n

2010-05-27
14:34:24

;D
det är hur mysigt som helst här och solen skiner och har haft en toppen vecka, kommer inte ha internet så mycket nu men ska försöka använda  de så  ofta  de går, näorkar inte skriva mer n! datorn är helt seg puss

2010-05-23
15:14:49

tralala!

som att det är mysigt här och sommar som att jag ska ligga ute och sola så man får sig färg !:) sitter och inväntar käk som frida skulle bjuda på kommer sitta fint i magen,nämen jag lägger in bilder sen och skriver mer! tänkte bara säga att jag lever!;)


2010-05-23
13:45:58

hakan, hakan, dom kallar mig för hakan.

eftersom att jag vet att natalie inte har tillgång till något internet i skåne där hon befinner sig nu så tänkte jag skriva några rader till henne så att ni läsare har någonting att läsa. pratade iallafall i telefon med henne igår, hon var ute med hunden och det var verkligen sommar där, nice! hon har även fått en stuga som jag och hon lär fara till någon gång.

här har ni en riktigt fin bild mig! ;) hahaha


2010-05-21
15:44:04

tjulelu.
har precis kommit hem från en kaos-dag på jobbet så tala om det, eftersom en i personalen var ledig så blev det inte lika snabbt gjort allt som skulle vara gjort och så var det en massa utkörningar så det var riktig kaos, är heelt slut nu! ska strax packa för resan ner till skåne inatt så det ska bli kul :-) sen inväntar jag även svar från tina om vi drar eller om vi kanske tar och skjuter upp det till sommarlovet istället! äh, vi får se!  jag är inte riktigt säker på om jag kommer ha internet där men ska försöka ordna det men annars får jag försöka blogga med mobilen direkt när jag har pengar på den igen, men hejn löser sig! :-D hoppas alla får en bra helg iallafall.

kram!

2010-05-20
19:47:33

jag och kusin!












2010-05-20
00:27:19

,

Ibland när jag bläddrar bland mina tankar eller lägger ögonen på något av orden allt tar mig tillbaka till alla orden, blickarna.


sanningen högg mig i magen har aldrig ilska uppstått så fort inom mig.


2010-05-19
22:56:39

mike oldfield - moonlight shadow (trance remix )
När freja kom hem från skolan så käkade vi sen for vi ner på bruket & handlade lite smått och gott, sedan hjälpte gullhumlan där med mig att städa och dona och i tvättstugan tills hon skulle lägga sig och sova så då fortsatte jag där själv men var ett jävla bökande där men till slut efter att ha blivit halft tokig på en maskin och sparkat på den så gick det till slut, hehe! sen får jag hoppas inte freja blir allt för sur på mig för att jag råkade krympa en eller två tröjor för henne ! :> nä nu ska jag se om robban börjat göra nudlar till mig ;-) annars får jag väl göra det själv, nä sen tänker jag se film eller något är helt slut ikroppen!

-och mamma jag vet om det sen så har det ju bara hänt en gång som tur är, puss!

2010-05-19
15:42:11

hmm.
gud vad jag skäms klockan är nu 15:40 och jag skulle börja jobba 08;00 helvetes jävla skit, varför hör jag aldrig larmhelvetet! jag håller på skämma ögonen ur mig iallafall imorgon när dom kommer fråga vars jag var, blää! hatar sånt här... jag är expert på försova mig!

2010-05-18
16:31:46

turkiet.

bär kanske av till turkiet med tina den 29maj - 5juni, det gillas!
annars får det bli lite mer mot sommarn. 



2010-05-18
01:16:18

mycket läsa / det är psykiska känslor som förföljer dig vart du än går.
Det finns självklart inga jag älskar mer än min familj men det är väl självklart för dom flesta det är dom som får mig må bra och stöttar mig genom allting och det känns jävligt bra att ha en familj som gör det, det är tråkgit nog inte alla som har det så lätt och så vidare men det är så bra att det finns hjälp även för dom men det var väl egentligen inte det jag tänkte skriva om, behöver mest skriva av mig känner jag ..


som dom flesta vet har jag flyttat ner till hofors ett tag för att praktisera och ''börja om på nytt'' vilket kändes jätte bra för mig träffa nytt folk ni vet såna saker och jag trivs hur bra som helst här och ja jag bor hos min mammas bror här och vi har båda lika dålig humor så det går inte en dag utan att man skrattar väldigt mycket åt honom fast det är nog bara vi som har våran dåliga humor om saker och ting, hehe! jamen iallafall jag har börjat må hur bra som helst  här nere alltså allting är så nytt för mig och det är alltid roligt att få se nya saker osv, men då är det faktiskt två saker som har börjat få mig på botten.. och det är inga skit saker är lite mer allvarliga som har fått mig att må jätte dåligt över det och jag har tur som har en familj som är så förstående gällande det här så känner jag iallafall, att jag får det stödet jag behöver! men den här saken kommer ta väldigt länge att kommer över är som ett trauma eller vad man ska säga? så det kanske blir en del depp inlägg men det är för att jag behöver skriva av mig det är ju det jag tycker om att göra! detta känns väldigt jobbigt för mig och jag vill ju må bra och vara den där glada tjejen, synd bara att en person sabbat det för mig och gett mig ett minne och ''sår'' för livet eller vad man ska kalla det! jag förstår inte hur folk kan göra vissa saker mot människor hur dom kan gå omkring som ingenting hänt efteråt! jag får ont imagen av tanken ...

du kan inte kan förstå. du kommer aldrig kunna förstå det, har aldrig gjort. Du måste vara i mina kläder för att förstå mig

2010-05-18
00:49:43

jag blir arg!
Satt precis och läste på internet att en brud skrivit om sin kompis som ska ha blivit våldtagen av hennes gamla kille tror jag det var? och så står det att '' Det kan ju inte vara så svårt att ge En signal när nåt är på gång….Men av nån anledning ville hon säga det Men inte, ta konsekvenserna av det'' är lite av det hon skrev.. men det är inte så jävla lätt att ge en signal det är ju inte precis så att man tar fram en kamera och börjar ta kort eller någonting man hamnar ju ichocktillstånd och är rädd det är inte så himla lätt då att göra något när man är påväg att bli våldtagen eller är med om sexövergrepp själv tycker jag att om man är en bra kompis med personen som blivit utsatt så ska man väl ändå tro på sin vän även om man får höra massa annat skit för det är ju ändå bara DU & HAN som vet, hade varit en helt annan sak ifall det hade funnits vittnen men det är väldigt sällan det finns vittnen och har man själv inte varit med om en sån här sak så är det jävligt svårt att förstå hur personen känner sig efteråt och går och bär på det och har det cirkulerandes ihuvudet varenda jävla dag och mår dåligt!! dessutom kan det känske lättare att prata med en nära vän än med en vuxen sen så är det inte så jävla lätt heller att veta hur man ska berätta det och när man är rädd för att ingen ska tro en, jag blev så förbannad när jag läste hur tjejen där skrivit hon verkar inte vara någon vidare vän som sitter och ifrågersätter på det viset hon skrev det där jag läste! nä urch fy och blä .. och en sak till som jag glömde tillägga : varför ihela helvete skulle man ljuga om en sån här sak? det är bara patetiska jävla människor som skulle göra det men själv tror jag faktiskt att dom flesta har mer vett än det och sen kan det ju vara så att en del kanske berättar om det och sen säger att det inte var så fastän det är sant.. jävlgit svårt det där! nä det är mycket som cirkulerar ihuvudet på mig just nu, tack för mig hejdå!

2010-05-17
16:09:38

^_^
Har varit ute och åkt inlines med sebbe hela dagen och varit omkring sen kring halv tre for jag och hämtade freja på skolan och jag fick nå jävulst med benvärk på vägen hem.. nu hade jag tänkt sätta mig på ballkongen och sola en stund och hoppas på få en rand eller två, tala om varmt det är idag! jo föresten, fick veta idag att jag kom in på österfärnebo folkhög-skolan här nere så då blir det att dra till tanzania i 10veckor med dom kommer bli såå kul! :D

2010-05-17
01:40:20

.


2010-05-16
23:19:20

opsi!


2010-05-16
22:50:07

utmaning!
tagen från annas blogg.

 lägga upp din 10:e bild sen du startade bloggen.
en bild från vintern 2008 tror faktiskt det var kring nyår
och hon breved mig är min faster, tror det var då båda hade hett
 varsin bild på bloggen och frågat om vi var lika
 efter att fått höra det några gånger?
något sånt var det.





Vidare utmanar jag: Marielle tina jenny och alla andra som ser det här! :-)

2010-05-16
20:06:45

....
jag önskar mig minnesförlust jag önskar mig att inte längre veta vem du är och vad du gjorde ..jag önskar bara att det aldrig hade hänt! :'/


2010-05-16
19:14:54

,
Hej! nu har man precis gjort middag och efter rätt blev det chokladpudding. annars idag har jag bara hängt hos mormor.


varför ska detta alltid hända mig? det är en fråga jag ofta ställer till mig själv, jag har en stor klump imagen och ångest och när jag tänker på det börjar jag bara må ännu dåligare.. andra gången nu, varför ska just jag bli utsatt för sånt här? jag orkar inte.. :'/ 

2010-05-16
12:10:08

.
gårdagen var riktigt trevlig faktiskt började med att jag och emelie spelade minigolf som jag kanske skrev i förra inlägget? sen drog jag vidare till sandra och käkade grillat och så sen skulle dom ut på krogen så jag följde med dom andra till hagaparken där det var en hel del folk så då gick vi omkring och surrade med dom osv! senare blev det ganska dött kring halv två tiden fast dom andra gick ändå ut på krogen så jag började traska hemåt men då stötte jag på sari & emil så följde med dom hem så jag slapp sova själv, och nu är jag hemma igen och håller på göra naggets och kryddade pommes! ;-)





2010-05-15
15:07:07

blabla.
vaknade för inte så länge sen med världens jävla hosta och förkylning och det suger verkligen, blä! hade tänkt ta mig en ducsh sen fara ut och möta upp emelie och umgås en stund innan hon drar till jobbet blir nog mest troligt att spela minigolf! :-)

2010-05-15
01:36:31

.

jahaps, då var man klar med städningen efter ungefär två timmar! gud så skönt med nystädat och tända ljus..nu återstår bara två rum samt packa upp det som inte hunnit bli upp packat efter flyttningen.


Haha kollade igenom några gamla bilder på mig, njut!

2008 nyår.


2007 examen.



vintern 2009.




2009, nyår.



2010,


2010-05-14
23:10:16

=)
dagen började med jobb till klockan ett ungefär när jag kom hem la jag mig sängen en bra stund och efter att robban hade farit iväg så drog jag vidare till mormor och umgicks och låg & kliade rygg med kusin och masserade skönt var det kan jag tala om trottts att hon bara är sju så är hon en jävel på massera ;-D sen höll jag på somna flera gånger breved henne men då började hon hålla på uti mina ögonlock och hade sig, haha .. hon är rätt rolig hon, sen kring halv elva tiden cyklade jag hem hit såg att katten var ute som alltid är det verkar aldrig få vara inne eller någonting tycker så synd om han så jag tog några skinkbitar och vatten och matade honom och nöjd verkade kissemissen för det tur det :-) nu tror jag faktiskt att jag ska ta ett litet ryck och städa ihop här och leva om lite med damsugaren och hoppas på att inte grannarna ska klaga eftersom klockan är efter elva fast isåfall ska jag klaga på den där hunden man hör hela nätterna springandes och jag lovar man hör det tydligt, vi bor nedanför .. ja det går inte att beskriva ljudet blir så less ibland! men helgen blir nykter iallafall, kram.

2010-05-14
15:05:04

:)
ligger just nu i sängen efter en rätt lugn arbetsdag faktiskt men har dock bara sovit tre timmar i natt för jag har varit så jävulst arg på en viss person så det inte finns ord men tur jag somnade tilll slut så man fick lite sömn före jobbet! vad händer ikväll för alla? själv har jag ingen aning är hemma själv ihelgen så får väl se vad man hittar på funderar på att städa lite ilägenheten för att fördriva tiden med något är så less att sitta vid datorn om jag ska vara ärlig tycker aldrig det kommer något nytt, blä på det!


skriver mer senare, ha en bra helg kram!

2010-05-13
23:46:09

tidsfördriv!


- OM DIG :
1. Hur mkt är klockan just nu ? -
23;40
2. Fullständiga namn ? - natalie, nicole frida eva ansell!
3. Vart vill du bo ? - vid vattnet eller på landet.
4. Hur många barn vill du ha ?- En, max två.
5. Vill du gifta dig ? - Jag vet inte, man behöver inte ring för att visa sin kärlek.
6. Rullar du spagetti eller skär du den ? - både och.
7. Har du ätit sushi ? - nix äter inget som har med fisk att göra.
8. Lyssnar du på nu ? - kenneth & the knutters - som en riktig man.
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? -inga alls.
10. Humör ? - Lite trött, men annars rätt glad.

- HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. Kysst någon ? -
ja det har jag.
2. Sjungit ? -  Jodu!
3. Blivit kramad ? - yes my man.
4. Känt dig fånig ? - inte det minstsa!
5. Saknat någon ? - Saknar alldeles för många just nu!
6. Dansat galet ? - haha bara fulat mig.
7. Klippt håret ? - Nixpix.
8. Gråtit ? - Nä inte alls.
9. Ljugit ? - näpp!
10. Haft sex - nä!


- GREJER :
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen ? - typ.

2. Har du en hund ? - tre stycken.
3. Sover du helst sj eller med någon ? - Med någon, hatar att sova ensam!
4. Tror du på spöken ? - ja det gör jag!

2010-05-13
23:20:33

-


2010-05-13
00:54:24

Minigolf med kusinerna! :-)












2010-05-12
23:48:12

med dig är jag lycklig.
men tudelu mina sköna bönor! :-D kom in för inte alls så länge sen min dag har varit super bra började med att jag och kusinerna for och spelade minigolf och såklart vann jag ;-) hehe, sen drog jag iväg och umgicks med J en stund och bara surrade om allt möjligt och matade änderna och fiskmåsarna nämen jag har haft en jätte bra kväll har tagit ett par bilder så dom kommer upp imorgon :-) kram på er.

2010-05-12
13:29:49

god morgon!

Är fortfarande säng liggandes vilket suger men blir nog ändå att fara ut lite senare och åka inlines med sebbe och om vädret är bra kanske man far till valbo och umgås men vi får helt enkelt se hur jag gör :-) kan ju snabbt bli ändrade planer.

här kommer några utav dom nya bilderna!













min älskade hund diva :-)


mammas hund benji! :)



daniels!  ior ( junior )



2010-05-11
21:33:21

jag vet inte!

Jag måste gå runt och låtsas att jag mår bra varje dag för att inte såra dom jag älskar.
Jag är oftast glad men i bland bryter jag bara ihop och faller tillbaka.

tillbaka till verkligheten.
jag går alltid och hoppas på att bättre dagar ska komma.

Verkligheten är dock nu.
tills framtiden kommer får jag drömma mig fram och fantisera om allt som kunde varit nu..önskar jag på något sätt kunde förklara hur jag känner men så snabbt jag är ensam börjar jag tänka på verkligheten.

saken är den att när jag är med er är jag som vem som helst, för ni gör så jag glömmer verkligheten, Den dåliga verkligheten ,men om man bara sitter ensam och ruttnar börjar man tänka på vad man kunde gjort..det är sånt man ångrar när man blir äldre när man ser verkligheten starkare...jag ser mig inte som deprimerad jag ser mig bara som en människa med lite annorlunda rutiner,jag har mina dåliga dagar så som alla andra.



2010-05-11
21:12:14

sjukling idag.

Livslånga förhållanden lär dig livslånga läxor,sådant du måste bygga upp för att få en solid känslomässig grund. ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det du har lärt i andra relationer och områden av ditt liv.


2010-05-11
12:59:01

hahha

2010-05-10
22:04:30

,



HAHA, full som ett svin kan jag tala om bjuder på den var på crusingen!

2010-05-10
18:47:28

måndag.
tjulelu, har precis blivit klar med min städning som jag hållt på med närmare tre timmar och nu håller jag på att göra mat så hade tänkt passa på att skriva några rader bara! efter maten blir det att fara iväg ner på byn en stund blir en tidigkväll är helt slut efter städningen och jobbet, jo bilder kommer nog iveckan.

kram

2010-05-09
23:49:57

Detta är nu min väg till dit jag vill till..
detta är min första steg till ett bättre tillvaro..väg till att börja älska mig själv, och för första gången  måste jag verkligen börja släppa in andra, låta dem beröra min själ.




2010-05-09
16:56:51

tillbaka i hofors.
Nu är man tillbaka till hofors igen vilket känns riktigt skönt, hade tänkt ta mig en  ducsh sen fara iväg och åka inlines eller spela mini golf vi får se!

helgen blev bättre på lördagen faktiskt men nä jag hinner inte skriva nu jag får göra det sen kram!

2010-05-08
00:35:05

mobil bloggning :)
hej ligger just nu iett rum  iskolan och forsoker gora en mobil bloggning  vilket inte gar sa bra kan inte skriva alla bokstaver marker jag haha :)   men det far duga ialafall .. dagen hara tycker jag
var ratt trakigt faktiskt sa far hoppas pa battre i morgon det anda vi gjort ar typ namnlek och sant sa nar vi hade atit gick jjag och kopte cigg vilket var javulst kallt och morkt men vart det sa jag klarar mig =) nae maste sova nu ska yb

2010-05-07
16:26:05

.

nu bär det snart av till österfärnebo för att övernatta där ihelgen så jag hoppas det blir kul för jag kommer missa crusingen i gävle för det, damn det suger verkligen.

har packat allting nu plus skrivit det där personliga brevet till skolan vilket inte var det lättaste tur att eva hjälpte mig med  det :) nä ska gå ut och röka nu sen käka, och inatt har jag drömt massa sjuka saker om mig och marielle haha, catfight! marielle ring mig sen.. tillbaka och skriver på söndag här om dom inte har dator därborta som jag kan använda för kommer lämna min kvar i forsbacka, kram.



2010-05-06
21:19:39

idiot,idiot,idiot.

du är den mest patetiska människan jag träffat på denna jord så du vet om det!

varför sitta och neka saker som man redan suttit och berättat om att det var si & så sen sitta och spela helt oskyldig och skylla ifrån sig.

sånt dära gör mig riktigt förbannad när man inte kan hålla sig till sanningen gällande sånadär saker, nä orkar inte slösa min energi på er idioter mer har bättre saker för mig känner jag.


2010-05-06
18:13:37

^^
Blev att jag for iväg med eva en sväng in till sandviken på second hand tror jag det hette och kikade fick med mig en jacka iallfall :) & eva hade före vi for dit köpt det gula linnet till mig som jag ville ha, great! och vad jag ska göra nu får vi se orkar nog inte göra så mycket med tanke på att jag höll på somna precis före vi drog iväg tur jag inte hann somna ordenligt!



2010-05-06
15:32:41

som jag är trött.
Har nu precis kommit tillbaka till forsbacka efter att ha varit ivalbo med kusin och så stötte vi på hennes kompis som hackade på oss så vi gick omkring och kollade på rean & så, hittade dock ett par jeans som jag så gärna ville ha men som otur nog inte gick överarslet på mig nästan och inte gick igen kring höfterna råkade ha sönder dragkedjan på dom, hehe! synd att det var sista paret av dom jeansen bara, äh får vänta och se ifall det kommer in några andra jag gillar sen! :-) efter att ha suttit och dreglat efter mcdonalds så var jag tvungen att gå dit och köpa käk som var nå jävulst gott kan jag ju ta och tala om för er!

har hunnit ta lite bilder men orkar inte hämta kabeln just nu så dom får jag he in sen :) & jag är inte säker på ifall jag hinner blogga något imorgon eftersom att jag far till österfärnebo och övernattar tills söndag där för det ska vara massa interjuver osv, men kan ju hända att jag skriver ändå under helgen men ni märker ju annars är det söndag som gäller! :D kram.

2010-05-06
09:21:07

lev i nuet för livet är för kort för att vänta med att visa vem du är.

Mina tårar är mästare på att hela tiden hitta nya gömställen - men jag känner inte längre för att leka nu vill jag bara skaka hand med verkligheten lära känna den på djupet den kan vara hur skrämmande som helst men jag vill uppleva den slippa vara fängslad i drömmar mer som gör att jag blir ännu mer besviken när verkligheten till slut bryter sig fri och förenas med min själ.


- . Minnen som fortfarande finns kvar från dagarna då ja bara låg där,





2010-05-06
08:26:31

tillbaka från norrland!

tjulelu, nu har jag äntligen kommit fram efter en lång och dryg tågresa från piteå låg hur länge som helst och försökte få internet på tåget men det sket sig totalt så jag la mig och kollade film en stund sen låg jag bara och försökte somna men var nå jävulst varmt och jävligt ikupeen .. nå, nu sitter jag iallafall hos eva & rebecca och kollar på mtv kanske man ska lägga sig och vila en stund fast är ändå sugen på att gå ut när det är så himla varmt och skönt ute nu, men vi får se hur jag gör :-)


kram!


2010-05-05
00:50:43

har tråkigt, är trött och internet bara jävlas med mig! arrrg.


Har du:
Kysst någon – oyes.
Sovit brevid någon med samma kön – flera gånger.
Sovit brevid nån med motsatt kön – många gånger.
Slagit ner nån – Haha om jag har!
Ljugit för en bra vän – vita lögner isåfall.
Svikit någon – Ja..har väl hänt!


Vem: -
Skrev du senast till på msn – Rebecca
Kramade du senast – glenn & madelene, rasmus!
Sov du hos senast – Hemlis!
Vill du vara just nu - Full
Ringde dig senast – andres.


Vad:
Drack du senast – fanta
Köpte du senast – strips med smält ost!
Gjorde du igår – jag minns inte riktigt tror jag var på middag hos pappa.
Ska du göra imorn – Packa klart sen fara tillbaka till hofors.
Vill du göra just nu – se andra avenyn, vara med marielle & dricka öl.
Åt du senast – pommes.
Är närmast dig som är rosa – en lampa.


Kärlek :
Du har sårat nån så den började gråta – Yes iam a heartbreaker..
Nån har sårat dig så du börjat gråta – jo ..  


Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra – mhm, har hänt ett par gånger.
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra – Tyvärr..
Jag har smugit ut utan lov - Haha ja.
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är – yesbox, flera gånger.
Jag har en hemlighet som ingen vet om – det har jag säkert.
Jag har fuskat i ett spel – hehe, nädåå..visst inte jonas!?;-]
Jag har struntat i ett prov – yes!


Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv – Jo det har jag. 
Jag har druckit alkohol – många gånger.
Jag har tagit medecier mot drepression – nae.
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det – javisst.
Jag har vaknat gråtande – Av en mardröm ja..
Jag har somnat gråtande – Jo det har jag.


DÖDEN:

Jag hatar begravningar - Har aldrig vart på nån, så jag vet inte. 
Jag har sett någon dö - Nopes.
Någon du har känt som nyligen som dött - inte nyligt.


2010-05-04
23:55:48

Hemma från en trevlig kväll!
Har alldeles precis kommit hem från en kväll med dom bästa, blev massa surr och skratt sen for jag och marielle och käkade på sunes en sväng sen for vi tillbaka dit och då gick jag och madde ut för att göra en brasa som tog oss evigheter att göra men till slut efter många om & men gick vi igång den och gjorde oss körv sen kom dom andra ut en snabbis och gjorde sig en men dom mesarna började frysa, haha! sen kring halv tolv tiden for jag hem och nu ligger jag här, jo juste! marielle klippte mig lite idag också :-) , ja vad ska man mer säga? imorgon far jag tillbaka till hofors! ;p




2010-05-04
15:29:41

trala.

Hej kom precis hem från en sväng på stan med malin blev att jag köpte hårmoussefärg :) och tala om att he var nå jävulst varmt ute, så nu hade jag tänkt plocka ihop på rummet om jag får ork till det sen ta in tvätten och så ska jag väl skriva ett personligtbrev som skolan ville ha osv, sen får vi väl se ifall fröken markström är vaken så kanske man tittar förbi där!


2010-05-04
03:24:55

just feelings!

Du älskar mig vacker - som så många nätter förr och jag känner mig som en prinsessa men prinsesskänslor är bara tillfälliga och har inget med sann lycka att göra..



 
Du smekte min hud fri från gift i samma veva som du fångade mig i din egen outforskade smärta men jag ångrar inte en sekund med dig!







2010-05-04
03:08:46

*
  • känslor kan vara rätt så konstiga ena dagen vet man inte vem någon är andra dagen börjar man avsky den  för att man vill skydda sig själv flera dagar senare som växer till månader börjar känslorna ändra sig och man kan inte skydda sig själv längre man börjar söka efter personens blickar och blir nervös införs dess närvaro kan inte koppla av och undrar hur allt skulle vara om man inte skyddat sig för länge från känslorna som förvrider och förnekar ja, det är emot min vilja som jag börjar känna såhär och muren som noga byggts på börjar rasa ner till
    grunden tack vare dig.


2010-05-04
01:58:19

marielle minns du när du skrev det här till mig när du flyttade..

till kiruna ett tag, 2008 .


natalie, jag förstår inte hur jag ska kunna klara mig utan henne, så länge som jag säkert kommer stanna här kommer det ju aldrig bli som förr mellan oss två, jag vill ju ha kvar den fina vänskapen som vi har, om jag får säga det själv tycker jag inte det är en vanlig vänskap vi har, vi har så jävla
mycket mer tillsammans, och nu pratar jag inte om något förhållande osv..

N - Du får verkligen inte glömma mig eller släppa taget om mig helt, för jag kommer att komma tillbaka förr eller senare, det lär dröja men jag har all tid i världen för dig & hoppas du har det för mig med, du är min bästavän och tycker det är grymt jobbigt utan dig! ;/ ..  jag saknar & älskar dig nå så jävulskt, glöm inte det! <3


och nu är det två år sen, nu har ju jag flyttat iväg till hofors och då kan jag berätta för dig marielle att jag känner precis samma sak om dig som du skrev om mig! :/



2010-05-04
01:32:07

Hahah jag orkar inte!

BajsMalin ★ säger: jag äter dig nu!!


natalie ' Lev för det du har & Ge inte upp för det du saknar säger: shiit my man, tyckte det var något som började gnaga på mig just! smakar jag bra?


BajsMalin ★ säger: haha, precis som nötter brukar! Oj, tror att jag åt en bit av din stjärt där.. Den smakade lite mysko


natalie ' Lev för det du har & Ge inte upp för det du saknar säger:  akta skägget därbak så du inte fastnar har ju börjat odla! men det kanske du ser ? aj, bit inte så hårt!!


BajsMalin ★ säger: oh.. skägg.. har du någon tandtråd?! Vad fan.. Har du blekt anushåret?!


natalie ' Lev för det du har & Ge inte upp för det du saknar säger: inge tandtråd tyvärr! ja, men du behöver väl inte skrika ut det!

BajsMalin ★ säger: Förlåt då!! Var har du gjort det? För du kan väl inte gjort det själv?Var det Marielle eller?


natalie ' Lev för det du har & Ge inte upp för det du saknar säger: men jag kan ju inte avslöja det då springer ju bara du dit och göra samma coola färg som mig, men ja marielle kan ha något med saken att göra!


Bajsmalin★ säger: Fy fan vad du är taskig! Jag trodde att vi tyckte om varann! Då berättar inte jag vem som byggt mitt snorbusehus heller!!


natalie ' Lev för det du har & Ge inte upp för det du saknar säger: jo snälla!! jag berättar om du också säger, annars är det ju fusk!

BajsMalin ★ säger: Men.. Nej.. Jag vet inte...


natalie ' Lev för det du har & Ge inte upp för det du saknar säger: gud vad taskig du är!


BajsMalin ★ säger: Det är hemligt.. eller ja. Okejdå!! Det var lady gaga. Men hon vill inte att det kommer ut!


natalie ' Lev för det du har & Ge inte upp för det du saknar säger: opsi, ska försöka hålla näbben om det nu bara!"


BajsMalin ★ säger: Nu är det din tur att säga!


natalie ' Lev för det du har & Ge inte upp för det du saknar säger: hmm, ja.. tomas di leva var vi tvunga att be om hjälp för marielle klarade inte riktigt av det men säg inte något!!


BajsMalin ★ säger: Hihi.. Okej. Nu kommer jag att skratta och tänka på ditt anus varje gång jag vattnar blommorna hihi StjärtNatta! ;P


natalie ' Lev för det du har & Ge inte upp för det du saknar säger: snormalin! ;>

BajsMalin ★ säger: HAHAHAHA


natalie ' Lev för det du har & Ge inte upp för det du saknar säger: hahah, varje gång jag ser något grönt kommer jag tänka på dig! och dit snorhus!


BajsMalin ★ säger: Åh, jag då. Jag kapade av alla mina naglar igår, så att nu kan jag inte peta ut slemsnor


natalie ' Lev för det du har & Ge inte upp för det du saknar säger: damn, du får köpa lösnaglar!


BajsMalin ★ säger: HAHAHA tyckte du skrev horhus!!


MIN SNORÄLSKARE TILL FASTERS --> WWW.BAJSMALINS.BLOGG.SE


2010-05-03
21:37:02

jag och marielles lillasyster!


2010-05-03
20:27:14

.
Du gör ett misstag fråga mig hur jag känner för det finns ingenting kvar du har ditt liv och jag har mitt

Kom inte tillbaka tro inte att de kan bli bra för jag vill inte dig ha ett ex är ett ex så ska det förbli du är min vän kärleken finns inte kvar.



2010-05-03
20:11:40

tröttast.nu!

Har precis kommit hem från pappa nu - och kan ju ta och tala om att jag är nå jävulst trött så blir väl en tidig kväll för min del, :) men hade behövt ta och städa undan irummet för ser ut som ett bombneslag just nu!
imorgon blir det dra in till stan och köpa hårmouse till håret så marielle om du ska följa med hör av dig.


en gammalbild på mig och frida! ;-]





2010-05-03
16:09:25

blaha, dålig upptadering dom senaste dagarna jag vet.

blä, har vaknat till och från hela natten drömt en massa sjuka saker allt från drunkningar till knark så har inte alls sovit  bra dom två senaste dagarna!

ikväll blir det att fara käka tacos hos pappa och bara umgås med dom nu innan jag far tillbaka till hofors, och vad jag ska göra efter det återstår att se beroende på vad klockan hinner bli! nä nu ska jag gå ut och sätta mig i solen stund och ta mig en rök.

bilder från ihelgen! ( men orkar inte ladda upp alla nu dom får komma eftersom)