02:08:36

6dåliga sanningar.
Berätta 6 dåliga sanningar om dig.

välj ut 4 stycken som ska göra det här sen.


* jag har väldigt lätt för att bli irriterad för absolut ingenting och det brukar för det mesta gå ut på min mamma så jag vräcker ur mig en massa som jag ångrar sen!

* Jag har svårt för att släppa människor som en en gång betytt mycket för mig. 

*  om jag ser att hundvalpen pissat inne brukar jag bara gå förbi och låsas att jag inte sett det! :-) fast har faktiskt börjat skärpa mig och försökt att inte vara så lat!

*  spöken/andar är nånting jag alltid trott på har själv upplevt en del saker men varje gång det snackas/berättas om såna saker blir jag nästan varje gång alldeles tårögd!

* jag ger upp alldeles för lätt gör jag nånting och förstår eller fixar inte det så ger jag upp direkt och jag har absolut inget tålamod!

*  jag kan för det mesta göra väldigt dåliga val när det gäller visa saker!

Jag utmanar:
alla som läser dethär

2009-01-24
01:33:37

fredag!
Hallå!
nu har jag äntligen blivit fri från influensan, är bara att jag har hosta! nåja, ikväll har jag umgåts med marielle så direkt efter skolan drog jag med mig marielle in till stan en sväng köpte mig en ny bh & hårspray och så köpte jag en kofta till mamma blev ett bra tag på stan innan jag hittade vad jag skulle ha har så svårt att bestämma mig vad jag ska köpa när jag har pengar. efter stan drog jag hem duchade och gjorde mig klar och sen skjutsade mamma ner mig till marielle så vi satt där och surrade lite osv, så drog vi till alexandra ett tag och väntade på att hon skulle göra sig klar när hon väl var kvar drog vi till linus där dom var ett par stycken och festade och jag tyckte inte alls det var vidare roligt där :-) aja, det som är kul med att vara nykter på fester är att se när andra gör bort sig som en viss person verkligen gjorde ikväll. men jag har iallafall något att skratta åt! :-) ..vi fick hämtning av erik lite före 1tiden  som tur är så vi slapp gå hem hade ingen vidare lust att gå hem i kylan! jaja, jag hoppas ni andra haft en trevlig ikväll iaf!

kram på er.


-det vore en fördel om du lärde dig att behärska alkoholen också!

hur ska jag tolka det?

2009-01-20
14:16:32

sjukling.
Hej!
blä, ligger hemma med feber förkylning spytt hosta och hals ont. varit sjuk ända sen i lördags,sen har jag knappt kunnat sova eller äta.. jag hoppas jag har hunnit bli bättre tills ihelgen men det tror jag för känner att jag börjar bli lite bättre febern har iallafall gått ner till ca 38 från 39.3 grader! men det kan ju gå upp igen.. nåja! pratade med malin (faster) itelefon för en liten stund sen också! :-)


det känns så himla onödigt att ödsla tid på något som aldrig kommer bli!


2009-01-18
19:41:10

jag gjorde det igen.
  • Har precis hamnat i en situation där jag känner mig totalt överkörd. Så jävla orespekterad och dumförklarad så det bränns i lungorna på mig.


    Hej!
    helgen har väl funkat bra,fredagen var det födelsedags fest för marielle och den var kul där ett tag men slutade med tårar för en del och arghet! men löste sig väl sen. sen på lördagen var jag hundvakt och var sjuk och är det fortfarande har rejält med hosta och det känns rätt jobbigt och hes är jag kunde knappt prata i morse finns en fördel med allting det är att jag älskar att var hes fråga mig inte varför men jag gillar det! :-) nä nu snart ska jag gå och lägga mig isängen och kolla tv! men hoppas ni andra haft en super helg, kram på er!



Mina dåliga egenskaper
-Ger inte alltid raka svar när jag borde.
-Är rätt svartsjuk av mig
-Kan bli tjurig istället för att säga vad som är problemet.
-Skjuter upp på det mesta. 
-Dålig på att höra av mig, och glömmer ofta att höra av mig då jag sagt att jag ska göra det.
-G l ö m s k !
-
lätt irriterad


2009-01-18
19:28:29

Hej!
Tre saker jag gör när jag vaknar:
- Tar en snus
- Dricker nånting
- ligger och drar mig isängen och ser tv.
Tre saker jag måste ha under dagen:
- Nikotin
- Mat
- min telefon

Tre personlighetsdrag på mig:
- trött
- Glad
- lat

Tre saker jag gärna ägnar mig åt:
- sova länge
- Familj/vänner

- pluggar upp mina betyg så gott jag kan.
Tre saker jag är rädd för:
- Att dö
- mörker
- att bli lämnad av dom jag älskar!
Något jag drömmer om:
- flytta utomlands och tjäna bra pengar!
- bli make up artist / tecken språks tolk.
- vara lycklig.

2009-01-16
15:39:48

födelsedags fest.
ikväll blir det att födelsedags fest för marielle istället för igår för är mycket roligare att festa en fredag så ska strax börja göra mig klar men väntar först tills jag fått mitt svar från tina om jag fick låna tröjan av hon! och nästa helg fyller tina 18år så blir att fira henne då, men nu ska jag gå hoppas alla får en riktigt bra kväll! kram på er.




2009-01-14
23:52:37

grattis!

GRATTIS MARIELLE PÅ FÖDELSEDAGEN!

2009-01-14
23:46:13

Hej!
  • Namn: Natalie ansell
  • Tilltalsnamn: Narra,nattis!
  • Bor: öjebyn/stan
  • Ögonfärg: blåa
  • Hårfärg: röd/svart aktigt.
  • Favorit serie: one three hill /  csi
  • Antal syskon: 1 lillebror.
  • Smink just nu: Inget alls
  • Kläder: mjukis kläder.
  • Smycken på sig: armband & halsband.
  • Humör:  trött & fundersam
  • Sugen på: Godis chips & en fanta.
  • Ska göra nu: Se tv & sova.

  • 2009-01-14
    23:06:53

    allting handlar om avundsjuka.

    kan bara säga att jag har helvetes ont i mitt ben har haft lite problem med det sen moped olyckan kunde knappt gå efteråt men blev bättre och nu har jag precis likadant igen kan nästan inte he upp benet tar så ont! först får jag en grind rakt i benet sen råkade jag sparka i en kastrull rätt så hårt, det var så att jag och marielle var med pelle och crille idag så tog crille upp en kastrull och precis då sparkade jag rakt i den och det var inte förens nu jag började känna att jag har riktigt ont. så hoppas det hinner gå bort tills imorgon om det inte gör det så kanske jag borde kolla upp det man vet ju aldrig ifall det blivit något ibenet! aja, men annars har väl dagen varit hyffsat bra. under håltimmen på skolan så gick jag för att vila en stund hos pappa så jag la mig och kollade tv sen somnade jag fast jag vaknade ju till några gånger  men hur som helst så vaknar jag av att pappa kommer och säger att klockan är två och undrar om inte jag har lektion jag kollar på klockan och kom på att vi hade slutat  så jag skyndade mig till upp och sen sprang jag över till skolan och väntade på att anton skulle komma så jag kunde gå med honom hem så påvägen hemåt stannade vi till på preem och köpte korv! sen när jag kom hem somnade jag igen..sen ringde marielle och väckte mig och så kom hon hit. sen kom erik och jens förbi en sväng också! så har min dag sett ut iallafall..ska ta och lägga mig framför tvn på ett tag, vi hörs!



    det känns verkligen att se dig med andra!

    nån gång kanske du borde öppna ögonen och inse att även du gör fel och att du inte kan bete dig hur som helst jag känner inte igen dig och ditt betende längre det är inte som förr!


    2009-01-13
    23:00:18

    Hallå!
    Nu var det grymt länge sen jag tog mig tid och skrev här men har varit rätt mycket nu dom senaste dagarna både bra och dåliga sen har min dator hunnit gå sönder också! under dom senaste dagarna har jag tillbringat mest tid med marielle och tina m.m och har faktiskt varit riktigt trevligt och ett gott skratt har man verkligen fått sig! sen har både jag och marielle hunnit tattuerat oss bilder kommer sen när min dator blivit lagad, fast jag är inte riktigt klar med min tatuering ännu blir att färglägga den också tror de blir snyggare då, men jag är helt klart nöjd med den fastän det inte är den jag tänkte göra först men är en liknanade, och för marielle blev det en med färg grymt snygg faktiskt.. nåja! var besök på backa idag om olika linjer så man fick gå omkring och kolla på två stycken som man var mest intresserad av jag har ju redan hunnit valt osv gjorde jag redan första dagen vi fick börja med det och blir nog omvårdnads ifall jag kommer in på det..  på besöket idag gick jag och kollade på barn och fritid & bygg programet har även sökt till det också! nu hade tänkt gå och lägga mig framför tvn igen och förmodligen somnar jag säkert. ni får ha det bra, godnatt kram!


    att man kan bli så besatt av en person förstår jag inte!

    2009-01-03
    02:22:18

    Min sammanfattning av mitt 2008

    1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? yes, det har jag.
    2. Höll du några av dina nyårslöften? tyvärr, höll det inte!
    3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? jo!
    4. Dog någon som stod dig nära? nej, som tur är!
    5.Vilka länder besökte du? kom på att jag varit itjeckien isommar :)
    6. Är det något med år 2008 som du vill ha år 2009? inte vad jag kan komma på just nu.
    7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? inget speciellt, bara olika händelser
    8. Vad var din största framgång 2008? vet faktiskt inte.
    9. Största misstaget? det är inget jag vill dra upp, men ångrar mig gör jag verkligen.
    10. Har du varit sjuk eller skadat dig? jopes, det har jag!
    11. Bästa köpet? gash, kommer inte på vad det bästa jag köpt är! 
    12. Vad spenderade du mest pengar på? alkohol, nikotin,mat kläder.
    13. Gjorde någonting dig riktigt glad? sommaren.
    14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2008? JUST DANCE
    15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? jo faktiskt!
    16. Vad önskar du att du gjort mer? satsat hårt och inte tvekat en enda sekund
    17. Vad önskar du att du gjort mindre? finns mycke.
    18. Hur tillbringar du julen? med familjen.
    19. Blev du kär i år? jo det blev jag och tyvärr ihelt fel person också.
    20. Favoritprogram på TV? csi, gossip girl, andra avenyn osv.
    21. Bästa boken du läste i år? blods systrar.
    22. Största musikaliska upptäckten? lady gaga
    24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? -
    25. Något du önskade dig men inte fick? finns väl en del saker.
    26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008? ska jag vara ärlig så minns jag faktiskt inte.
    27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? det finns det nog.
    28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008? sommaren/höst; thigts och tunnika,jeans .. vinter ; mjukiskläder för det mesta.
    29. Vad fick dig att må bra? vännerna och framför allt marielle.
    30. Vilken kändis var du mest sugen på? hm.. jag vet inte riktigt.

    2009-01-02
    23:37:40

    poker face!
    Hallå!

    var ett tag sen jag skrev hära! kan börja med att berätta om nyårsafton och de började med att jag var hemma en stund gjorde mig klar. sen drog jag till hortlax till melinda, sen hämtade erik och jesper upp mig nina och fredde. först körde han dom till degeränget om jag minns rätt, sen följde jag med dom till caroline och rickard och var där en snabbis! sen skulle dom dra sig mot luleå så dom körde mig till mc klubben snabbt .. sen gick jag till patte och ullis där mamma och dom var. så när jag kom dit hade precis hunden fått hund valpar fem stycken! såg dom inte så jätte bra men jag tror dom kommer bli rätt fina. sen tog vi taxi hem..och sen kan jag inte påstå att resten av kvällen var bra alls! benji vart rädd för smällarna och hade på något vänster kommit ut så alla sprang som galningar och sökte honom till slut hittade mamma och grannen honom nästan istan tur det! men han var helt ichock när han kom hem men det är bra nu iallafall. nåja! sen har jag försökt tillbringa så mycket tid som går med min kusin eftersom dom drar tillbaka till gävle på söndag! kom hem från pappa idag så när jag kom hem så drog jag jennie tina och solade efter det gick jag och tina hem till mig eller vi orkade aldrig gå så vi satte oss och väntade på bussen så vi skulle slippa gå i kylan, har varit så förbannat kallt! så när vi väl kom hem till mig satt vi oss och spelade spel kollade youtube klipp surrade osv.. sen drog vi ut och åkte bil med jens. och det är verkligen dött i piteå! så vi drog även på seven eleven och köpte oss en korv! till slut var det inte så kul längre så jens körde hem mig. sen har det väl inte hänt så mycket mer! ska nog ta och spela lite cs nu, fast på mitt x-box! vi hörs, kram.



     jag marielle och freja ( kusin ) med 3-D glasögon.

    en sak till marielle har kommit tillbaka till piteå, så just nu är jag super glad över att hon kom tillbaka =)