n

2008-12-29
23:57:30

.
kom alldeles precis hem, vart att jag for ut en sväng med erik jesper och marielle, vart väl inte så värst länge vi var med dom men trevligt var det iallafall. det tråkiga med allting är att marielle flyttar imorgon till kiruna så blir väl att jag följer med och lämnar av henne på tågstation, hoppas du får det bra där stumpan! ^^ idag vaknade jag med världens huvudvärk och illamående så la mig i mammas säng med kusin och kollade en film, sen drog vi till havsbadet med morfar och var super kul där =) lärde b.la. freja att simma eller inte helt men snart klarar hon det galant hon var riktigt duktig! sen när vi kom hem la jag mig och kollade två filmer ''step up 1 & 2''  super bra film. värd att se tycker iallafall jag! nåja,gårdagen tillbringade jag tillsammans med caroline rickard jens marielle och alexander först! så vi satt och spelade spel och drack lite ^ senare mot kväll kom erik och hämtade upp mig och marielle ..även jesper och jimmy var med så vi for och åkte lite! sen drog vi till jespers lägenhet och dit kom melinda och tina sen! så var en rätt bra dag igår. men snacka om ont ifingret jag har skulle vrida av en glödlampa som var tänd, osmart som jag var! så självklart brände jag mig och inte bara en gång! nä nu måste jag nog kila iväg ska upp tidigt imorgon. men hoppas alla haft en toppen helg! kram på er.


jag förstår inte vad du förväntar dig av mig!

2008-12-28
01:48:47

tråkigt.
Jag är: trött
Jag sover: gärna ..
Jag blir glad av: att jag ska göra min tatuering snart.
Vem kramade du senast: robert
Vad sa du senast: va?
Gröna eller röda äpplen: gröna
Vem ringer du när du blir arg : mamma är för det mesta arg på hon,tyvärr!
Vad skulle du behöva just nu: en grogg och ta mig en rök.
Har du snygga skor: funkar!
Vilken tid gick du upp idag: kring 13;00
Vad var det första du sa imorse: kör mig till marielle. 
Har du sovit i din egna säng inatt: nej!
Har någon annan sovit i din säng i natt: jo.
Vad såg du senast på tv: musik videos.
Kan du spela fotboll: jadå.
Senaste personen du skickade ett sms till: david,
Senaste personen som du fick ett sms av: david
Senaste personen du ringde till: Marielle
Senaste personen som ringde till dig:erik m
Senaste personen som fick dig att skratta: erik och jesper
Senaste personen du pussade: min hund!
Senaste personen du hörde sjunga: ehm..minns inte!
Senaste personen som fick dig arg:humf, min kusin!
Senaste filmen du såg: Shrek 1
Senaste låten du lyssnade på:drängarna- om du vill bli min fru
Ditt liv med ett ord: bergochdalbana.
Gjort idag: umgåts med folk, tagit en grogg.
Vad drack du senast: fanta
Vem är du kär i: min hund.
Vad ska du göra imorgon: sova, sen får vi se vad som sker.
Har du gråtit till en film någon gång:många gåner.
Sista meningen innan du går: hoppas alla haft en bra dag.

2008-12-28
00:28:04

på sätt och vis.

kom alldeles just hem från degeränget! har blev en rätt bra dag ändå kvällen började med att jag och kusin kollade tv och tjockade oss med godis osv.. sen när hon somnade gick jag ut med hunden en sväng och ringde och surrade med tina då kom vi fram till att vi skulle göra något, och när jag var ute så såg jag erik och jeppe köra förbi så jag hörde med dom vad dom skulle göra så vart att dom kom och hämtade upp mig sen hämtade vi upp tina så for vi ut och körde lite sen drog vi på en fest på degeränget hos tobbe så vart att man tog sig en grogg där! sen skulle erik börja dra sig därifrån så jag och tina henkade på.. så han körde hem oss båda! och nu sitter jag här och funderar på att slå igång en film eller tvn. börjar bli rätt så trött! men vi får väl se! ska kila nu, ha det bra! kram.


2008-12-27
18:36:22

tragiskt.

Hej!

kom hem för en liten stund sen! dagen har väl inte varit vidare bra pga en sak som hänt..men det vill jag inte gå in på!  har inte gjort något speciellt idag förutom att jag varit och ätit med marie och david! jag vet att jag varit dålig på att skriva dom senaste dagarna men har helt enkelt haft annat för mig och inte haft tid! igår var det en bra dag tillbringade dagen med marielle jesper och erik vi surrade skrattade en hel del och kollade på tv var super trött igår så hållde på slockna isängen så vart ingen sen kväll för min del började gå hem kring halv 11 med m. så när jag kom hem la jag mig framför tvn en stund sen gick jag och la mig och sov! hm..just nu känner jag att jag inte alls vill skriva har inte direkt på humör för det så tar nog och skriver sen!
ha det bra!


Folk lever i sina lögner, både du och jag. Som om vi simmar i det hav där alla har samma mening.Men för verkligheten gömmer vi oss för att slippa så stämplar med olika värden. Där den ena är bättre än den andra. Och svartsjukan tar plågsamt över allt levande. Allt är en stor lögn,en stor lögn. Folk lovar en saker men menar inte hälften av vad som sagts. Man begår misstag man ångrar allt försent, då man inte kan göra något fast man egentligen vill. Folk låtsas att dom accepterar och utnyttjar för att få närhet.Tror dom är svåra att genomskåda fast man ser rakt igenom. Vi vet båda du och jag min vän, vi vet båda två. Vet mycket väl sanningen bakom dina ögon dold av lögner och svek. Jag är precis som du. Vi genomgår ett liv, där folk ständigt trycker ner andra. Vi mår dåligt, en del sämre än dom andra. En del försvinner, och får fler på fall.En kedjereaktion har påbörjats, vi är en blanddom. Istället för att kämpa så lägger vi oss ner.Låter folk trampa på oss, som dom mattar som dom ser oss som. Vi låter dom förgöra oss, på ett brutalt och äckligt sätt. De vänner man har påstås lägga märke till de mesta och lovar sensaker som ; allt kommer bli bra. Som om dom
kan förutse din framtid och vissar att de bryr sig när större saker inträffar. Men sen när saken verkligen gäller, så får man ingen hjälp alls.


2008-12-25
17:25:46

julafton.
hallå :)

min julafton var super och var jätte nöjd över det jag fick, b.l.a pengar, presentkort,kläder,en tatuering helhelgs biljett till pdol tills nästa år och massa mer. så är super nöjd! ikväll ska jag vara barnvakt till freja med marielle. så blir väl att vi ser film och tar det lungt bara. jag har inte riktigt tid att skriva nu, skriver sen! puss.



2008-12-23
16:46:40

uppesittarkväll / julklapps handling.
hallå!

kom hem från stan för ett tag sen, blev inte att jag köpte så jätte mycke julklappar men ett par stycken blev det iallafall! så man får hoppas på att alla blir nöjda över det dom får! blev att vi for rätt tidigt till stan ändå min kusin freja följde är så svårt att köpa åt 5åringar så hon fick följa med och välja, efter en lång stund på stan så gick vi och mötte marcus och liam för att gå och äta! trevligt var det! har inte riktigt fått någon jul känsla ännu men får väl hoppas det hinner komma tills imorgon, och imorse ringde anna mig och frågade om jag var hemma och det var jag så hon och lillebror kom förbi med julklapp till mig och i dom innehöll det en snygg tunnika och en jätte mysig halsduk från gina! och jag hade faktiskt kollat på halsduk nån dag före så det passade ju bra att jag fick en! ikväll är det uppesittarkväll så hade tänkt spela bingolotto nästan det bästa jag vet, med tända ljus godis och rubbet plus med familjen! så har min dag sett ut iallafall riktitg bra. men ska gå ut med hunden nu en sväng hade jag tänkt.

godjul och kram på er.

2008-12-22
23:15:04

Hemma nu!
hej!

nu är jag hemma från kiruna iallafall, har varit en toppen helg! fredag kom vi dit kring halv tre tiden så när vi kom dit packade vi upp våra saker käkade och for in till stan för att vara med folk! och trevligt var de, blev att vi övernattade hos cammo i lompia! sen lördag blev det stan igen, så vi tillbringade mest tid till att vara istan och umgås med folk! och blev att vi drack lite också! söndag blev det en snabbis till stan för att säga hejdå till dom andra eftersom vi skulle fara måndag morgon till piteå igen.. tråkigt nog! just nu känner jag att jag inte ids skriva så mycket mer. men så har iallafall våran helg sett ut och mycke skratt! det finns en grej till att berätta om gårdagen jag marielle marcus och erik låg isängen och kollade på tv, så då kom jag och marielle på att vi skulle hälla lite dricka på erik så jag gjorde ju självklart det. så tillbaka får man dubbelt så mycket på sig plus ett grönt sträck på kinden. sen gjorde jag något osmart jag tänkte aldrig på att marcus hade en halv dricka brevid sig! men iallafall då drack jag mer dricka och till slut sparade jag lite imunnen och spottade ut allting på honom. och då kommer han med sin dricka och bara kastar över mig, yeah! och klibbig vart jag ibåde håret och iansiktet! nåja, ikväll hade jag tina och melinda lilla julafton, och det var riktigt trevligt! med spel & massa surr. tack för en bra kväll tjejer! ska dra nu, vi hörs!
kram på er.



2008-12-21
15:26:28

kiruna.
Hallå! :)

kom alldeles just ur duchen, blir att vi åker hem imorgon istället. det har verkligen varit en toppen helg! när jag kommer hem hade jag tänkt skriva mer om det här för nu måste jag skynda mig iväg vi ska strax dra till stan var det tänkt. men hoppas alla haft en toppen helg! kram.

2008-12-19
03:41:53

.

'Jag minns hur du böjde dig ned, och satt där med armen om mig när jag grät. Du satt där och törsade mig,fast du inte förstod vad jag grät åt. Du höll om mig.. Du bara satt där och ställde frågan om och om igen inom dig. Vad har hänt? Men du sa inget.Jag hatar mig själv, var allt jag sa. Det ska du inte göra svarade du. Jag kollade på dig medans mina tårar rann . Det måste ha vart första gången du såg mig grina så mycket.Jag lutade mot din axel och kände en trygg känsla. Jag började bli lugn, kunde inte mera gråta.jag tryckte på för jag vill allt skulle rinna ut. Så slapp det sitta kvar till senare. Du satt där med mig ett tag.. Du hjälper mig alltid i svåra stunder.                

2008-12-19
02:31:48

en sväng på stan.
hallå..

vaknade för en liten stund sen! typiskt mig att somna på kvällarna och vakna på nätterna. men iallafall så förlorade vi båda matcherna på julturneringen men förväntade mig inget annat heller! aja, direkt efter vi hade spelat klart drog jag och marielle hem till hon och duchade och böt om ochh drog in till stan för att träffa marcus och liam. sen när vi kom hjälpte vi honom att hitta julklapp till sin mor och liam! så till slut hittade vi iallafall något till båda två!  vart en super dag tack för en bra dag marcus marielle & lill liam! det måste göras om.. nu ikväll har jag packat inför kiruna och jag längtar verkligen tills vi börjar röra oss mot kiruna, det är efterlängtat! men före vi far dit måste vi föbi konsum och hämta mina och marielles linser som kommit nu iveckan snabbare än väntat! men nu ska jag dra har så jävulst med växtvärk ibenet så hade tänkt ta mig en alvedon sen lägga mig och kolla film! men hoppas alla har en bra helg. kram på er alla.



visst är han söt! :)

2008-12-17
21:54:53

När lögnen blir din sanning, vad tror man på då?

blä, jag är alldeles uttråkad sitter och lyssnar på musik! marielle sitter i mitt rum vid datorn så ska nog gå  och surra lite med henne istället för att sitta här det blir så lång tråkigt om man sitter alldeles för länge men det blir väl att vi slår igång en film eller nånting! hade tänkt fortsätta se filmen jag inte såg klart igår ''ps ilove you''  och sällskap fick jag av jolly isängen igår alltid lika mysigt med lite sällskap! ikvällen har jag tillbringat med både jens & marielle. vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, förutom att jag svin trött och det blir en tidigt kväll. ha det bra! 



Jag avskyr dig, jag vill inte att du ska finnas. Jag vill bara slå dig hårt för du vägrar minnas. Jag avskyr ditt leende, jag avskyr ditt skratt, och jag avskyr att jag måste drömma om dig varje natt. Jag hatar när du håller om mig hårt, jag hatar när du får mig att glömma det som är svårt. Jag hatar dina läppar mot mina, jag hatar dom för att dom är dina. Jag hatar dina sockersöta ord i mitt öra, ord som jag verkligen behöver höra. Jag hatar dig, jag avskyr dig, du äcklar mig. Varför ska du andas samma luft som jag ? Varför ska du få mig att känna mig ensam, och så väldigt svag. Varför vill du aldrig förstå, att jag hatar att älska dig så?


2008-12-17
12:39:08

.
halloj!

det är alltid lika skönt med att få sluta tidigare, slutade redan klockan 11 idag.dom två sista lektonerna var frivilliga så självklart far man hem istället för att sitta kvar! imorgon börjar julturneringen så håll tummarna för våran klass, men jag tror det kommer gå rätt bra ändå fastän det är så lite folk som ska vara med blir bara att vi måste kämpa mer! jag blir så arg när jag spelar så jag börjar slita iandras tröjor,knuffas och har mig! men ska försöka att inte göra det imorgon! nåja, var precis ut och hämtade posten för att kolla ifall jag hade fått mina och marielles linser ännu och det hade vi fått dom kommer snabbare än väntat. men det är ju bra det iallafall! det tog inte mer än två dagar innan dom kom, så ska ni beställa linser beställ på http://www.fargadelinser.se/ det finns faktiskt snygga färger där och bra priser! men kan tyvärr inte hämta ut dom förens fredag om ens det eftersom vi far klockan 10 på morgonen! men vi får väl se hur det blir det löser sig! ska försöka få liv i marielle nu så hon inte sover bort hela dagen så kanske traskar ner till hon på ett tag. ikväll har jag inga speciella planer blir säkert att vara med m. vi hörs! puss.

hoppas hoppas hoppas.

Du ber mig att glömma, glömma allt det som hänt, de som orsakar tårarna i mina ögon,
de som orsakar min smärta. Du säger, glöm det, nu lämnar vi de här bakom oss så vi kan gå vidare med våra drömmar, vår verklighetsbild. Vi?Du använder ordet vi, när det är jag som går igenom det här. Du står där bredvid som ett.Men det här är min verkligehtsbild just nu,kära du, det här är vad jag måste gå igenom, vad jag måste konfontrera, och visst kan jag bygga upp en bild av något, en bild som inte liknar verkligeheten, men försvinner min smärta då?

2008-12-16
21:16:02

prommis med hundarna!
hej.

kom alldeles precis in! vart en långpromenad med hundarna. och en sväng till ica för att panta, och så följde marielle med mig ut med dom, och så tog hon med sig milo samtidigt! så var faktiskt riktigt skönt ute och piggare vart jag än vad jag var.. så ska strax lägga mig framför tvn och kollade lite desperate housewifes som det redan gått ett tag av men det är paus nu så tänkte skriva några rader innan det började! och en sak är säkert att jag är en klant, jag gick med fyra kassor med pant och två hundar så var inte så super lätt att gå med allting men då ville marielle att jag skulle komma upp med jag sa att jag inte tänkte det för jag hade så mycket men till slut gav jag med mig och gick upp, och såklart när vi skulle gå ut så hade jag en påse med glasflaskor iena handen och diva är rädd för att gå itrappor så hon hade självklart bråttom ner så då följde påsen med så det kracshade i trappan allting, och det lät inte lite heller!  men som tur är gick det iallafall bra för både mig och hundarna ingen skada! nä, nu ska jag dra. vi hörs!

puss

2008-12-16
17:58:02

trött,trött trött.
hallå..

förlåt, men har verkligen ingen ork till att skriva ikväll eller iallafall inte just nu är helt slut ikroppen och så vill jag bara sova, men om jag somnar nu så kommer jag inte kunna sova inatt! men ska höra med marielle vad hon ska göra så kanske vi går ut med hundarna en sväng så kanske jag piggnar till! nu har jag iallafall beställt nya linser färgade bruna blev det :) nästa gång blir det nog gröna skulle jag tro, men ha det bra!

puss!

2008-12-15
20:03:03

Bloggar du? Få gratis färgade linser!
http://www.fargadelinser.com/ kolla in dessa häftiga linser och bli medlem  man kan även få gratis linser vid köp av parfymprodukt! 
 

Obs!
Är du under 18 år måste du ha du ha målsmans godkännande för att använda linser.
Enbart bloggar som varit aktiva mer än två månader.

Gör så här
1. Skriv ett eget inlägg om Färgade linser på din blogg och lägg upp en länk till www.fargadelinser.com.
2. Maila länken till din blogg och ditt namn samt adress till: [email protected]
3. I mailet skriver du också exakt vilka linser du vill ha. Gäller enbart Freshlook månadslinser utan styrka.

Så enkelt är det!


2008-12-15
18:29:25

kiruna here we come.
halloj..

kom hem för ett tag sen har varit iväg med ullis en sväng till pitholm och betalat en soffa, så när vi hade varit där tog vi och svängde in på sunes för att köpa mat var extra pris där 24kronor för en liten dricka och dubbel burgare så köpte vi en pommes till! och gott var det iallafall, är prott mätt.. men tar väl inte länge till innan jag är hungrig igen ;> ..och dagen har varit rätt okej faktiskt det var varken rolig eller tråkig utan mitt imellan lång dag till tjugo ifyra, drygt! efterskolan följde jag m till p-station och pratade och tog dna grej! och det gick bra iallafall. före vi for tillbaka till öjebyn svängde vi in på affären för att handla lite .. och man hinner inte kolla bort mer än en sekund så har m gjort nånting! hon hade tagit en frukt för att smaka hur den smakade, så hon tog en tugga sen la hon tillbaka den! hahah, tur ingen såg det! aja, har pratat med marielle om att vi drar till kiruna ihelgen och så blir det nu iallafall. så blir köpa julklappar där! ser fram emot att fara dit! men ska ta och ringa marielle på ett tag hade jag tänkt,ha det bra! puss.


2008-12-13
00:09:26

lugn helg!
hallå..

håller precis på och färgar håret igen. och jag vet knappt vad det är för färg själv men mörk rött/lila aktigt , det lutar sig iallafall mer mot det hållet :) så ska strax gå och tvätta ur det hade jag tänkt! gårdagen var riktigt trevlig blev stan för våran del, vi drog oss till punkt och var med emelie jenny sebastian ida julia tobias och marcus jag marielle jönsson osv..dom andra kände jag inte! vi satt och surrade och spelade öl spelet! senare mot kvällen drog jag emelie och marielle med tobias och marcus och åkte lite bil, så tog vi oss en sväng till älvsbyn för att köpa korv? fast allting var stängt! så vi får till shell istan och köpte iställlet, sen drog vi tillbaka till lägenheten! så drog marielle hem så jag sa att jag skulle komma sen till hon, sen for jag tobias & marcus hem till m. och satt och spelade tibia! så både jag och tobbe somnade en stund! sen när vi vaknade körde han hem mig till marielle, direkt jag kom in började jag göra mig klar inför lucia tåget som jag skulle vara med i! sen kom mamma och hämtade upp mig och körde mig till kyrkan, och jag var inte alls lika nervös idag som jag brukar vara när jag gör såntdär! men det gick iallafall bra trotts att vi sjungde lite fel ien låt men det var inget som märktes tror jag! sen efter kyrkan blev det fika.. men jag mådde så dåligt huvudvärk,yr,magvärk och mår illa osv. så jag for hem istället och tänkte bara vila en stund men blev längre än jag hade tänkt .. vaknade kring halv 9 och kom hem kring tolv! så när jag vaknade visste jag inte ens själv vilken dag det var, så såg jag att pappa hade ringt så jag ringde upp honom sen frågade han ifall jag ville komma men tyvärr gick inte det eftersom jag är hundvakt men ska diti morgon iallafall, så jag frågade honom samtidigt vad det var för dag först sa han torsdag sen lördag osv. men till slut sa han att det var fredag ;p så imorgon ska vi och köra skoter och grilla, så ska bli kul det iaf! ihelgen ska jag bara ta det lungti allafall, inga planer för att dricka .. ska nog ta ett uppehåll med det och spara mig till nyår känner att det börjar bli för mycke! nä, nu ska jag gå.. skriver mer sen! 
puss!

fördrivs-lista

Ditt namn?
natalie
Hur lång är du? 161,7cm
Spelar du något instrument? nej
Dina första tankar när du vaknar? att jag vill sova mer!!
Vart befinner du dig just nu? i extra rummet. 


 Biter du på naglarna? kan väl hända..
 Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? ehm.. man har väl inte bara en färg man har väl olika på alla!:)

 Har du några husdjur? 3hundar 2katter
 Är du singel? joda

Vem är snyggast? min diva, ( hund )!

Vem vet mest om dig? Marielle skulle jag tro.
Vad vill du ha just nu? en fet godis påse chips & fanta.
Ditt mål i livet? jadu..att lyckas.
Rädd för?mörker.
Hur gammal är den äldsta person du kysst? 23

 McDonalds eller Burgerking? Mcdonalds,lätt!
Sjunger du? jo, för duchen!
Vad har du för skostorlek? 36-37
Vill du gifta dig?nja, tveksamt
Kommer du överens med dina föräldrar? för det mesta.

Skor du hade på dig idag? svarta

Årstid? sommar och vinter

Favoritmat och dryck? lövbit med strips & fanta.
Hur svarar du i mobilen? hallå..hej!
Sov du ensam inatt?
nä, jag har sällskap av djuren!


Vad gjorde du klockan åtta imorse? stog ikyrkan förberrede mig med dom andra inför sjungandet klockan 9.

Vad var det senaste någon sa till dig?hej gumman, vi är i finland än, jag har en som vill prata med dig! osv.
Favoritbyxor? mjukisar.

Hur många kuddar sover du med? 4,
 Vad luktar det nu om du sniffar lite?
är förkyld.
Saknar du någon nu? ja
Snus eller cigaretter?båda sakerna.

Vill du ha barn? ja det vill jag.

Födelsedag? 15juli
Är du blyg? det beror på i vilket sammanhang


Tycker du att du har fin dialekt? nä, vill prata skånska eller något.
Tycker du om fester? ja, självklart!
Tycker folk du är snygg? har fått höra det en par gånger av folk, men det är inte så att jag går omkring och frågar de :)
Använt någon hårprodukt idag? nä, om inte hårfärg räknas.

Planer till helgen? yes, skoter imorgon hundvakt idag, sen bara ta det lungt!


2008-12-11
23:19:55

fest.

sitter nu istan och dricker ska strax dra mig mot punkt på fest! har varit en riktigt trevlig kväll hitlls så hoppas det fortsätter vara lika trevligt . nu ska jag gå och ta mig en rök! :) tar och skriver mer imorgon, puss!


2008-12-11
16:44:31

lucia vaka.
hallå..

ikväll blir det dricka och vaka , ska strax gå och göra mig klar sen traska ner till marielle börja dricka lite hade vi väl tänkt se dra oss in till stan! men det blir säkert bra, bara jag är vaken tills lucia tåget börjar eftersom jag ska vara med egentligen vill jag inte vara med, men nu vart det så iaf! är sjukt nervös har så grymt mycke scen skräck! så får väl se hur det går :) igår var det en rätt trevlig dag, efter skolan drog jag och marielle hem till henne och vilade en stund och väntade på att david skulle komma hem så vi kunde fara till mc klubben! det var en som fyllde år så vart fika och surr, och så fick vi oss en varsin mc tröja av david som julklapp :) så vi har planerat att köpa något åt honom också! sen när vi for därifrån drog jag till marielle ett tag till sen ringde jag och hörde om ullis var ute och körde men det var hon inte hon var och solade och skulle gå så då väntade jag på att hon skulle bli klar, sen gick jag och mötte hon så man fick sig iallafall sällskap påvägen hem alltid trevligt med det! sen satt jag mig med ullis och kollade dirty sexy money och åt popcorn och åt nudlar! ( lite slarv skrivet, men har lite bråttom ) men ni får ha det! kram.

2008-12-08
23:21:26

du ska veta att jag inte glömt!
hm,  det ända jag vet är att jag verkligen vill att allting ska lösa sig och att jag finns för dig, det kom som en chock för mig men du klarar det stumpan, du är stark det vet jag!  ge inte upp!

det blev att ladda ner ett par filmer.så ska ta och se dom som just blev klara och hoppas på att dom var värda att ladda ner överhuvudtaget, för jag är en sån som bara kollar på framsidan sen tar jag filmen brukar bli så för det mesta iallafall kan väl hända ibland att jag läser vad den handlar om.. haha! själv tycker jag inte att jag valt dåliga filmer för de!  ska nog dra mig mot sängen nu och ta ögon dropp före för just nu rinner det bara ur ögat och har ingen aning om varför så ska gå och höra med mamma vad hon tror det kan vara! och jag får inte glömma att berätta om hur mitt hår vart, jag kan inte säga att det vart som jag hade tänkt mig .. men täckte iallafall utväxten och det så det duger väl ska ta och göra en till färgning nu när jag får pengar! aja, sovgott & kram på er!

och har ni något bra film tips så skriv gärna!

2008-12-08
17:15:03

jag vill ha sommar nuu!
hallå..

kom hem för en liten stund sen, vart att jag gick och solade direkt efter skolan för mamma var ändå där och gjorde ögonfransar på en så det passade ju bra även ullis solade! när jag hade solat klart sprang jag över till ica och köpte mig hårfärg för sista slanten kände att det behövdes ..köpte mellan brunt så hoppas resultatet blir bra! åt just kinamat, och det var verkligen efterlängtat det är nog en av mina favorit rätter! ikväll blir det inget speciellt ska nog bara ta det lungt med tanke på att jag inte mått så värst bra dom senaste dagarna spytt och haft mig och kramper imagen! ska ladda ner den nya filmen med angelina joline - wanted!  har hört att den ska vara bra så återstår väl att se men före ska jag nog ta och städa ihop lite granna irummet, nä ska försöka göra lite nytta nu och inte bara sitta här! kanske tar och skriver lite senare.


jag vill ha sommar nu, det är så himlans kallt ute nu så vill knappt gå ut!

kram

2008-12-07
15:30:47

Vi gör alla misstag och alla är värd en andra chans att bevisa att man gjort fel.
Vad kommer du säga om jag berättar sanningen? Kommer du förstå om jag berättar hur det är?


pappa-jag vill att du ska förstå så jag ska börja med att säga
förlåt , jag har inte varit så bra och inte varit hos dig som jag ska
men jag lovar dig en sak att jag älskar dig min far! och jag skäms så mycket för att jag blivit den jag är idag , en flicka behöver en pappa och jag behöver dig, och jag har inte tänk efter och därför inte hört av mig , om jag fick spola tillbaka så lovar jag att allting skulle vara helt annorlunda idag jag skulle tillbringa min tid mer med dig och visat att jag brydde mig men det är inte försent för jag har hela livet framför mig och i varje steg jag tar så ska jag tänka på dig du kanske tror att jag inte älskar dig men dära har du fel du betyder så mycket att ingen kan älska dig mera än jag , jag är dålig på att förklara men du kan väl förstå ...du kommer alltid vara en del av mig och mitt liv !

2008-12-07
15:18:37

ingen rubrik.
hej..

nu var det ett rätt bra tag sen jag skrev här! men har inte riktigt haft tid till det så får ta och skriva lite granna nu istället! min helgen har varit rätt ok, nyktert hela helgen för både mig och marielle! ifredags kom fjeppa på besök under helgen.  han for tillbaka till kiruna imorse! varken jag eller marielle var vaken när han for till bussen så vi hann aldrig säga hejdå och sen märkte jag aldrig när han drog sov som en stock vi somnade inte förens halv sex imorse så! ikväll ska jag fara iväg och sova hos pappa hade jag tänkt och det är prat om att vi ska äta tacos ikväll men är mer sugen på äta sunes! så vi får väl se vilket av det de blir! spelar egentligen ingen roll för mig vilket det blir av de, men skulle ändå bli godare med sunes var så grymt länge sen jag åt där, direkt jag vaknade imorse så vart jag sugen på de! men men.. ska gå och kolla filmen med mamma ullis och daniel nu! men vi hörs!

kram på er




2008-12-02
23:23:54

marielle m.
jag har haft den lyckan att lära känna Marielle.
 Många kan tro att vi bara har en helt vanlig
vänskap, men det är så mycket mer än de. Hon ger
 mer av sej själv än vad någon annan jag sett göra.
Hon ställer sej själv i skuggan för att lyfta upp
 andra till ljuset. Jag behöver ingenting, bara jag får
 behålla den vänskapen som finns mellan oss.

2008-12-02
22:13:51

sjuuk.
blä, yr och huvudvärk magont och spytt .. verkligen inge roligt! har legat isängen hela dagen och kollat tv, så har inte stort sett inte gjort nånting! imorgon blir det också att ligga hemma och kurera sig eller ska till morfar och vara där och hålla honom sällskap och hjälpa honom att julpynta lite! nä, har inte så mycke mer att skriva ska ta och kolla klart ghost whiperes avsnitten! kram.

2008-12-01
17:00:44

julen närmar sig.
hallå..

dålig upptadering jag vet, men har inte hunnit med det ihelgen! men helgen har varit bra iaf . jag ska ta och lägga mig framför tvn en stund, tar och skriver senare. kram!




[ klicka ]

Vem står på nr 1? vad tycker du om denne?
en bra person!


Är nr 10 en ovän till dig?
nix, absolut inte!


Är nr 92 het?
ehm.. det tycker jag inte!


Vem är på nr 3?
barndomsvän alex!:)

Är nr 47 en tjej?
nej det är det inte.


Är nr 32 bra i sängen?
haha, vi har aldrig haft sex så det kan jag inte svara på.


Vem är på nr 100?
robin,


Är nr 88 född året 1988?
nopes!


Vem är på nr 68?
min älskade mormor.

Är nr 38 ful?
haha, nädå!


Vem står på nr 22? vad tycker du om denne?
ett litet mongo! :)


Har du strulat med personen på nr 55?
ja, det har jag!

Är nr 70 en person du vill lära känna bättre?
nä, faktiskti nte! jag känner hon redan tillräckligt!

Vem står på nr 76? vad tycker du om denne?
haha, jadu! jag vet inte, pucko kankse ;p